Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA İçin Geleceğe Dönüş Modu

   GTA'nın yeni oyunu için binlerce çeşit mod yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Her seferinde birbirinden ilginç modlarıyla gündeme gelen oyun için şimdi de geçmişe dönüyoruz. Sinema dünyasının kült yapımlarından biri olan 'Back to the Future' yani 'Geleceğe dönüş' filmiyle ilgili yapılan mod ilgi çekici duruyor.
 
   Tabii ki, filmdeki efsanevi aracımız DeLorean da güzelce modellenmiş bir şekilde mod içerisinde yer alıyor. Onlarca yıllık zamanda yolculuğun yapılabilmesi bir mod sayesinde tam olarak mümkün olmasa da ufak bir zaman değişimi ile bir sahne hazırlanmış.
 
   Şuanda beta aşamasında olan aşağıdan izleyebileceğiniz modu şuradan deneyimleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
İngiltere'nin En Çok Satan Oyunlarında Lider Lego Star Wars: The Force Awakens Rise of the Tomb Raider'ın PlayStation 4 Çıkış Zamanı Hala Aynı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

A.F.Y.D

8.7.2016 12:46:15

0
Çokta iyi bir mod olmamış açıkçası

DarkPassengerr

5.7.2016 20:06:08

0
o kadar çok saçma yorum yapılmış ki sanki modu oyunu kurtarmak için yapmışlar. Oyunun kurtarılcak bir yanı olduğunu düşünmüyorum. adı üstünde MOD !

tayfun34_4

5.7.2016 15:04:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Oyun çıkalı kaç yıl oldu hala çok satanlar listesinde. Kurtarılmaya ihtiyacı yok bence.
çok satması başarılı olduğu anlamına gelmiyor bende satın aldın sonuçta bir gta oyunu fakat benim beklentilerimi karşılamadı bir çok insanda olduğu gibi diyebilirim.

IFollowYou

5.7.2016 14:08:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Boyle bir oyun yapilacaksa ancak quantic dream in sinematik varyasyonlariyla olusan destiny engine ile konuslandirilmis bir ekip yapar Hayirli bayramlar
klasik cahil bsc misafiri yorumu

Angel of the Lord

5.7.2016 11:20:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 gta5 4 kadar güzel değil 4'te harika bir senaryo ve karakterler vardı istedikleri kadar mod çıkarsınlar bu oyunu kurtaramazlar.
Oyun çıkalı kaç yıl oldu hala çok satanlar listesinde. Kurtarılmaya ihtiyacı yok bence.

tayfun34_4

5.7.2016 03:24:37

0
gta5 4 kadar güzel değil 4'te harika bir senaryo ve karakterler vardı istedikleri kadar mod çıkarsınlar bu oyunu kurtaramazlar.

BSC Misafiri

5.7.2016 00:55:23

0
Boyle bir oyun yapilacaksa ancak quantic dream in sinematik varyasyonlariyla olusan destiny engine ile konuslandirilmis bir ekip yapar Hayirli bayramlar

orangeblu

4.7.2016 19:01:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk açık dünyada çok değil bir kaç zaman dilimine yolculuk edebiliceğimiz ve o zamana göre şehir ve insanların olduğu bir geleceğe dönüş oyunu ne çılgınca olurdu
Açık dünya olmasa bile zamanda yolculuk temalı bir oyun gelmeli bence. Hatta zamanda geriye gittiğimiz zaman yaptıklarımızın günümüze-geleceğe etkisi olsun. Rockstar Games yapsa kesinlikle altından kalkar bence. Tam açık dünya zor olur ama yarı açık dünya olarak geçmiş-günümüz olarak 2 zamanın olduğu, seçimlerimizin ve geçmişte yaptıklarımızın önemi olan bir oyun gelse harbiden çok güzel olur.

rambocuk

4.7.2016 15:52:14

+3
açık dünyada çok değil bir kaç zaman dilimine yolculuk edebiliceğimiz ve o zamana göre şehir ve insanların olduğu bir geleceğe dönüş oyunu ne çılgınca olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız