Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG Oyun İade Sistemini Güncelledi

 
CD Projekt, dijital oyun satış platformu GOG'un iade sistemini güncelledi.

Şu andan itibaren GOG üzerinden satın almış olduğunuz bir oyunu 30 gün içinde iade edip paranızın tamamını geri alabilirsiniz.

Oyunu indirmiş, başlatmış ve hatta oynamış olmanız fark etmiyor. 30 gün içinde her iade kabul edilecek.
 
CD Projekt konu ile ilgili olarak "GOG'da çalışan herkes 'önce oyuncular gelir' yaklaşımına inanıyor. Bu yaklaşımımız; mağazanın her bir bölümünün oyuncular düşünülerek tasarlandığı ve oyuncuların satın alma güvenliğini ile memnuniyetinin bizim için en büyük öncelik olduğu anlamına geliyor." dedi.
 
GOG mağazasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Golf With Your Friends Bu Yıl PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e Gelecek Lara Croft Platform Dövüş Oyunu Brawlhalla'ya Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sisyphus

27.2.2020 00:51:43

0
Adamlar sırf müşteri memnuniyeti için harika bir uygulama yapıyor, yapılan ilk yorum bitirdiğim oyunu nasıl ve ne sıklıkla iade ederim . Yemin ediyorum bizden birşey olmaz, sözde herkes müslüman ama her işimizde hile var. İnşallah komple Türkiye'ye kapatırlar satışları, bize 3 liralık ürünleri 10 liraya satan ve her zaman müşterinin tepesine çıkan satıcılar müstehak.

BSC Misafiri

26.2.2020 17:58:40

0
Tamam çok güzel,drm-free olayı olsun bu olsun çok çok iyi.Bir anda pat diye blade runner oyununu ekleyebiliyorlar seviyoruz bu abileri de.Artık Türk lirasına destek vermeye başlama zamanı gelmedi mi yahu?Bir sürü ülkeye destek verilmeye başlanmış artmış bile.Biz neden yokuz?

Sarohan

26.2.2020 17:49:36

0
Bu oynamanın bir süresi bir şeyi yok mu ? 30 güne kadar istediğim kadar saat oynayıp oyunu bitirsem bile geri verebiliyor muyum ? Bunu ne sıklıkla yapabiliyorum detayları yok mu ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız