Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox: Duke Nukem Forever Yanlış Değerlendirildi

Kimse Duke'dan böyle bir geri dönüş beklemiyordu.

     Hayranlarını yıllarca bekleten Duke Nukem Forever, bu sene içinde talihsiz bir çıkış yapmıştı. Kötü inceleme notları sonrasında kötü bir satış grafiği de elde eden Duke Nukem Forever yapımcısı Gearbox'ın aklı hâla daha oyunda.
 
     Gearbox'ın kurucularından Brian Martel yaptığı açıklamayla birlikte Duke Nukem Forever'ın yanlış değerlendirildiğini söyledi. Martel, "Yapılan incelemelerin daha az acımasız olmasını dilerdik. Herkeste bir öfke vardı, fakat nereden geldiğini hâla daha bilmiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Martel, "Bizce yapılan incelemeler adil değerlendirilemedi. Yeni nesil anlayışla birlikte eski tarz bir oyun değerlendirildi." diyerek, Half Life örneğini verdi; "Sanki Half-Life'ı şimdiki teknolojiyle birlikte değerlendirir gibiydi." Bu cümleler sonrasında Martel, Duke Nukem karakterini sevdiklerini, üzerinde çalışmaya devam edeceklerini de aktardı.
 
     Daha önceden Gearbox patronu Randy Pitchford da, oyunlarının güzel ve Half Life tarzı bir deneyim sunduğunu söylemişti.
 
     Belki de Gearbox yetkilileri haklıdır. Ne de olsa herkes 15 sene boyunca beklenilen bir oyundan daha fazlasını bekliyordu. Sizin düşünceleriniz nedir?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Duke Nukem Forever Duke Gearbox Software 2K Games PC PS3 Xbox 360 3D Realms
"Battlefield 3'ün Multiplayeri En İyisi" DMC'den 10 Yeni Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CWaRRioR

4.11.2011 00:01:49

+1
Sadece grafikler sesler değil ki oyun. Başta, oynanabilirlik ve sürükleyicilik daha iyi olabilirmiş. Yılların bu duruma etkisi olacağını sanmıyorum. Duke Nukem Time to Kill'i bu oyuna tercih ederim açıkçası

On.E

3.11.2011 21:37:34

0
Gearbox'a oyun çoğu bitmiş geldi ve eski teknoloji adamlar ne yapsın erteleyemezlerde zaten 15 yıl olmuş çıkardılar ben Gearbox'tan cidden sağlam bir DN oyunu bekliyorum şahsen..

atahan12

3.11.2011 19:34:56

0
O incelemeler ''yeni nesil-eski nesil'' oyun stilinden dolayı öyle değil.Duke Nukem bekleyip basit bir oyun ile karşılaştıkları içindi.Hayal kırıklığına kim tahammül edebilir ki?

xLordRealx

3.11.2011 19:31:38

+1
Gearbox oyunu yarısından itibaren aldı oyunun temeli uzun yıllar önce atılmıştı. Haliyle eskiyen teknolojilerle temeli atılmış bir oyuna ne kadar makyaj yapılırsa yapılsın günümüz standartlarına uymasını bekleyemeyiz.. Bir sonraki projede sıfırdan başlayacakları için hem eskimiş teknolojileri kullanmak zorunda kalmayacaklar, hem de kendi fikirlerini aktarmakta daha özgür olacaklar. Dolayısıyla seriyi bu oyunuyla değil de, çıkacak olan yeni üyesiyle değerlendirmemiz gerekir bence.

ahamada

3.11.2011 19:03:40

-5
Yeni nesil sana değil , sen yeni nesile ayak uyduracaksın !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız