Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon: Wildlands için Yeni Oynanış Videoları Paylaşıldı

 
   Ubisoft'un beklenen bir diğer oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands için yeni oynanış videoları paylaşıldı. YouTube kullanıcıları TheRelaxingEnd, Olli43 ve jackfrags'in yüklediği ve co-op oynanış sunan bu videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands önümüzdeki yıl 7 Mart tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkışını gerçekleştirecek. İyi seyirler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Ghos Recon: Wildlands pc ps4 xbox one aksiyon
Turtle Rock Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor Mighty No. 9'un İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rainfall38

12.7.2016 19:28:46

0
pciye alacağım oyunlardan olacak bu oyun.

firkateyn

22.6.2016 22:37:11

0
Downgrade alıştık artık zaten ama sadece grafiği kıssalar neyse. Oynanış ve içerikte de birçok sıkıntı var. İlk çıktığında heyecanlıydım ama oynanış videolarını izledikçe keyfim kaçtı. Yiğidi öldür hakkını yeme. Güzel yanları da var ama uzun süre başında oynayıp keyif alacağım bir oyuna benzemiyor. Animasyonlar da ve oynanışta çok kısma yapmışlar. Watch dogs da grafiklerin downgrade olması çok konuşuldu fakat asıl mesele grafik değildi. E3deki görev yoktu. E3deki videodaki arabadan kayarak ateş etmesi,normal vuruş hissiyatı, arabaların sürüş dinamikleri gibi birçok içerikten kısma vardı. Bir oyunun içeriği sağlam olunca grafikler kötü olsa da oynatıyor. Ama grafikler ne kadar iyi olursa olsun içerik ksıtılığı var ise içi boş ise işte o oynanmıyor. Piyasa da birçok örneği var. Zaten hem içerik hem grafik iyi olunca GOTY oluyor :)

Master_Evil

21.6.2016 18:20:24

0
dayz gibi bişey sandım grafikleri görünce

agathadaemonn

21.6.2016 11:45:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer Şimdi, şöyle bir kaç saçmalık yakaladım ; öncelikle ilk videoda bilmem kaçıncı saniyede helikopterden atlayıp bölgeye iniyorlar, bir kere o hızda paraşütle yere inen bir adamın kemikleri un ufak olur bu bir, ikincisi o kadar düşman var o bölgede, hiç kimse nasıl görmüyor onun oraya indiğini? Onun haricinde eksikler ve boş verilmiş olaylar da var, yine ilk videoda adam merdivenlerden çıktığında 2 tane düşmanın yan yana dikildiğini görüyor, bir tanesi temkinli hareket ediyor ve diğer arkadaşının içinden geçiyor, bizim elemanda o sırada ateş ediyor ve ikisini de tek mermide indiriyor, abi bunlar ufak ama mide bulandıran şeyler, koskoca ubisoftsun, kalkıp bir yaptığın oyuna bak. İnsan şu oyuna Far Cry'ın, Splinter Cell'in tırmanma özelliklerini ekler, operasyon yapıyoruz şurada, bir binaya serbestçe iple tırmanabilelim, inebilelim çok mu? Aynı şey trafikle de ilgili, o kadar çatışma oluyor ilk videonun başlarında, millet araçlarında oturmuş sıra halinde trafiğin açılmasını bekliyor, ulan eski PS2 oyunu Mercenaries'te bile çatışma çıkınca adamlar gaza basıp kaçıyordu, çok mu zor şu oyuna Watch Dogs'un trafik sistemini eklemek? 60 GB olsun oyun, ne olacak? Resmen göz doldurmalık trafik, yapay zeka falan eklemişler. Oyunun tek artı yanı 4 kişilik coop operasyon yapma olayı. Açıkçası ilk başta hevesle bekliyordum bu oyunu, satın alırım diye düşünüyordum, ancak büyük ihtimalle satın almam artık. Bu ubisoft için bir kayıp mı? Tabii ki de değil, ancak benim için 180 lira cebimde kalacak, daha güzel başka bir oyun alacağım anlamına geliyor.
Ah bu arada, oyunun demo versiyonuymuş bu, umarım ufak tefek şeyler düzeltilir ancak hiç sanmıyorum ki trafik düzeltilsin, dediğim şeyler eklensin.. Bir de downgrade olayına değinmemişim, gerçekten ubisoftun bu olayını anlayamıyorum, gösteripte vermiyor mu yoksa başka bir amaçlarımı var anlamış değilim, grafiğe takılan biri değilimdir ama bu resmen hilekarlık, hayvan gibi grafikler gösteriyorlar, millet ön sipariş veriyor ve aradan bir kaç ay sonraki videoda downgrade görüyoruz, bu gerçekten dolandırıcılığa giriyor bence..

agathadaemonn

21.6.2016 11:42:25

+1
Şimdi, şöyle bir kaç saçmalık yakaladım ; öncelikle ilk videoda bilmem kaçıncı saniyede helikopterden atlayıp bölgeye iniyorlar, bir kere o hızda paraşütle yere inen bir adamın kemikleri un ufak olur bu bir, ikincisi o kadar düşman var o bölgede, hiç kimse nasıl görmüyor onun oraya indiğini? Onun haricinde eksikler ve boş verilmiş olaylar da var, yine ilk videoda adam merdivenlerden çıktığında 2 tane düşmanın yan yana dikildiğini görüyor, bir tanesi temkinli hareket ediyor ve diğer arkadaşının içinden geçiyor, bizim elemanda o sırada ateş ediyor ve ikisini de tek mermide indiriyor, abi bunlar ufak ama mide bulandıran şeyler, koskoca ubisoftsun, kalkıp bir yaptığın oyuna bak. İnsan şu oyuna Far Cry'ın, Splinter Cell'in tırmanma özelliklerini ekler, operasyon yapıyoruz şurada, bir binaya serbestçe iple tırmanabilelim, inebilelim çok mu? Aynı şey trafikle de ilgili, o kadar çatışma oluyor ilk videonun başlarında, millet araçlarında oturmuş sıra halinde trafiğin açılmasını bekliyor, ulan eski PS2 oyunu Mercenaries'te bile çatışma çıkınca adamlar gaza basıp kaçıyordu, çok mu zor şu oyuna Watch Dogs'un trafik sistemini eklemek? 60 GB olsun oyun, ne olacak? Resmen göz doldurmalık trafik, yapay zeka falan eklemişler. Oyunun tek artı yanı 4 kişilik coop operasyon yapma olayı. Açıkçası ilk başta hevesle bekliyordum bu oyunu, satın alırım diye düşünüyordum, ancak büyük ihtimalle satın almam artık. Bu ubisoft için bir kayıp mı? Tabii ki de değil, ancak benim için 180 lira cebimde kalacak, daha güzel başka bir oyun alacağım anlamına geliyor.

tayfun34_4

21.6.2016 03:28:03

0
2. video 1.44 sonra izlemeyi bıraktım herif resmen herden havalandı diğer videoları zaten hiç izlemedim ÇÖP bu oyun için bence iltifat gibi kalır.Nükleer atık demek lazım kesinlikle uzak durun....

EyesNight

20.6.2016 23:49:54

0
Açıkcası ben sıkıldım ubi'ye sadece down grade kısmından b.k atabilen bir kitle var ve yağmur yağsa down grade meselesini açıyorlar yeter artık yani

rambocuk

20.6.2016 23:07:09

0
Güzel görünüyor

34sem

20.6.2016 21:45:18

0
b. g. b. o. :D

ungalath

20.6.2016 21:30:15

0
ign : 500 amazing...

Darthclone

20.6.2016 21:03:55

0
Bu kadar grafik bagımlısı olmayın önemli olan grafik değil oynanış ve hikaye , bu oyunun oynanışını beğenmedim o ayrı bir konu ama sizde nasıl bok atacağınızı saşırmışsınız

pcrex

20.6.2016 20:14:37

+2
dowmgrade in de bir adabı vardır hani, çoğu firma yapıyor ama kabul edilebilir, sineye çekilebilir bir ayarı vardır. bunların yaptığı bildiğin nesil farkı, PS4 oyunu gösterip finalde PS3 oyunu çıkarmak gibi :) WD dan sonra ubisoft oyunlarını almayı bıraktığım için çok mutluyum :D

BSC Misafiri

20.6.2016 18:58:00

0
Yabancı kanallardan oyuna olan yorumlarına baktım hepsi de oyunu sevmiş bizimkiler de hala downgrade konuşuyor ulan uncharted 4 te downgrade yedi ona niye bir şey demediniz ben size ne diyim ...

BSC Misafiri

20.6.2016 18:34:23

0
DAT DOWNSOFT FARKI ORTAYA ÇIKMIŞ

BSC Misafiri

20.6.2016 18:34:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Yalvach
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Yalvach Milletin downgrade e neden hala şaşırdıklarını anlamıyorum. Onu bi kenara bırakırsak oyunun içeriğinden konuşalım bence. İçerik ne kadar yeterli olucak. Oyunun açık dünyasına bana MGS V PP nin açık dünyası gibi geldi. Belli yerlerde postguardlar, fortlar, military baseler felan filan. Ben açıkcası öyle bi dünyayı boş buldum. Eğer öyle olursa bu oyununda açık dünyası boş olucak. Her yerde scriptli bölgeler. Oyunda 8vs8 yada bu tarzda bi oyun modu görmedim. Yanlışım olabilir ama böyle bir mod yoksa bence getirmeleri lazım, benim için oyun çok boş duruyor şuan için.
Niye şaşırmasın kardeşim ? http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Bundan_Sonra_Sisirilmis_Grafikli_Oyun_Tanitimi_Yapmayacak-79641.htm habere bak adamlar ne demiş. Bu açıklamadan sonra da downgrade yapıyorsa bu firma millet gayet haklı gösterdiği grafiği konsolda veremiyor diye pc yede kısmanın ne anlamı var ?
Sen şimdi bu linki atıyorsun böyle iyi hoşta, adamlar bunu 2015 e3'ünden sonra açıklıyorlar. Şimdi e3 2016 yapıldı bitti, ubi gösterisini yaptı, belli ki açıklamasında dediği gibi yaptı ve muhtemelen final sürümünde buna yakın grafikler ile çıkacak. Ama millet oyunu hala e3 2015'te yayınlanan videoyla karşılaştırıyor. Buna nediyorsun "kardeşim". Hee olurda final sürümü altını çizerek yazıyorum "2016 e3'ünde" yayınladıklarından daha kötü olursa, ozaman şaşırır burayıda "downgrade" yorumlarıyla doldurursunuz. "Kardeşim".
"muhtemelenini" yesinler

BSC Misafiri

20.6.2016 18:33:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Üfler Bu sene ÇÖP diye tabir ettiğim ilk oyun.
LAN YÜRÜ GİT HER ŞEY GRAFİK Mİ Kİ GRAFİĞİ DE GAYET GÜZEL

BerkayShady

20.6.2016 18:21:49

0
Another garbage game by ubishit pass. bu saatden sonra ubisoft oyunu alan aptaldır bence

Yalvach

20.6.2016 16:34:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Yalvach Milletin downgrade e neden hala şaşırdıklarını anlamıyorum. Onu bi kenara bırakırsak oyunun içeriğinden konuşalım bence. İçerik ne kadar yeterli olucak. Oyunun açık dünyasına bana MGS V PP nin açık dünyası gibi geldi. Belli yerlerde postguardlar, fortlar, military baseler felan filan. Ben açıkcası öyle bi dünyayı boş buldum. Eğer öyle olursa bu oyununda açık dünyası boş olucak. Her yerde scriptli bölgeler. Oyunda 8vs8 yada bu tarzda bi oyun modu görmedim. Yanlışım olabilir ama böyle bir mod yoksa bence getirmeleri lazım, benim için oyun çok boş duruyor şuan için.
Niye şaşırmasın kardeşim ? http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Bundan_Sonra_Sisirilmis_Grafikli_Oyun_Tanitimi_Yapmayacak-79641.htm habere bak adamlar ne demiş. Bu açıklamadan sonra da downgrade yapıyorsa bu firma millet gayet haklı gösterdiği grafiği konsolda veremiyor diye pc yede kısmanın ne anlamı var ?
Sen şimdi bu linki atıyorsun böyle iyi hoşta, adamlar bunu 2015 e3'ünden sonra açıklıyorlar. Şimdi e3 2016 yapıldı bitti, ubi gösterisini yaptı, belli ki açıklamasında dediği gibi yaptı ve muhtemelen final sürümünde buna yakın grafikler ile çıkacak. Ama millet oyunu hala e3 2015'te yayınlanan videoyla karşılaştırıyor. Buna nediyorsun "kardeşim". Hee olurda final sürümü altını çizerek yazıyorum "2016 e3'ünde" yayınladıklarından daha kötü olursa, ozaman şaşırır burayıda "downgrade" yorumlarıyla doldurursunuz. "Kardeşim".

C.H.N

20.6.2016 16:30:28

0
Bu detayda bir haritanın mgs de olmasını çok isterdim.

Guest-8FB5351A6

20.6.2016 16:20:46

0
Bu sene ÇÖP diye tabir ettiğim ilk oyun.

BSC Misafiri

20.6.2016 15:36:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: Yalvach Milletin downgrade e neden hala şaşırdıklarını anlamıyorum. Onu bi kenara bırakırsak oyunun içeriğinden konuşalım bence. İçerik ne kadar yeterli olucak. Oyunun açık dünyasına bana MGS V PP nin açık dünyası gibi geldi. Belli yerlerde postguardlar, fortlar, military baseler felan filan. Ben açıkcası öyle bi dünyayı boş buldum. Eğer öyle olursa bu oyununda açık dünyası boş olucak. Her yerde scriptli bölgeler. Oyunda 8vs8 yada bu tarzda bi oyun modu görmedim. Yanlışım olabilir ama böyle bir mod yoksa bence getirmeleri lazım, benim için oyun çok boş duruyor şuan için.
Niye şaşırmasın kardeşim ? http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Bundan_Sonra_Sisirilmis_Grafikli_Oyun_Tanitimi_Yapmayacak-79641.htm habere bak adamlar ne demiş. Bu açıklamadan sonra da downgrade yapıyorsa bu firma millet gayet haklı gösterdiği grafiği konsolda veremiyor diye pc yede kısmanın ne anlamı var ?

HIGHER

20.6.2016 14:36:24

+1
ghost recon: downgrade

BSC Misafiri

20.6.2016 14:18:10

0
Ben o kadar downgrade göremiyorum birisi karşılaştırma falan atsın gerçi ben bi onu izledim bi bunu ama o kadar yok grafiği gayet güzel bu kadar abartmayın işinize gelince downgrade umursamazsınız.

usuallysony

20.6.2016 13:17:27

+2
açık dünya oyununa göre grafikleri gayet iyi neden bu kadar abartıyosunuz anlamadım bundan önceki izlediğim videolarda da bu haldeydi grafikler ubisoftu bende sevmiyorum far cry dışında oynamam oyunlarını ama o kadar uçuk fark yok bence grafiklerde ya da birisi karşılaştırma videosu falan atsın ilk tanıttıkları ve şuanda ki diye bakalım bence gayet yeterli grafikler

FiréLord

20.6.2016 13:12:26

+1
Bi yanlışlık var sanki ilk tanıtılan oyundan bu kadar uzak bir video serisi daha önce görmemiştim.

ploff

20.6.2016 12:54:52

0
Gece youtube da oyunun önceki vıdeolarını ızlemıstım, grafıkler baya ıyı duruyordu.. Oyunda herhangı bır sıngle veya multıplayer seneryo modu olmayacagını ogrenınce ön sıparıs vermekten vazgecmıstım. Az once yukarıdakı vıdeoları ızledım. Arkadas grafık takıntım asırı derecede yoktur ama, gece acaba baska bır oyunun vıdeolarını mı ızledım dıye!!! cıddı cıddı dusunmeye basladım. Adamlar bır de acıklama yapmıslardı bundan sonra Downgrade yapmayacagız dıye... Buna Downgrade bıle denmez.. Resmen ıkı farklı oyun motoru gıbı.. Resmen rezıllık.

Yalvach

20.6.2016 12:32:25

+2
Milletin downgrade e neden hala şaşırdıklarını anlamıyorum. Onu bi kenara bırakırsak oyunun içeriğinden konuşalım bence. İçerik ne kadar yeterli olucak. Oyunun açık dünyasına bana MGS V PP nin açık dünyası gibi geldi. Belli yerlerde postguardlar, fortlar, military baseler felan filan. Ben açıkcası öyle bi dünyayı boş buldum. Eğer öyle olursa bu oyununda açık dünyası boş olucak. Her yerde scriptli bölgeler. Oyunda 8vs8 yada bu tarzda bi oyun modu görmedim. Yanlışım olabilir ama böyle bir mod yoksa bence getirmeleri lazım, benim için oyun çok boş duruyor şuan için.

BSC Misafiri

20.6.2016 12:08:58

0
Bu oyunu merakla bekliyordum ama bu nedir ya...

Shovel Knight

20.6.2016 12:08:43

+1
daha çıkmasına çok var ama şu haliyle iğrenç gözüküyor hiç bir iyi tarafı yok edit : daha çıkmasına çok var demişim ama zaman ubisoft oyunlarında kötü yönde ilerliyor grafikler zamanla düzeleceğine daha da kötüleşiyor

BSC Misafiri

20.6.2016 11:46:21

0
Beş para etmez

veli@1144

20.6.2016 11:40:57

0
Downgrade in babası var oyunda

MantarTheGreat

20.6.2016 11:22:50

+9
Downgrade'den gözlerim bozuldu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon: Wildlands
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız