Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GamersGate'in "Thanks Giving" İndirimleri Başladı

 
    Steam ve Origin'in Sonbahar indirimlerinin devam ettiği şu sırada Indie Gala ve Bundle Stars da birçok oyunda indirim yaptı. Aralarında en güzel indirimlerin bulunduğu diyebileceğimiz GamersGate'de ise birçok oyunun ve birçok firmanın oyunlarında büyük indirim listesi sundu.
   
    Civilizalion V ve DLC'leri, BioShock Infinite ve DLC'lerini, WarGame'i %75 indirimle satın alabilirsiniz. Bunların yanı sıra Bethesda, Rockstar Games, Square Enix, Codemasters, UIG ve Kalypso'nun tüm oyunlarına yapılan indirimlerden de yararlanabilirsiniz.

    İndirimlerin bulunduğu ana sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Tüm indirimler 1 Aralık'ta son bulacaktır. DRM: Steamwoks ibaresi yer alan oyunları Steam hesabınıza ekleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Star Citizen'in Bağış Miktarı 63 Milyon Dolara Ulaştı Game of Thrones: The Game'in İlk Bölümünün Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız