Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamestop, Xbox One Ön Siparişlerini Durdurdu


    Yeni nesil konsolların ön sipariş süreci çetin bir rekabete sahnelik ederken, Xbox One cephesinden ilginç bir haber geldi. Gamestop, Xbox One ön siparişlerini durdurdu.
 
    Şu an için resmi ağızdan onaylanmasa da, internet mecralarından elde edilen bilgilere göre Gamestop'un çoğu mağazasında Xbox One'ın ön sipariş stokları sona ermiş durumda. Firmanın müşteri hizmetleriyle kurulan bağlantıdan gelen haberlere göre perakendeci mağazalara verilen stoklar alınıp hepsi online mağazaya yönlendirilecek. Yani Xbox One ön siparişleri önümüzdeki günlerde sadece firmanın internet sitesinden alınmaya devam edecek.
 
    Forumlarda belirtilenlere göre Microsoft, Gamestop mağazalarının her birine sadece 200 adet civarı ön sipariş stoğu sunmuş. Dolayısıyla Gamestop'taki ön siparişler de bu kadar kısa süre içerisinde sona ermiş oldu. Gamestop stoklarında biten ön siparişler, Xbox One'ın ilk gününe yönelik yapılan satışlardan ibaret. Yani tüm bunlara rağmen Xbox One'ın çıkış dönemi adına ön siparişler alınmaya devam ediyor.
 
    Hal böyleyken birden bire daha önce ortaya çıkan Microsoft'un üretim açısından, özellikle eSRAM kullanımında sıkıntı çektiği söylentisi yeniden doğmuş oldu. Bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gengame Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
PlayStation 2, Oyun Dünyasına Tamamen Veda Ediyor PS3'ün 4.45 Güncellemesini Yapmayın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oxlayer

19.6.2013 17:36:04

0
ps4 çüleri anlıyorum.bende pc yi seviyorum.bunlar normal şeyler.ama pc ci olarak ben gerçekleri söylüyorum.oyun fiyatlarıyla ilgili gerçekler.oyunların kalitesi.bana göre tabi.ZEVKLER kişiden kişiye değişir.ama ben konsol alsam ps4 ilk tercihim olur.ne pc oyunları var çoğuna süper dememişimdir.pc ci olmama rağmen.konsolcu değilim ona rağmen gran tourismo gibi kaliteli oyunlara mükemmel demişimdir.ama herkesin zevkleri farklı.kimisi az ses çıkaran egzos kullanır.kimisi benim gibi çok ses çıkaran inleten vanalı kumandalı egzos kullanır.kişiden kişiye değişir.

oxlayer

19.6.2013 17:21:27

0
STUN ps4 fanboy.saygı kelimesini öğretmiyim sana.türkiyede yaşıyor evet xbox almayı düşünüyor.belki xbox oyunlarını daha çok beğendi.belki çocuk tasarımını beğendi.onun için alıcak.hani varya bir kızı seversin sadece örneğin ayakları güzeldir onun için onunla evlenenler var.ama fanboy olunca bunlar anlaşılmıyor tabi.

stun

19.6.2013 17:02:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: wustti yahu aletin donanimina laf soyleyin yaptiklarina laf soyleyin de sekline laf etmeyin biri bisey dedi mi baliklama atliyonuz ps4 tasarimi sanki cok harika o da ayni kutu iste bence xbox un tasarimi kotu degil tv altina filan koyunca da siritmaz gayet basarili piyasadaki bi cok bluray oynaticidan veya benzer aletlerden daha guzel pc kasalarina gore zaten daha kibar sık abartmanin alemi yok 2. el olaylarini online olayini elestirin ama sacma seylere de kulp bulmayin daha hangi konsolu alacagima tam karar vermedim fakat tasarim olarak ben xbox u daha cok begendim...
turkıyede yaşıyorsun ve xbox almayı mı düşünüyorsun ? sana kötü bir haberim var xbox one alsan bile xboxlive a türkıyeden giremessin.. çunku listede yokuz

oxlayer

19.6.2013 15:22:10

0
xbox one hiç satmaz diyenler yanılmış oldu.demekki az da olsa alanı varmış.

wustti

19.6.2013 12:09:03

-1
yahu aletin donanimina laf soyleyin yaptiklarina laf soyleyin de sekline laf etmeyin biri bisey dedi mi baliklama atliyonuz ps4 tasarimi sanki cok harika o da ayni kutu iste bence xbox un tasarimi kotu degil tv altina filan koyunca da siritmaz gayet basarili piyasadaki bi cok bluray oynaticidan veya benzer aletlerden daha guzel pc kasalarina gore zaten daha kibar sık abartmanin alemi yok 2. el olaylarini online olayini elestirin ama sacma seylere de kulp bulmayin daha hangi konsolu alacagima tam karar vermedim fakat tasarim olarak ben xbox u daha cok begendim...

ultralisan

19.6.2013 10:55:21

+3
200 stok dediğin nedir ki?

Oguz_Cole

19.6.2013 10:11:31

+5
Çıkışında "Xbox One ilk gününde yok sattı stokların hepsi eridi" gibi sözlere hazır olun. Bu kadar az ön sipariş stoğu olmasının nedeninin esRAM olduğunu sanmıyorum.

BSC Misafiri

19.6.2013 10:10:21

-7
umarım 21 ülke dışında da ilk gün uygulaması yaparlar. türkiyede çıkınca avantajlarından yararlanmak isterim.

dikiştutmazsabri

19.6.2013 07:13:21

0
o kutu nedir ya öyle tv altına koymaya utanırsın. 80 lerin video kaset çalarları bile daha güzel tasarıma sahip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız