Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GameMaker: Studio'ya Xbox One Desteği Geldi


     Kolay bir kullanıma sahip olan ve oldukça geniş kitle tarafından takip edilen oyun geliştirme programı GameMaker: Studio için sevindirici bir duyuru geldi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen  Game Developers Conference Europe konferansında programın geliştiricisi YoYo Games, GameMaker: Studio ile yapılan oyunlarından kolayca Xbox One'a aktarabileceğini duyurdu.
 
     YoYo Games'in müdürü Sandy Duncan, YoYo Games- Microsoft ortaklığının geliştiğinden mutluluk duyduğunu ve ilk defa kullanıcıların Xbox One'a oyunlarını aktarabilmesi hakkında çok heyecanlı olduğunu belirtti. Firma programı yakında tüm Microsoft platformlarına uygun hale getireceğini belirtiyor. Xbox One'ın yanında GameMake:Studio'nun Windows RT, Windows 8.1, ve Windows Phone 8.1 için de destek sağladığını belirtelim. Duyuru için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
The Binding of Isaac: Rebirth için Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı Goat Simulator Satışları 1 Milyona Yaklaştı, Oyunun Mobil Sürümü Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız