Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones Oyununda Beş Farklı Oynanabilir Karakter Olacak


    The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi macera oyunlarıyla kendini kanıtlayan Telltale Games'in yeni projelerinden birisi Game of Thrones, sezon başlangıcını sene sonuna doğru yapacak. Telltale'in başındaki isimlerden Steve Allison, Game of Thrones oyunuyla ilgili yeni detaylar paylaştı. 
 
    International Business Times'a konuşan Allison, "Oyundan oyuna, markanın gerektirdiği doğrultuda hikaye anlatımımızı daha da güçlendirmeye çalışıyoruz. Tales of the Borderlands'ta birden fazla karakterli oynanabilirliği, The Walking Dead'in hikaye anlatımıyla birleştiriyoruz. Game of Thrones'ta ise çok karakterli oynanışı daha ileriye taşıyoruz." açıklamalarını yaptı.
 
    Game of Thrones'taki sistemi detaylandıran Steve Allison, "Game of Thrones'ta bir ailenin beş karakterine de oynanabilir olarak hakim olabileceksiniz. Verdiğiniz kararlar aile içerisindeki diğer karakterleri etkileyecek. Bu durum hakkında gerçekten heyecanlı fikirlerimiz var." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
telltale game of thrones telltale games macera
The Tomorrow Children'ın Alfa Davetiyeleri Gönderilmeye Başladı GTA Online'a Bu Hafta Sonu İki Kat RP Etkinliği Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gypaetus

3.11.2014 01:29:39

0
hayal gücün geniş diyen arkadaş; keşke hepimizin hayal gücü geniş olsa.. ben direkt olarak aynı konuyu işlesinler ya da dizinin aynısını oynayalım demiyorum sana. aynı evren, farklı konu olabilirdi tıpkı shadow of mordor gibi. senin mantığınla dizinin aynısı oyun yapılacaksa 70 gb yer kaplayan boş bir oyun olurdu. son olarak hayal gücü önemlidir, eğer birilerinin hayal gücü olmasaydı sen GTA, Assassins Creed, Prince of Persia, Gears of War, God of War ve daha onlarca müthiş oyunu oynayamayacaktın

Pileysteysin

1.11.2014 20:03:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: gypaetus bence game of thrones basit bir adventure oyunundan çok daha fazlasını hakediyor. konu ve evren olarak tam bir open world efsanesi olabilecek kapasiteye sahip ama bir adventure oyunuyla yetiniliyor. westerosta dolaşıp 7 krallıkta savaştığımız, ak gezenlerden kaçtığımız ve kafamızı yukarı kaldırdığımızda kanatlarıyla gökyüzünü kaplayan bir ejderha görebileceğimiz bir oyun günümüz şartlarında bu kadar zor olmasa gerek.
Nasıl olcak o iş acaba? Game of Thrones birbirinden millerce uzakta olan karakterlerin başından geçenleri anlatan bir seri. Eğer open world olursa tek bir karakterimiz olur dolayısıyla hikaye ögeleri oyuna yansıtılamaz. Aynı anda 8-10 karakteri yönettiğimiz open world oyunsa duyulmuş şey değil ve saçma olurdu. Hayal gücün çok genişmiş.

Bloo.

1.11.2014 13:54:55

0
aslinda Skyrim gibi bir oyun cikarsalar karsimiza ne guzel olur

Guest-8FB5351A6

1.11.2014 12:57:45

0
maşallah beşmi :O

littlespyro

1.11.2014 10:01:59

+1
arya stark olsun bizim olsun

SkYHawKTR

1.11.2014 03:57:40

0
Bi tane denemişlerdi rpg ama çok kötüydü. Bütçeleri yok diye tahmin ediyorum. Belki indie ama gerçekten iyi işler yapmış bi firma ile birlikte çalışıp böyle rpg geliştirebilirler. Nitekim RPG nin geliştirilmeside seneler sürüyor, bunu desteklemeleri lazım.

gypaetus

1.11.2014 01:24:41

+3
bence game of thrones basit bir adventure oyunundan çok daha fazlasını hakediyor. konu ve evren olarak tam bir open world efsanesi olabilecek kapasiteye sahip ama bir adventure oyunuyla yetiniliyor. westerosta dolaşıp 7 krallıkta savaştığımız, ak gezenlerden kaçtığımız ve kafamızı yukarı kaldırdığımızda kanatlarıyla gökyüzünü kaplayan bir ejderha görebileceğimiz bir oyun günümüz şartlarında bu kadar zor olmasa gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız