Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V için Liberty City Modu Geliyor

 
   Grand Theft Auto IV'ün haritası Liberty City, yakın zaman içerisinde Grand Theft Auto V'te oynanabilir olacak. OpenIV, siteleri üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte mod üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
   Belirtilene göre grup 2015 yılından beri güncelleme üzerinde çalışıyor ve planlanan bu Liberty City modu, Los Santos veya Blaine County bölgelerini oyundan çıkarmayacak, onun yerine denizin karşısında yer alacak. İstediğiniz zaman uçabileceksiniz. Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
   Ayrıca modda bulunacak Liberty City haritası tamamen baştan yaratılmadı ve GTA IV'ten oyuna aktarılacak. O yüzden GTA V'in yanı sıra GTA IV'e de ihtiyacınız var. Modun henüz bir çıkış tarihi de bulunmuyor ancak mümkün olduğunca kısa sürede çıkarmaya çalışacaklarını söylediler. 
 
   Tahmin edilebileceği gibi mod sadece tek kişilik olarak oynanabilecek. Rockstar, GTA Online'da modların kullanılmasına izin vermiyor. 
 
   Grand Theft Auto V, 14 Nisan 2015 tarihinde PC için çıkış yapmıştı. Oyun online için aldığı yamalar ile güncel kalmaya devam ediyor. Grand Theft Auto V, PS4, Xbox One, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları olmak üzere tüm platformlarda toplamda 70 milyon dağıtım sayısına ulaştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Amazon, 2016'da En Çok Satan Konsol Oyunlarını Açıkladı Naughty Dog Yönetmenleri 2016'daki Favori Oyunlarını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Figeros

8.7.2017 13:25:55

0
.

bkaakco

6.1.2017 00:32:17

0
Liberty City ve GTA IV'ün yeri her zaman ayrıdır benim gözümde. Bende GTA IV'ün yarattığı etkiyi GTA V hiçbir zaman yaratamadı. GTA IV'te oyun motorunun tamamen yeni olduğunu ve yeni nesle geçildiğini göz önünde bulundurursak GTA V'e göre kat kat başarılı bir yapım. Ama üzülerek söylüyorum ki GTA oyunlarında harita modları pek tutmuyor.

Guest-714AB4560

5.1.2017 21:50:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Gta 4 ü ilk oynadığım zamanı hatırlıyorumda.. o zamanlar henüz oyunları bu kadar sık takip etmiyordum. Sadece ismi için oyunu almıştım, grafiklerinide vice city veya sand andreas düzeyinde falan sanıyordum. Allahım, o fizikleri görünce o detayları farkedince aklım başından gitmişti. Ve hala da Gta 5 in o kalitede oldugunu düşünmüyorum. Senaryosuyla, muhteşem fizikleriyle, ilmek ilmek tasarlanmış içinde kaybolacağınız şehriyle... bazen sadece harika sürüş keyfini tatmak için oyunu yeniden kurdugum bile oluyor. 5 dk şehirde bir tur atmak baş ağrısı için birebir :)
aynen sadece araba bile sürsen inanılmaz keyif alıyordun 4 te. umarım gta 6 da o sürüş dinamiği geri döner

porsux

5.1.2017 12:25:24

0
Gta 4 ü ilk oynadığım zamanı hatırlıyorumda.. o zamanlar henüz oyunları bu kadar sık takip etmiyordum. Sadece ismi için oyunu almıştım, grafiklerinide vice city veya sand andreas düzeyinde falan sanıyordum. Allahım, o fizikleri görünce o detayları farkedince aklım başından gitmişti. Ve hala da Gta 5 in o kalitede oldugunu düşünmüyorum. Senaryosuyla, muhteşem fizikleriyle, ilmek ilmek tasarlanmış içinde kaybolacağınız şehriyle... bazen sadece harika sürüş keyfini tatmak için oyunu yeniden kurdugum bile oluyor. 5 dk şehirde bir tur atmak baş ağrısı için birebir :)

BSC Misafiri

4.1.2017 02:26:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Havya Makinesi gta 5 haritası geniş ama boş gta 4 haritası küçük ama dolu idi. gta 4 oyun sektöründe devrim yaratmıştı. yıllarca grafiği oynanışı yeni cıkan oyunları ezdi. rockstar bugun kullandığı teknolojinin temelini gta 4 ile attı. gta 4 benim açımdan efsanedir. gta 5 ancak yeni nesil çocukları kandırmak için yapılmış bir oyun. gta 4 benim için içinde yaşadığım bir roman dostum gibi gördüğüm bir film karakteri. o şehir içinde bende yaşadım aslında.
Aynen GTA 5 Ruhsuz velet oyunundan başka birşey değil..Birçok insan buna rağmen GTA 5'i çok seviyor,Demek ki dünyadaki birçok insan kaliteden anlamıyor..Ve bu ilerideki rockstar oyunlarınada kötü yansıyabilir..Demek ki dünyada ne kadar çok velet var..

Havya Makinesi

3.1.2017 22:51:08

+6
gta 5 haritası geniş ama boş gta 4 haritası küçük ama dolu idi. gta 4 oyun sektöründe devrim yaratmıştı. yıllarca grafiği oynanışı yeni cıkan oyunları ezdi. rockstar bugun kullandığı teknolojinin temelini gta 4 ile attı. gta 4 benim açımdan efsanedir. gta 5 ancak yeni nesil çocukları kandırmak için yapılmış bir oyun. gta 4 benim için içinde yaşadığım bir roman dostum gibi gördüğüm bir film karakteri. o şehir içinde bende yaşadım aslında.

deliliktir

3.1.2017 20:43:34

0
Aklıma Gta San Andreas'taki Liberty City geldi. Orada oyunun kendi için Liberty City haritası olduğu için gidilebiliyordu bir şekilde.

alsndnz

3.1.2017 20:18:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan Tam olarak hayalini kurduğumuz olay ama bunu Rockstar yapaydı daha iyiydi. Multi konusunda da düzgünce entegre edip server doluluğunu arttırsalardı muhteşem olurdu. Aynı hesapda Vice City'de olmalı tabii ve SA'nın diğer mekanları da. Üstüne oyunu ssd ile satmaları lazım :D
gta 6 ssd edition icinde san adreas san fierro las venturas liberty city vice city yuklu geliyo takip direk oynuyorsun temiz urun ciksa alinir yukleme ekransiz filan

BSC Misafiri

3.1.2017 19:38:40

0
bu modlar güzelde haritanın üstü genelde boş oluyor 1 2 saat hevesini aldıktan sonra insanın giresi gelmiyor bir daha koca haritayı yapıp aktiviteler koysalar keşke üstünede oynanabilirliği artsın

St Batuhan

3.1.2017 19:30:50

0
Tam olarak hayalini kurduğumuz olay ama bunu Rockstar yapaydı daha iyiydi. Multi konusunda da düzgünce entegre edip server doluluğunu arttırsalardı muhteşem olurdu. Aynı hesapda Vice City'de olmalı tabii ve SA'nın diğer mekanları da. Üstüne oyunu ssd ile satmaları lazım :D

BSC Misafiri

3.1.2017 19:10:31

+1
Zaten şu ana kadar gördüğüm en boş harita GTA 5'in haritasıydı,Kesinlikle Liberty City gibi önemli detaylı bir haritanın olması gerekir bu modda..İnşallah Rockstar ileride GTA 6 çıkaracakları zaman GTA 5'te yaptıkları hataları yapmaz,GTA san gibi hem şehir yönünden,Hemde dağ bayır yönünden tatmin edici bir koyarlarsa önümüze süper olur, Ve gta 4'ün fiziklerini,gerçekçiliğimi,sürüşlerini de getirirlerse eğer tadından yenmez...

0QF65S4F1

3.1.2017 16:47:20

0
Çok iyi gerçekten, umarım sorunsuz olur. ^_^
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız