Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelecek Assassin's Creed Oyunlarında Modern Zamanı Daha Sık Ziyaret Edeceğiz

Assassin's Creed Unity'nin bazı bölümlerinde İkinci Dünya Savaşı'nı ziyaret ediyorduk.

       Ubisoft, yaptığı yeni bir açıklamayla yeni çıkacak olan Assassin's Creed oyunlarının daha fazla modern zaman bölümlerine yer vereceğini duyurdu. Assassin's Creed'in baş senaristi Darby McDevitt , Ubisoft'un Twitch yayını sırasında seride yer alan en modern zaman bölümleri hakkında konuştu.
 
       McDevitt, seride en sevdiği modern zaman bölümünün Assassin's Creed: Brotherhood'ta yer alan Monteriggioni şehri olduğunu söyledi. Belirtilene göre yapımcı ekip oyunun bu bölümünde Assassin's Creed 2'deki Monteriggioni'yi tekrar kullanmış. McDevitt, gelecek Assassin's Creed oyunlarında da eski modellerin kullanarak daha çok modern zaman bölümlerine yer vereceklerini belirtiyor.
  
       Serinin neredeyse her oyununda emeği olan McDevitt, Assassin's Creed: Unity hakkında da ilginç bir açıklamada bulundu. Senarist'in söylediğine göre aslında Assassin's Creed Unity'de modern zamanda geçen daha fazla bölümlerin yer alması düşünülüyormuş ancak bu sadece plan aşamasında kalmış.
 
      Son olarak yapımcı belli bir zaman dilimi yaratmanın çok büyük bir görev olduğunu, örneğin şehrin bir bölümünü yaratmanın pek çok geliştiricinin çalışmasına rağmen altı ay kadar bir süre aldığını söylüyor.
        

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Ubisoft Assassin's Creed Victory PC PS4 Xbox One
Fruit Ninja Kinect 2 Eğlenceli Bir Videoyla Duyuruldu Crowfall Kickstarter Kampanyasının Üçüncü Gününde Hedeflediği Parayı Topladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KerkenezKes

3.4.2015 00:24:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Uzak doğu temalı hikayeye nezaman girecek bunlar arkadaş.Ben son oyununu oynamadım.Çünkü Fransız tarihi hiç ilgimi çekmiyordu.İyiki almamışım zaten sorunluydu.
fransız teması harika oyunda sorunlu digil güncelleme felan gelmiş heralde bende bi sorunu yok oyunun

BSC Misafiri

2.3.2015 11:16:16

0
Uzak doğu temalı hikayeye nezaman girecek bunlar arkadaş.Ben son oyununu oynamadım.Çünkü Fransız tarihi hiç ilgimi çekmiyordu.İyiki almamışım zaten sorunluydu.

harun.bas

2.3.2015 01:54:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: osm@n1997 Altair'in ezieo'nun kemikleri sızlıyo nerde tapınakçılar nerde masyafff kalesi:(( eski oyunların bir tadı vardı :(
AC 1 serinin en kötüsüydü bilmem farkında mısın Altair çok ruhsuz bir karakterdi. Görevler kendini tekrar ediyordu karbon kopya gibiydi görevler ilk oyunun tek iyi yanı kılıç dövüşleri zevkliydi. Ezio üçlemesi ise 2. oyun ile süper başlayıp brotherhood revelations ile harcanmıştı.

osm@n1997

1.3.2015 23:00:57

0
Altair'in ezieo'nun kemikleri sızlıyo nerde tapınakçılar nerde masyafff kalesi:(( eski oyunların bir tadı vardı :(

harun.bas

1.3.2015 22:13:46

0
Ubisoft tarihte el atmadığı yer kalmadı bikaç yer kaldı onları da harcamak istemiyor ve biraz modern zamanı da kurcalayıp oyalamak istiyor sonra batarsa elinde o kalan bikaç konsept ile geri dönüş yapar tarihe nasılsa.

agathadaemonn

1.3.2015 22:00:07

-1
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 Ac serisinin tekrar zirveye oynaması için yapması gerek 2ş ey var.1.si AC1 den AC 2 ye geçişi bize yeniden yaşatsın ve ezio gibi yeni bir karakter yaratılsın.İtalyan olması şart değil.Bana o hissi versin
Tamam hallederiz.

porsux

1.3.2015 21:28:14

-1
biz adamlara daha eskilere gidin dedikçe onlar sanki bizimle inatlaşıyorlar ...

KardesBekle

1.3.2015 09:46:30

+1
Bana CoD serisini hatırlattı.Onun gibi yavaş yavaş modernleştirmeye çalışıyorlar.Bence bunun gibi seriler özünü korumalı.Ama iş işten çoktan geçti.

Guest-64EE39165

1.3.2015 00:19:48

+1
"requescat in pace, ezio"

SkyTech74

1.3.2015 00:07:34

+1
Desmond Ölmesin şaka yaptık desinler oynarım.

emre1393

28.2.2015 20:02:49

0
Rogue iyi oyundu, en azından bu sene bos geçmedi

stalker(1979)

28.2.2015 19:38:26

+2
Assasins creed unity'de 1944 nazi işgalindeki Paris'i görünce heyecanlanmadım desem yalan olur. Nazilere karşı savaştığımız bir assasins creed olsa diyeceğim ama modern silahlar Assasinleri bozar mı? acaba. Sonra Hitmen e dönmesin oyun:) Victoria döneminde geçen oyunda da modern zamanları ziyaret edeceğiz demek ki:)

michael01

28.2.2015 18:46:48

+2
Ac serisinin tekrar zirveye oynaması için yapması gerek 2ş ey var.1.si AC1 den AC 2 ye geçişi bize yeniden yaşatsın ve ezio gibi yeni bir karakter yaratılsın.İtalyan olması şart değil.Bana o hissi versin

TheTrueDetective

28.2.2015 18:28:00

0
Assassin's Creed'in gerçekten kendini toparlamasının vakti geldi hatta geçiyor. Fransız Devrimi çok ideal bir konuydu iyi değerlendiremediler. Aynı zamanda Amerikan Devriminide çok iyi sunamadılar. Şimdi ellerinde Victorian dönemi var ve gerçekten "Victory"nin seriyi o eski haline getirebilecek "kalp masajı" olduğuna inanmak istiyorum. İnsanlar bu kadar tepki gösteriyorlar çünkü bu seriyle büyüdük çoğumuz. Ubisoft bence oyunu 1 veya 2 sene ertelemeli ve düzgün bir oyun ile karşımıza çıkmalı. Hayranların tek isteği olan "İdeal bir suikast oyunu" yapmalılar. Saygılar...

White Death

28.2.2015 17:55:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Oyun en başından beri gelecekte geçiyor zaten.?????* Yapımcıların kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek" dediği mevzu makinaya girince geleceği gitmeyeceğiz idi.Gelecekten kasıt o.Yoksa zaten yakın gelecekte makinaya giriyoruz.Yersiz savunmuşsun.Misal makinaya girip 2015 e gitmeyeceği dedi ya da 1950 li yıllara ama şimdi diyor yok gidicez.
Doğru gelecekte geçmiyor. Yazdığım cümlede yanlış bir anlatım var şimdi farkettim. Ben geçmiş zamanı baz alarak gelecek diye animus a girdiğimiz yılları kastetmiştim. Yani mesela biz animusta 1700'lü yıllardayken 2000'li yıllar gelecek oluyor o sebepten. Beynim bulanmışsa demek ki

S.P.E.C.I.A.L.

28.2.2015 17:09:04

+1
Gene bir pot kırmışsınız. "Serinin neredeyse her oyununda emeği olan McDevitt" demişsiniz, adam serinin en önemli oyunları AC, AC II, AC B'de bulunmamış. AC III'te de bulunmamış. Kaynağınıza baktım kaynağınızda bu hata yok. Sanırım tek tek yazmak zor geldi. Ama bu bilgiler bazı okuyucularınız için önemli. Yazarken bunları da akılda bulundurun. Mesajımı bu adamın tüm AC oyunlarını yazdığını varsayarak yazıyordum ki AC'nin son halinden dolayı şüphe edip araştırıp hiç de öyle olmadığını gördüm. Adam ana oyunlardan sadece Revelations ve Black Flag'i yazmış. AC R ve AC BF'ın da hikayelerinin ne kadar kötü olduğu ortada. Unity'de yardımcı yazarlık yaptığını söyleyen kaynaklar da var ama yapmamış olma ihtimali çok yüksek. Neyse, mesajımın kalan kısmını bu gerçeği göz önünde bulundurarak düzenledim... Monteriggioni gerçekten çok iyiydi ki bunu en çok ilk oyunu seven biri olarak söylüyorum. Ama bunda müziğin etkisi çok çok büyüktü. Modern Monteriggioni'de çalan müzik (Desmond Miles müziğin resmi adı, oyundaki versiyonu Sanctuary 2012 diye geçiyor) serinin en iyi müziğidir bana göre. (Bu oyunda çalışmayan) senaristin benim yakaladığım bu ince ayrıntıyı yakalaması açıkçası beni şaşırttı, genelde senaristler bu tür şeyleri ya tesadüf eseri ortaya çıkarır, ya da bizim gösterdiğimiz derecedeki hayranlığı göstermezler. Kendisiyle bir oturup laflamak isterdim, ki bunu da ACR ve sonrası ACleri beş para etmez gören biri olarak söylüyorum. (Bu cümleyi önceden yazmıştım, bakınız adamın çalıştığı oyunlarla uyuma! -- Gene de laflardım tabii, Modern Monteriggioni'ye aynı saygıyı gösteren insan kolay bulunmaz) Bu sahneye ek, bir de AC II'de başlardaki kısa modern zamanla bağlantılı bölüm var. O da efsanedir. Spoiler vermiyorum oyunun en etkileyici anlarından biri, oynayan hatırlar. "Acaba seri toparlanabilir mi..." diye başlayan cümleler kurmaya girişmeyeceğim ama. O raddeyi çoktan geçti çünkü. Ve bu kısmı yazacaktım: "Ve her oyunda payı varsa bu seri buraya nasıl geldi merak ediyorum." diyecektim ancak görüldüğü gibi her ne kadar Monteriggioni konusunda zevklerimiz uyuşsa da bizzat bu adam ve bu adam gibiler (ve elbette onları güden başta Ubisoft) bu serinin buraya gelmesinin sebebi. Ama belki en azından "daha az rezil" şeyler koyarlar... ama artık benim için anlamı yok çünkü Unity'i hiç oynamadım bile ve oynamak da ilgimi çekmiyor. Ha, itiraf edeyim, 2. Dünya Savaşı kısımları çekici gelmiyor değil, ama 1-2 sahne çiziktirmekle, o içerikleri aklımızı başımızdan alan şekilde hikayeye monte etmek aynı şeyler değil. ACIII'te modern kısımlar nasıl süstüyse bunlar da öyledir. Öyle olmamasının imkanı yok. Yani; Değerli olan şeylerin farkına varmak şimdi mi aklınıza geldi Darby'cim? İçine ettiniz, kusura bakma. Hikayeye yama yapa yapa yama yapacak yer bırakmadınız.

michael01

28.2.2015 16:43:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: White Death
alıntı:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bundan 2 yıl önce

"kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek"

Diyorlardı. Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek.

Tükürdüklerini yaladıkları falan yok. Oyun en başından beri gelecekte geçiyor zaten. Sadece biz atalarımızı görüyoruz. Ya oyun hakkında hiçbir fikrin yok ya da söylediklerini bilerek çarpıtıyorsun.

Konuya gelirsek adamların önünde tarih gibi uçsuz bucaksız bir malzeme var. Ama kullanmıyorlar.
Oyun en başından beri gelecekte geçiyor zaten.?????* Yapımcıların kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek" dediği mevzu makinaya girince geleceği gitmeyeceğiz idi.Gelecekten kasıt o.Yoksa zaten yakın gelecekte makinaya giriyoruz.Yersiz savunmuşsun.Misal makinaya girip 2015 e gitmeyeceği dedi ya da 1950 li yıllara ama şimdi diyor yok gidicez.

Havya Makinesi

28.2.2015 16:35:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Tükürdüklerini yaladıkları falan yok. Oyun en başından beri gelecekte geçiyor zaten. Sadece biz atalarımızı görüyoruz. Ya oyun hakkında hiçbir fikrin yok ya da söylediklerini bilerek çarpıtıyorsun. Konuya gelirsek adamların önünde tarih gibi uçsuz bucaksız bir malzeme var. Ama kullanmıyorlar.
Konu gelecekte. Fakat oyun GELECEKTE GEÇMEYECEK. Deniyor. Yani gelecekte oynamiyacagiz dendi. Umarım anlamışsındır.

The_Rahip

28.2.2015 16:32:40

-1
Bir koseye cekilip kafanizi toplasaniz. 3-4 sene suren adamakilli ayni ikinci oyunun kalitesinde bir AC yapsaniz cok daha iyi olur.

rcpyksl

28.2.2015 16:04:21

0
Daha Ezio dönmeden almayacağım yada final oyununu alacağım..Artık tadında bir final yapında bitirin.

White Death

28.2.2015 16:04:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi Bundan 2 yıl önce "kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek" Diyorlardı. Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek.
Tükürdüklerini yaladıkları falan yok. Oyun en başından beri gelecekte geçiyor zaten. Sadece biz atalarımızı görüyoruz. Ya oyun hakkında hiçbir fikrin yok ya da söylediklerini bilerek çarpıtıyorsun. Konuya gelirsek adamların önünde tarih gibi uçsuz bucaksız bir malzeme var. Ama kullanmıyorlar.

oyunbilgini57

28.2.2015 15:57:34

0
Bazıları olayı anlamadan yorum yapmış .

Master_Evil

28.2.2015 15:19:31

0
bu seneki oyun ingilterede geçecek diğeri japonyada, japonyadaki atom bombası zamanını gösterirse dehşet olur

CaSsErDoDo

28.2.2015 15:13:58

0
Adam 2015 te geçen ac yapmak istiyoruz demiyor.Eski oyunlardaki desmond lu bölümlerden bahsediyor ve daha çok görmek istediğini söylüyor.Bence haklı da çünkü bu bölümler gerçekten zevkli oluyordu.

Cpt. Miller

28.2.2015 15:01:23

-1
Günümüzde geçerse serinin hiçbir ilgi çekici tarafı kalmaz, FPS oyunlarında bile modern savaşlardan bıktık, tarih içeren tek oyun serisi var o da AC ve bu konuda başarılılar, eski Londra şehri bence Victory için çok iyi seçilmiş Unity'den daha fazla ses getirecek bir yapım olacaktır, optimizasyon konusunda ben tam tersine ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum, NPC sayısının bu kadar fazla olduğu başka bir oyun görmedim.

alito

28.2.2015 14:23:29

+2
Önce oyunları tam ve optimize çıkarmayı becersinlerde moderen zamanı filan mühim değil. AC2 gibi 10 numara iş çıkarsınlar önce. Adamlar kendi oyunlarının altında kaldılar çıkamıyorlar be.

BSC Misafiri

28.2.2015 13:48:05

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Reul modern assasin görmek istiyorum ben 1 oyundada günümüze gelseler iyi olacak
Saçlamama. Adamlar tarih bizim oyun alanımız diyor sen günümüz diyorsun.

Hoid

28.2.2015 13:14:41

+1
Umarım Unity den daha kötü bir oyun yaparlar da lanet seriden kurtuluruz .

Megathrone26

28.2.2015 12:58:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi Bundan 2 yıl önce

"kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek"

Diyorlardı. Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek.
Malesef bu oyun endustrisinde kimsenin sozune guvenmemek gerek vi call of duty yapacaklar sanirim seriyi. Eskiye dair birsey mi kalmadi ellerinde anlamiyorum.

emreaydinx

28.2.2015 12:52:38

+1
ezio'dan sonra hiçbiri tutmaz...

turgut89

28.2.2015 12:21:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi Bundan 2 yıl önce

"kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek"

Diyorlardı. Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek.
AC serisi ve firmasından nefret etmeme rağmen, bu yaptığın ya bilinçli bir çarpıtma ya da yanlış anlama ancak şöyle düzelteyim.Oyunun konsept olarak asla ve asla modern zamanlar üzerine kurulu bir modelini yapmayacaklarını açıkladı adamlar.İlk oyundan bu yana zaten Animus vs. üzerinden oyunun içinde belli görevlerde vs. modern dünyayı görüyorduk işte bu bölümleri gelecek oyunlar da biraz daha artıracaklarmış.Yoksa yeni AC oyunları günümüzde geçecek gibi bir açıklama yok ortada.

Muhammed310

28.2.2015 11:43:34

0
Vay be dünyayı ayağa kaldıran AC unity serisiyle sarsıldı resmen bu kadar da abartılmaz ki bir oyun ne oluyor bu insanlara böyle titreyin kendinize gelin.

Havya Makinesi

28.2.2015 11:24:17

-1
Bundan 2 yıl önce "kesinlikle modern zamanda Assasins Creed geçmeyecek" Diyorlardı. Tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek.

CAG_CEN208TR

28.2.2015 11:20:11

+2
Ya tarihi sevdiğimden mi bilmiyorum ama, şu adamların ellerinde öyle bir malzeme var ki...Birazcık uğraşsalar öyle güzel bir oyun olur ki...Şu güzelim seri ubi$oft yüzünden ne hale geldi ya.2010 yıllarında bu şirketin logosunu görünce heyecenlanırdım ben ya.Ah ubi$oft ah...

R-10

28.2.2015 11:14:17

+1
Merakla bekliyoruz

absurdgamer

28.2.2015 11:13:05

+3
Hiç ilgimi çekmiyor artık AC serisi.

Nicolae

28.2.2015 11:05:36

+1
Oyunun iyice içine edecekler. Oyunda gelecekte geçen bölümler kadar sıkıldığım bölüm yok.

silverygt

28.2.2015 11:01:58

+1
Gelecek ac oyunlarinda gorusmemek uzere..

Reul

28.2.2015 10:34:27

-1
modern assasin görmek istiyorum ben 1 oyundada günümüze gelseler iyi olacak
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Syndicate
+ TAKİBE
AL
37 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız