Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Gears of War: Judgment Şubat Ayında Çıkacak"


     Xbox 360 için özel olarak People Can Fly tarafından geliştirilen Gears of War: Judgment'ın çıkış tarihi ile ilgili söylentiler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere merkezli bir perakendeci olan ShopTo tarafından 8 Şubat için listelenen Gears of War: Judgment'ın çıkış tarihi ile ilgili bir söylenti daha bugün CVG'den geldi.
 
     Geliştiricilere yakınlığı ile bilinen CVG'nin güvendiği birden fazla kaynaktan aldığı habere göre Gears of War: Judgment, şubat ayında çıkışını yapacak.
 
     Tabii ki bu bilgiler resmi değil, fakat üst üste şubat ayının vurgulanması söylentilerin güçlenmesine yol açıyor. Net br tarih için ise Microsoft'tan bir duyuru beklemek gerek.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games xbox 360 microsoft gears of war gears of war jugment people can fly release date çıkış tarihi söylenti
Atari 40. Yıl Özel: 100 Bedava Oyun, App Store'da Indie Game: The Movie'nin İlk Gösterimi Bug'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jedi_masterr

29.6.2012 01:05:58

-1
Noob lar toplanmis gene.. Yahu siz gears in multisini oynayacak kabiliyete sahip misiniz acaba? Bu oyun sizin cod unuza benzemez eline silahi alip rastgele ates edip adam vuramazsiniz..gears of wAr taktik, dusunce, onsezi, kabiliyet ve karmasik haritalarini iyi bilmek gerekir..ayrica herseyden once iyi saklanmayi siper almayida bilmeniz gerekir..Hikaye modununda bu nesilin en iyilerinden oldugunu bahsetmeye zaten gerek yok..

encuni

28.6.2012 17:19:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Tmm anladık ps3 un var.

BSC Misafiri

28.6.2012 16:15:32

0
oyun tamam iyi ama bir süre sonra arkadaşın dediği gibi gerçekten sıkıyor.. Sper alıp ateş ediyorsun başka bir gelişme yok.. Fanboy değilim her zaman hakedeni savunurum.. Birde PS3'deki Uncharted serisine bir bakın.. Oyunda ne olacağı belli değil çok güzel ve sıkmayan bir oyun.. Exc oyun yönünden Sony her zaman Microsoft'dan önde olmuştur kim ne derse desin.

encuni

28.6.2012 16:11:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: thugs_life 1. oyunu oynadım görsellik harika ama hep aynı mevzu siper al ateş et, yeni versiyonları ne kadar merak etsem de hayranlık duymuyorum bu seriye
2 ve 3 u oynasaydın abov :)

thugs_life

28.6.2012 15:28:11

0
1. oyunu oynadım görsellik harika ama hep aynı mevzu siper al ateş et, yeni versiyonları ne kadar merak etsem de hayranlık duymuyorum bu seriye

Project Scorpio

28.6.2012 14:55:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri cod serisine döndü bu oyunda...tek farkı pc ye çıkmıyor...
Kedi uzanamadigi ete...

BSC Misafiri

28.6.2012 14:27:55

0
cod serisine döndü bu oyunda...tek farkı pc ye çıkmıyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War: Judgment
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız