Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in Yeni Nesil Sürümünden Yeni Video Yayınlandı!


    Geçtiğimiz saatlerde PC, PS4 ve Xbox One için çıkış tarihine kavuşan Grand Theft Auto V'in bu sürümleri için Rockstar Games yeni bir videonun yayınlanacağını duyurmuştu. Oyuncuların merakla beklediği video, en nihayetinde yayınlandı.
 
    GTA V'in yeni videosunda oyun içinden direkt olarak alınmış sahneleri görüyoruz. Bu sahnelerde farklı farklı karakterler, GTA V'in yeni nesil sürümündeki halleriyle beraber karşımıza çıkıyor. PlayStation 4 üzerinden kayıt altına alınmış videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
Grand Theft Auto 5'ten Yeni Nesil Harika Görseller FIFA 15'in TV Reklamı Oldukça Etkileyici Duruyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KardesBekle

13.9.2014 19:35:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: estefanik Oynamamış arkadaşlar için söylüyorum beklentinizi çok yukarda tutmayın. Grafikler,harita genişliği,aşağı yukarı iyi tasarlanmış karakterler ve bazı iyi görevler olabilir ama hikayenin geneli çöp.Gerçi bu gta'nın genel özelliği.Sanırım bana uymuyor bu olayı size iyi eğlenceler.
Not:Son eleştirimde gta online'a gelsin.Asıl beni hayal kırıklığına uğratan o oldu...
Sen yanlış oyun oynamışsın kardeşim.

Megas Red

13.9.2014 11:25:34

0
Dünya üzerinde oyuncuların sırtından haksız kazanç ile para kazanmayan, oyuncuların gönlünü ücretsiz ve kaliteli eklentilerle hoş tutan sadık bir firmadır Rockstar Games. PC ye geç çıkartmasının nedeni diğer arkadaşlarımın dediği gibi PC de korsanın fazla olmasıdır. Korsan illetinden vazgeçmemiz gerekiyor.

Davetsiz Misafir

13.9.2014 10:12:28

0
Çok şişiyorlar sanki rockstar'a ortaklar bazı arkadaşlar.

speederly

13.9.2014 03:42:46

0
görev olarak bakarsak san andreastan daha zevkli değil çeşitlilik çoktu ama grafik ve oynanış olarak tabiki son çıkan oyun her oyunlarda olduğu gibi daha iyi. şimdi ps4 le beraber daha da iyileşicek özellikle araçlardaki hasarlar artıcakmış bu güzel haber ve online ın 30 kişiye çıkması hele süper haber.

luganoguz

13.9.2014 02:17:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: estefanik Oynamamış arkadaşlar için söylüyorum beklentinizi çok yukarda tutmayın.Grafikler,harita genişliği,aşağı yukarı iyi tasarlanmış karakterler ve bazı iyi görevler olabilir ama hikayenin geneli çöp.Gerçi bu gta'nın genel özelliği.Sanırım bana uymuyor bu olayı size iyi eğlenceler. Not:Son eleştirimde gta online'a gelsin.Asıl beni hayal kırıklığına uğratan o oldu...
Aynen zaten bu oyunun(5.oyun) mükemmel olmasının sebebi senaryosu değil onun yanında verdiği mükemmel çeşitlilik serbestlik. Zaten 4. oyunu biliyosunuz kim senaryoyu bitirdikten sonra dönüp bakmıştır acaba ?

BaYoFFHeLL

13.9.2014 02:07:24

0
Çevre detayları artmış sadece beyler grafik bakımından pek bir şey yok gibime geldi bu arada 18 kasım çok fazla 200 liradan satışa cıkarırlar birde

Master_Evil

13.9.2014 01:06:15

0
güzel video olmuş

*Meteora*

13.9.2014 01:03:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: estefanik Oynamamış arkadaşlar için söylüyorum beklentinizi çok yukarda tutmayın.Grafikler,harita genişliği,aşağı yukarı iyi tasarlanmış karakterler ve bazı iyi görevler olabilir ama hikayenin geneli çöp.Gerçi bu gta'nın genel özelliği.Sanırım bana uymuyor bu olayı size iyi eğlenceler. Not:Son eleştirimde gta online'a gelsin.Asıl beni hayal kırıklığına uğratan o oldu...
Aslında o biraz hikayenin kısa olmasına bağlı.Yan görev koyacağız diye hikaye kısa tutulmuş.Keşke San Andreas'deki gibi olsaydı.Her karakteri için ayrı bir görev vardı onları tanıdığımız.Zero adlı sorunlu kardeşimizin görevlerini de sayarsak 104 tane hikaye türü görev olduğunu hatırlıyorum.Görevlerde oldukça çeşitliydi.Bazı görevlere helikopterle veya herhangi bir uçakla gelince o görev sana onu söylemese de helikopter kullanabiliyordun görevde ve bu çok güzel bir şeydi (Mesela Caligula's Palace'e kartı olan kızı takip ettiğimiz görev.)Gta 5'te görevlerin ortalama süresi daha çok ama görev sayısı az (69 Görev.)Sanırım online'dan kaynaklanıyor bu.Gerçi online'dada bir kaç görev dışında pek ahım şahım görevler yok ama.

Ahayri

13.9.2014 00:59:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora* Hocam bisiklet sürme daha ne kadar gerçekçi olsun? adam çok sürünce terliyor, stamina'sı yetmediği halde devam edince ölüyor.Benim en büyük sorunum oyunun serbest değilde sanki tamamen scriptlerle donatılmış olması.Yani bir yere oyun ''Sen burayı yıkacaksın!'' demediği sürece hiç bir şeyi yıkamıyorsun.Ama ağaçların yıkılması yeterli olur, malum, binaların yıkılmasına gerek yok sonuçta oyun bf değil. Birde konsollarda biraz daha rahat nişan alabilsek muhteşem olacak ama!
Bisiklet sürerken stamina etkisi, terleme olayları güzel ancak benim orada bahsettiğim şey bisiklet sürerken ne kadar gerçekçi bir his verdiği. Pedala bir basıyorum direk BMW K1200S motoru gibi kalkıyor bisiklet. Dönüşlerden bahsetmek bile istemiyorum, yani bisiklet değil motor sürüyorum sanki. Bisikletle çarparken zaten tam bir facia. Umarım gerçekten çok istiyorum şu sürüş dinamiklerini gerçekçileştirirler. Buyur hocam hatırlatmak amacıyla paylaşayım. O ilk kalkış ve dönüşleri görüyormusun hocam? Gerçekten rezalet. Yani oyuna sanki Saints Row 'dan alıp koymuşlar bu özelliği. Oyun o kadar güzel ki gerçekten yakıştıramıyorum ya. Çok yazık çok.

*Meteora*

13.9.2014 00:54:03

0
Hocam bisiklet sürme daha ne kadar gerçekçi olsun? adam çok sürünce terliyor, stamina'sı yetmediği halde devam edince ölüyor.Benim en büyük sorunum oyunun serbest değilde sanki tamamen scriptlerle donatılmış olması.Yani bir yere oyun ''Sen burayı yıkacaksın!'' demediği sürece hiç bir şeyi yıkamıyorsun.Ama ağaçların yıkılması yeterli olur, malum, binaların yıkılmasına gerek yok sonuçta oyun bf değil. Birde konsollarda biraz daha rahat nişan alabilsek muhteşem olacak ama!

estefanik

13.9.2014 00:34:45

0
Oynamamış arkadaşlar için söylüyorum beklentinizi çok yukarda tutmayın.Grafikler,harita genişliği,aşağı yukarı iyi tasarlanmış karakterler ve bazı iyi görevler olabilir ama hikayenin geneli çöp.Gerçi bu gta'nın genel özelliği.Sanırım bana uymuyor bu olayı size iyi eğlenceler. Not:Son eleştirimde gta online'a gelsin.Asıl beni hayal kırıklığına uğratan o oldu...

moveboy_61

13.9.2014 00:34:01

0
Bazı arkadaşlar belki haklı olabilirler Pc konusunda ama adam Pc ye hiç çıkartmayabilirdi de bu oyunu. Çıkaracak olmaları ve bunu daha sonraki bir tarihe ertelemeleri bence önem verdiklerini gösterir. Her şeyi kötüye yormayalım arkadaşlar, ayrıca Rockstar ın başı Take 2 ya bağlı, onlar ne derse o olur, Take 2 aynı zamanda Rockstar oyunlarının dağıtımıyla ilgilenen şirkettir. Rockstar a sövmeden önce bunu bi düşünün.

HIGHER

12.9.2014 23:58:47

0
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

speederly

12.9.2014 23:44:07

0
para konuşur arkadaşlar önce para sonra pc de modlarsınız :) ps4 almamıştım bi bundle paket çıkarsınlarda seke seke almaya gidim bende :)

winxperror

12.9.2014 23:01:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938 "Also coming to PC", resmen hakaret lan, "ha unutmadan pc ye de geliyor bir de" diyerek geçiştirmişler resmen. :)
Önce PC'ye 2 ay geç getirmelerinin nedeninin daha iyi optimizasyon olduğunu düşündüm ama sonradan bu yazıyı görünce PC'ye önem vermedikleri için olduğunu gördüm.Tamam PC'ye önem vermezsin.Korsandan , satışlardan dolayı.Ama böyle şeyler yazıp PC oyuncularıyla dalga geçer gibisinden şeyler yazmak doğru değil. edit:Ayrıca bunlar yüzünden Rockstar'a kızmayın.Take2'ye kızın.Çünkü Rockstar'ın sahibi Take2 ve bunlara o karar veriyor.Yinede hakaret etmek çok yanlış.Adamlar PC'ye önem vermek zorunda değil.Önem vermeme nedenleri de itlik yapmayı çok sevdiklerinden değil , satışdandır.

winxperror

12.9.2014 22:56:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: saidou2008 Anasını Satayım , gelmiş grafikleri eleştiriyorsunuz sanki küçükken hepiniz Super Mario Bros oynamadınız ? eminim oynarken ; aaa kaplamalar olmamış , yada kaplumbağanın kafası insana benzemiş diyordunuz :) Oynayın la işte Yapmış RockStar. :)
Grafikler güzel mi güzel.MGS'den iyi mi iyi.

winxperror

12.9.2014 22:52:18

0
Arkadaşlar oyun Saints Row değil.Sadece GTAV'deki garip sahneleri alıp böyle bir Trailer yapmışlar.Ordaki şeyler oyunda göreceksiniz aşırı eğlenceli olaylar ve karakterler.

winxperror

12.9.2014 22:49:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz
alıntı:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

"Also Coming to PC"

Meâli : Ayrıca PC'yede geliyor hadi yine iyisiniz Keratalar.

Öyle çok sövdüm ki var ya kimse bu kadar anmamıştır R*'ı
Bunlar Rockstar'ın işi değil.Rockstar oyunu yapıyor.Ama bunlara Take2 karar veriyor.Sahipleri o çünkü.Kaldı ki oyunun PC'de çok iyi bir optimizasyona sahip olacağı açıklandı.Bu büyük ihtimal konsol sürümleri çok iyi yapmak ve PC'de iyi optimizasyon yapmak içindir.Çünkü bu kadar zaman geçtikten sonra PC'ye geç getirmek kar sağlamaz.Hele Next-Gen'e bile çıktıktan sonra. Rockstar'a neden saygı duyuyoruz? Çok iyi oyun yaptığı için.Şimdi neden kızıyor peki PC oyuncuları? Oyunu Next-Gen'den 2 ay geç getirdikleri için.Bunda ya haklı sebepleri var yada PC'ye önem vermiyorlar.Yani zaten PC'ye önem vermiyorlar da , burda sebep PC'ye önem vermemeleri olmayabilir. Neden önem vermiyorlar? Sence satış yaptığı halde PC'ye böyle davranır mı? Kar edecekse neden böyle yapsın? Satışlardan dolayı.Ayrıca korsandan dolayı.Ayrıca iyi optimizasyon yapmadan çıkarmak istemiyorlar. Ayrıca neden sövdün ki.Kimse PC'ye önem vermek zorunda değil.

winxperror

12.9.2014 22:37:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] arada zombi uzaylı felan vardı. gta da böyle şeyler mi vardı ya? saints row trailerı izler gibi oldum.
Oyunda donları çıkarıp , içki içip sahile dalabilirsin sonuçta.Michael'in .... adlı şahıs tarafından zehirlenip halisülasyon gördüğü bölümde çok garip şeyler oluyordu.Trevor'da manyak bir şahıs zaten.Oyunun saints row kısmına değinmişler biraz.

winxperror

12.9.2014 22:32:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: habip72 Abi Pc'ye neden üvey evlad muamelesi yapıyolar ya?
Adamlar nerde satış yaparlarsa ona bakıyor.Bu son 10 yıldır nerdeyse Rockstar oyununda var.GTA:SA PS2 ve XBOX'dan 1 yıl sonra PC'ye geldi.GTA4'de öyle.GTAV'de öyle oluyor gördüğün gibi.RDR'de öyleydi.Bully'de.

_GRKM_

12.9.2014 22:03:37

-2
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: grkm_61<br><br>Also coming to PC ..hiç çıkarmasaydınız..resmen dalga geçer gibi ..bu kadar da olmaz arkadaş..orjinal almayı düşünüyordum vazgeçtim..! <br><br>en son niye pc sürümüne çıkıyor..üvey evlat gibi ..aslında almamak lazım..birde üstüne kötü op. ile gelirse süper olur..hiç şaşırmam ..o kadar bekle bekle ps4 ve xbox önden hemen çıkarsın pc yine beklesin.</blockquote><br><br>Çoğunuz korsan oynadığınız için olmasın?
Boş boş konuşma..Gta 4 aldım da ne oldu..o kadar bekledim berbat bir op. ile geldi.verdiğim paranın karşılığı ne oldu b. yoluna gitti..utanmasa 20 patch çıkaracaktı ! sonra niye korsan oynuyorsunuz niye korsan alıyorsunuz..kardeşim üvey evlat gibi davranırsan sonuç ne olacağını bekliyorsun..sen git çıkar önden önden yeni nesile ondan önce eski nesil vardı ..sonra hep korsan oynuyorsunuz hep bu yüzden ..biriktirdiğim parayı da çatır çatır harcayacağım..orjinal felan yok..!

Semeaih

12.9.2014 21:46:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Bende düşünmüştüm oynarken, zaten kaplamalar felan çok geç geldiği sahneler bolca mevcut oyunda konsolu baya zorlamışlar zaten başka yolu yok, yinede textureler "çok" tatmin edici değildi bunu kanıt olarak gösterebiliriz bir yerlerden fedakarlıklar yaptıklarını. Bende hasar efektleri ve sürüş dinamiklerini konsolun gücünün yetersizliğine bağlıyorum, yeni nesilde düzeltileceğine yürekten inanıyorum veya inanmak istiyorum.
ps3 te gta 5 oynarken bir kez bile geç yüklenme sorunu yaşamadım. eski sürümlerde varmış bu sorun ben super slim kullanıyorum

OnrGrTR

12.9.2014 21:09:39

+2
quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61 Also coming to PC ..hiç çıkarmasaydınız..resmen dalga geçer gibi ..bu kadar da olmaz arkadaş..orjinal almayı düşünüyordum vazgeçtim..!

en son niye pc sürümüne çıkıyor..üvey evlat gibi ..aslında almamak lazım..birde üstüne kötü op. ile gelirse süper olur..hiç şaşırmam ..o kadar bekle bekle ps4 ve xbox önden hemen çıkarsın pc yine beklesin.
Çoğunuz korsan oynadığınız için olmasın?

_GRKM_

12.9.2014 20:42:25

+1
Also coming to PC ..hiç çıkarmasaydınız..resmen dalga geçer gibi ..bu kadar da olmaz arkadaş..orjinal almayı düşünüyordum vazgeçtim..! en son niye pc sürümüne çıkıyor..üvey evlat gibi ..aslında almamak lazım..birde üstüne kötü op. ile gelirse süper olur..hiç şaşırmam ..o kadar bekle bekle ps4 ve xbox önden hemen çıkarsın pc yine beklesin.

Persona_Non_Grata

12.9.2014 20:14:45

0
"Also coming to PC", resmen hakaret lan, "ha unutmadan pc ye de geliyor bir de" diyerek geçiştirmişler resmen. :)

saidou2008

12.9.2014 19:56:06

-1
Anasını Satayım , gelmiş grafikleri eleştiriyorsunuz sanki küçükken hepiniz Super Mario Bros oynamadınız ? eminim oynarken ; aaa kaplamalar olmamış , yada kaplumbağanın kafası insana benzemiş diyordunuz :) Oynayın la işte Yapmış RockStar. :)

Ahayri

12.9.2014 19:53:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Tamam hadi araba sürme eğlenceli olsun gta 4'te, ama görevler çok zor oluyordu.Göreve giderken kaza yapmamak, tek mermi ile 20 adam öldürmekten zordu.PC'de bunun için bir mod çıkabilir illa isteniliyorsa, ama ağırlığını hissetsekte o kadar zor olmamalı.
Hocam zor olsun daha ne istiyorsun. Araba sürmek kolay olmamalı, 100 ile viraj almak mı daha zevkli yoksa aniden frenleyip zorlanıp zar zor viraj almak mı daha zevkli? Her zaman zor olan daha zevklidir ve daha gerçekçidir. GTA 4 bir açık dünya oyununda gördüğüm en gerçekçi sürüş dinamiklerine sahip oyundu. GTA 5 ile oldukça geriye gitmiştir bu olay, bunu bir çok yerde okuyabilirsiniz. Tamam memnun olanda var ama bu memnun olan kitle daha çok casual takılan kitle. Sırf sürüş dinamikleri yüzünden GTA 4 'e dönen çok oyuncu gördüm ben. Umarım eski nesil konsolların gücünün yetersizliği nedeniyle böyledir, yeni nesil versiyonunda düzeltileceğini umuyorum. Hepimiz uzun uzun oynamışızdır zaten GTA 4 'ü, bir daha hatırlamak amacıyla paylaşayım dedim. Sürüş inanılmaz zevkli, zor ve gerçekçi. En azından ben böyle buluyorum, zaten GTA 4 'de en sevdiğim şeydi araba sürmek. Yani en azından GTA 5 yeni nesil versiyonunda şu bisiklet sürme olayını düzeltsinler be hocam. Gerçekten en çok istediğim şey gerçekçi bir şekilde bisiklet sürmekti, ama oyunu oynamadan önce videolardan izlediğim kadarıyla olsun oynadığımda olsun gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Siz ne düşünüyorsunuz bisiklet sürme olayı hakkında? Sizcede oldukça gerçek dışı olmamış mı bisiklet sürüşü.

Ahayri

12.9.2014 19:46:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Semeaih

hasar konusuna değinmeyelim çünkü gta 5 eski nesile çıktı. yeni nesilde sürüş ve hasar konusuna değindiler bu eski nesildeki ram yetersizliğinden öyle hasar konusunda kötüydü belki sürüş dinamiklerini iyileştirmişlerdir ama katılıyorum ben de araba sürerken ne sürdüğümü hissedemiyorum
Bende düşünmüştüm oynarken, zaten kaplamalar felan çok geç geldiği sahneler bolca mevcut oyunda konsolu baya zorlamışlar zaten başka yolu yok, yinede textureler "çok" tatmin edici değildi bunu kanıt olarak gösterebiliriz bir yerlerden fedakarlıklar yaptıklarını. Bende hasar efektleri ve sürüş dinamiklerini konsolun gücünün yetersizliğine bağlıyorum, yeni nesilde düzeltileceğine yürekten inanıyorum veya inanmak istiyorum.

onur89tr

12.9.2014 18:49:27

-3
Yav PS3 sürümünden ne farkı var allasen?

Semeaih

12.9.2014 18:43:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Aksine GTA 4 'de sürüşler oldukça zevkliydi. Araba sürdüğünü ve o aracın ağırlığını kesinlikle hissediyordun. Zaten hasar ve çarpışma efektlerinden bahsetmeye gerek yok. GTA 5 'de tam aksine tamamen arcade 'e kaçmışlar. Oynamadan önce videolarda hissediyordum, bu konuyu dile getirdiğimde de öyle gözüküyor ancak sürünce alışıyorsun deniliyordu. Aldım oynadım, yok arkadaş gram hissedemiyorum araç sürdüğümü, bildiğin oyuncak ya. En çok istediğim şey bisikletle dağa taşa çıkmaktı aldım bisikleti sürmeye başladım resmen soğudum oyundan. Motor mu sürüyoruz bisiklet mi belli değil. Eğer bu konunun üzerine gitmezlerse gerçekten GTA 5 bu kadar detaylı ve güzel dünyasına yazık etmiş olur. Benim sevmediğim bir konuda kıyafet yetersizliği, daha çeşitli olabilirdi kıyafetler ben yetersiz buldum. Araç ve kıyafet gibi şeyleri 3-4 katına çıkarırlarsa en azından biraz daha etkileyici olabilir kendi adıma. Şu sürüş olayını hallederlerse oyun dünyasında yapılmış en iyi oyunlar arasına girer söyliyim.
hasar konusuna değinmeyelim çünkü gta 5 eski nesile çıktı. yeni nesilde sürüş ve hasar konusuna değindiler bu eski nesildeki ram yetersizliğinden öyle hasar konusunda kötüydü belki sürüş dinamiklerini iyileştirmişlerdir ama katılıyorum ben de araba sürerken ne sürdüğümü hissedemiyorum

*Meteora*

12.9.2014 18:34:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Aksine GTA 4 'de sürüşler oldukça zevkliydi. Araba sürdüğünü ve o aracın ağırlığını kesinlikle hissediyordun. Zaten hasar ve çarpışma efektlerinden bahsetmeye gerek yok. GTA 5 'de tam aksine tamamen arcade 'e kaçmışlar. Oynamadan önce videolarda hissediyordum, bu konuyu dile getirdiğimde de öyle gözüküyor ancak sürünce alışıyorsun deniliyordu. Aldım oynadım, yok arkadaş gram hissedemiyorum araç sürdüğümü, bildiğin oyuncak ya. En çok istediğim şey bisikletle dağa taşa çıkmaktı aldım bisikleti sürmeye başladım resmen soğudum oyundan. Motor mu sürüyoruz bisiklet mi belli değil. Eğer bu konunun üzerine gitmezlerse gerçekten GTA 5 bu kadar detaylı ve güzel dünyasına yazık etmiş olur. Benim sevmediğim bir konuda kıyafet yetersizliği, daha çeşitli olabilirdi kıyafetler ben yetersiz buldum. Araç ve kıyafet gibi şeyleri 3-4 katına çıkarırlarsa en azından biraz daha etkileyici olabilir kendi adıma. Şu sürüş olayını hallederlerse oyun dünyasında yapılmış en iyi oyunlar arasına girer söyliyim.
Tamam hadi araba sürme eğlenceli olsun gta 4'te, ama görevler çok zor oluyordu.Göreve giderken kaza yapmamak, tek mermi ile 20 adam öldürmekten zordu.PC'de bunun için bir mod çıkabilir illa isteniliyorsa, ama ağırlığını hissetsekte o kadar zor olmamalı.

kataaay

12.9.2014 18:20:23

+1
daha iyisi var mı sanki ?
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri
alıntı:

Orijinalden alıntı: Semeaih

alıntı:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Saints Row mu GTA mı belli değil. Gerçekten kötü olmuş trailer. Umarım sürüş dinamikleri baştan sona düzeltilir. Bisiklet sürerken veya araba sürerken gerçekten zevk alamıyorum hele hele GTA 4 'den sonra bildiğin oyuncak araba gibi geliyor. Bunlar benim düşüncelerim hemen saldırmayın. -_-

tabii oyuncak araba gibi gelir.

gta 4 te viraj alırken takla atmamak için zor güç döndürüyordum arabayı biraz gerçek dışıydı yani.

amortisörler falan olağanüstüydü sanki araba değilde daha yumuşak pamuk gibi

gta 5 te alan büyük olduğu için arabaları hızlandırmışlar kontrolünü kolay yapmışlar. eğer gta 4 teki gibi gta 5 te sürüşler böyle olsaydı birçok kimse yazık olmuş derdi

Aksine GTA 4 'de sürüşler oldukça zevkliydi. Araba sürdüğünü ve o aracın ağırlığını kesinlikle hissediyordun. Zaten hasar ve çarpışma efektlerinden bahsetmeye gerek yok.

GTA 5 'de tam aksine tamamen arcade 'e kaçmışlar. Oynamadan önce videolarda hissediyordum, bu konuyu dile getirdiğimde de öyle gözüküyor ancak sürünce alışıyorsun deniliyordu. Aldım oynadım, yok arkadaş gram hissedemiyorum araç sürdüğümü, bildiğin oyuncak ya. En çok istediğim şey bisikletle dağa taşa çıkmaktı aldım bisikleti sürmeye başladım resmen soğudum oyundan. Motor mu sürüyoruz bisiklet mi belli değil. Eğer bu konunun üzerine gitmezlerse gerçekten GTA 5 bu kadar detaylı ve güzel dünyasına yazık etmiş olur.

Benim sevmediğim bir konuda kıyafet yetersizliği, daha çeşitli olabilirdi kıyafetler ben yetersiz buldum. Araç ve kıyafet gibi şeyleri 3-4 katına çıkarırlarsa en azından biraz daha etkileyici olabilir kendi adıma. Şu sürüş olayını hallederlerse oyun dünyasında yapılmış en iyi oyunlar arasına girer söyliyim.

Ahayri

12.9.2014 17:54:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Semeaih

tabii oyuncak araba gibi gelir. gta 4 te viraj alırken takla atmamak için zor güç döndürüyordum arabayı biraz gerçek dışıydı yani. amortisörler falan olağanüstüydü sanki araba değilde daha yumuşak pamuk gibi gta 5 te alan büyük olduğu için arabaları hızlandırmışlar kontrolünü kolay yapmışlar. eğer gta 4 teki gibi gta 5 te sürüşler böyle olsaydı birçok kimse yazık olmuş derdi
Aksine GTA 4 'de sürüşler oldukça zevkliydi. Araba sürdüğünü ve o aracın ağırlığını kesinlikle hissediyordun. Zaten hasar ve çarpışma efektlerinden bahsetmeye gerek yok. GTA 5 'de tam aksine tamamen arcade 'e kaçmışlar. Oynamadan önce videolarda hissediyordum, bu konuyu dile getirdiğimde de öyle gözüküyor ancak sürünce alışıyorsun deniliyordu. Aldım oynadım, yok arkadaş gram hissedemiyorum araç sürdüğümü, bildiğin oyuncak ya. En çok istediğim şey bisikletle dağa taşa çıkmaktı aldım bisikleti sürmeye başladım resmen soğudum oyundan. Motor mu sürüyoruz bisiklet mi belli değil. Eğer bu konunun üzerine gitmezlerse gerçekten GTA 5 bu kadar detaylı ve güzel dünyasına yazık etmiş olur. Benim sevmediğim bir konuda kıyafet yetersizliği, daha çeşitli olabilirdi kıyafetler ben yetersiz buldum. Araç ve kıyafet gibi şeyleri 3-4 katına çıkarırlarsa en azından biraz daha etkileyici olabilir kendi adıma. Şu sürüş olayını hallederlerse oyun dünyasında yapılmış en iyi oyunlar arasına girer söyliyim.

FERFEROS

12.9.2014 17:48:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Semeaih

rockstar gta 4 gibi sıradan bir port olmayacağını oyunun pc ye göre yapılacağını optimizasyonun çok iyi olacağını söyledi
Çok duyduk bu tarz lafları. Çıkınca göreceğiz bakalım. Son bir senedir Rockstar'a olan güvenim çok azaldı. Bu arada bunu oyunun ps3 versiyonu oynamış biri olarak diyorum.

Semeaih

12.9.2014 17:42:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS O gördüğünüz uzaylıların oyunun ana hikayesi ile alakası yok. Oyunda tanıştığınız bir NPCnin görevleri. Fazla ayrıntıya girip spoiler vermeyeyim. Bu arada Rockstar yine yapmış yapacağını. Sonra PCde neden az satıyorlar demezler umarım. GTA IV gibi rezil bir portla karşılaşırsak hiç şaşırmam.
rockstar gta 4 gibi sıradan bir port olmayacağını oyunun pc ye göre yapılacağını optimizasyonun çok iyi olacağını söyledi

mehmet4428

12.9.2014 17:42:22

0
Videoda sürekli ışık üzerinde yapılan etkileri göstermeye çalışmışlar sanki, ışıklandırmalar mükemmel olmuş.

FERFEROS

12.9.2014 17:38:51

0
O gördüğünüz uzaylıların oyunun ana hikayesi ile alakası yok. Oyunda tanıştığınız bir NPCnin görevleri. Fazla ayrıntıya girip spoiler vermeyeyim. Bu arada Rockstar yine yapmış yapacağını. Sonra PCde neden az satıyorlar demezler umarım. GTA IV gibi rezil bir portla karşılaşırsak hiç şaşırmam.

Semeaih

12.9.2014 17:37:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri Saints Row mu GTA mı belli değil. Gerçekten kötü olmuş trailer. Umarım sürüş dinamikleri baştan sona düzeltilir. Bisiklet sürerken veya araba sürerken gerçekten zevk alamıyorum hele hele GTA 4 'den sonra bildiğin oyuncak araba gibi geliyor. Bunlar benim düşüncelerim hemen saldırmayın. -_-
tabii oyuncak araba gibi gelir. gta 4 te viraj alırken takla atmamak için zor güç döndürüyordum arabayı biraz gerçek dışıydı yani. amortisörler falan olağanüstüydü sanki araba değilde daha yumuşak pamuk gibi gta 5 te alan büyük olduğu için arabaları hızlandırmışlar kontrolünü kolay yapmışlar. eğer gta 4 teki gibi gta 5 te sürüşler böyle olsaydı birçok kimse yazık olmuş derdi

Ahayri

12.9.2014 17:27:46

-2
Saints Row mu GTA mı belli değil. Gerçekten kötü olmuş trailer. Umarım sürüş dinamikleri baştan sona düzeltilir. Bisiklet sürerken veya araba sürerken gerçekten zevk alamıyorum hele hele GTA 4 'den sonra bildiğin oyuncak araba gibi geliyor. Bunlar benim düşüncelerim hemen saldırmayın. -_-

cikiacla

12.9.2014 17:17:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fabioddq GTA 4 PC'de, GtA5 Ps4'den daha grafikli (: Bu ne lan çizgi film gibi aynı
yazık sana, baban karne hediyesi bi ps4 almıyo mu? neyse sende konsol kötülersin.

veli@1144

12.9.2014 16:50:01

0
Sonda uçan adam kim ya ne güzel bağırıyor :)

Fabioddq

12.9.2014 16:49:40

-7
GTA 4 PC'de, GtA5 Ps4'den daha grafikli (: Bu ne lan çizgi film gibi aynı

arkham92

12.9.2014 16:47:38

0
Maalesef PC hep üvey evlat olacak. Ocak da çıkınca da kesin fark eden bir şey olmayıp optimize sorunları olacaktır. Bu kadar dışlanan bir platform daha yoktur sanırım, illa korsan çekin diyorlar yani. Ac Unity falan da dandik bir ekibe verildi diğer 3. oyun PC port eden ekip sanırım o da optimize özürlü olacak. Şimdi gel de ekran kartı al. Gidip şimdi alayım da GTX780 yada yeni gelecek kartlardan GTX970-980 ee bu optimize özürlü, oyun firmalarının dışladığı platform için mi alayım 1.500 tl yakın konsol parası vereyim ekran kartına? Oyun firmalarını tebrik etmek lazım, PC oyunculuğunu öldürme çabalarında baya azimli ilerliyorlar. Sanki herkes konsolda oynamak zorundaymış gibi konsol revaşa getirip herkesi konsol oyuncusu yapacaklar...

ezicioyuncu

12.9.2014 16:43:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Davetsiz Misafir Öyle abarttıkları kadar grafik göremiyorum. Bir voçdogs değil...
Aradaki yaş farkını watch dogs övenlerle anlamak mümkün ; sürüş dinamikleri , sıkıcı bir arayüz , bunaltan bir atmosfer ve baş ağırtan mükemmel bir başyapıt bu watch dogs . Yürüyün gidin sizi gidi köpek seviciler

ezicioyuncu

12.9.2014 16:41:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] arada zombi uzaylı felan vardı. gta da böyle şeyler mi vardı ya? saints row trailerı izler gibi oldum.
Parktaki bir bölümde masa başında ki adam esrar veriyor , esrarın etkisi ile böyle bir durum oluyordu ama nefret ederek oynadığım ilk ve tek gta bölümü olmuştur , alien'lar geliyor elimizde minigun tatatatata gebert gebert bitmiyordu

Cihathalitt

12.9.2014 16:40:14

-1
Oyunun beta sürümünü test ettiğiniz için teşekkürler old gen. Gel PC PC.

Davetsiz Misafir

12.9.2014 16:38:31

-6
Öyle abarttıkları kadar grafik göremiyorum. Bir voçdogs değil...

EmuMaster

12.9.2014 16:34:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS angelz nerde, onun yorumunu bekliyorum

gta akar >>> gta bakar
Video ve haberlerden dolayı şok geçiriyordur.

KoRnTuNeS

12.9.2014 16:31:58

+1
angelz nerde, onun yorumunu bekliyorum gta akar >>> gta bakar

BSC Misafiri

12.9.2014 16:31:11

-1
dehşet-ül vahşet :D :D :D

winxperror

12.9.2014 16:29:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] arada zombi uzaylı felan vardı. gta da böyle şeyler mi vardı ya? saints row trailerı izler gibi oldum.
Uzaylıları ve maymunları michael bir levelde halisülasyon olarak görüyor.Zombi de sokak sanatçısı.

CPTLeBron

12.9.2014 16:26:12

0
PS4'de çok güzel görünüyor ancak hem single player olsun hem multiplayer olsun GTA V'in fazlasıyla suyunu çıkarttım. Yeni nesilde tekrar oynar mıyım bilmiyorum.

luganoguz

12.9.2014 16:23:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ "Also Coming to PC" Meâli : Ayrıca PC'yede geliyor hadi yine iyisiniz Keratalar.
Öyle çok sövdüm ki var ya kimse bu kadar anmamıştır R*'ı

mementopolis

12.9.2014 16:23:24

+2
Video PS4 üserinden Kayitedilmistir / cekilmistir.

SystemRQ

12.9.2014 16:19:31

+14
"Also Coming to PC" Meâli : Ayrıca PC'yede geliyor hadi yine iyisiniz Keratalar.

injuxsanct

12.9.2014 16:19:06

+1
a

free`LeyChe

12.9.2014 16:18:45

0
TÜYLER DİKENNNN !!!

BSC Misafiri

12.9.2014 16:17:21

+1
Oyun Playstation 4'e ozel iceriklerle geliyor resmi playstation sayfasinda yayinlandi haberini atladiniz sanirim. Ozel iceriklerin listesi cok fazla.

[__Zahid__]

12.9.2014 16:16:46

-2
arada zombi uzaylı felan vardı. gta da böyle şeyler mi vardı ya? saints row trailerı izler gibi oldum.

Mactavish-

12.9.2014 16:16:45

0
Geçtiğimiz saatlerde PC, PS4 ve Xbox One Ama Rockstar PS4 One PC diyor. Hangi sıralama doğru acaba ?

Sir Maximus is BACK

12.9.2014 16:15:33

0
Remastered değil yeni oyun yapmışlar resmen.

darkmelek

12.9.2014 16:14:46

0
27 ocak nedir ya öf :(

EfsungerHeisen

12.9.2014 16:14:46

0
Abi Pc'ye neden üvey evlad muamelesi yapıyolar ya?

Archeror3505

12.9.2014 16:14:31

0
18 kasımı iple çekiyorum :Dd (çıktıktan 1 ay sonra alacak)

BSC Misafiri

12.9.2014 16:11:58

0
eski nesilde oynayanlar için bir şey ifade edeceğini sanmıyorum sonuç olarak senaryo aynı ama pc için çıkınca alabilirim malum benim 360 bir hayli yaşlandı artık -_-

emre1393

12.9.2014 16:10:00

-1
Pc kim ki demiş rockstar

PHO3N1X

12.9.2014 16:08:05

0
Cidden PC oyuncularına resmen üvey evlat muammelesi yapmışlar,trailer bile bunu gösteriyor.

CoreGame

12.9.2014 16:07:45

0
Bu nedir abi ya şu karakter mimiklerine bak yeni hayvanlar gelmiş bomba gibi geliyor oyun

injuxsanct

12.9.2014 16:05:17

0
test

halllil

12.9.2014 16:04:53

0
Çok hoş gercekten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız