Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frozen Synapse Prime'ın Multiplayer Modunu Yakından Tanıyın


      İlk olarak PC, PS3, Wii U ve mobil platformlarda gördüğümüz Frozen Synapse, Frozen Synapse Prime adı altında PlayStation Vita konsollarına geliyor. Frozen Synapse Prime'ın multiplayer modunu tanıtan bir video yayınlandı.
 
      Oyunun multiplayer modunu iki şekilde oynayabileceğiz. Bunlardan biri online olarak diğer rakiplere karşı oynayabileceğiniz hızlı bir maç. Diğeri ise  yanınızdaki arkadaşınızla  satranç oynuyor gibi tek PS Vita üzerinden sıra sıra hamlelerinizi yapabileceğiniz bir mod.
 
      Bu iki temele dayalı pek çok multiplayer modu bulunuyor. Alışık olduğumuz team deathmatch'den rehine kurtarmaya kadar oyunda çeşitli online modlar bulunuyor. Oyunun online modunu detaylı bir şekilde anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Frozen_Synapse_Multiplayer_Tanitim_Videosu-12522.htm
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com Frozen Synapse Mode 7 Matrix Games Strateki Sıra tabanlı Turn Based Indie Bağımsız ios android ps3 vita
Halo: The Master Chief Collection PC'ye Çıkacak mı? Without Memory'nin İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frozen Synapse ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız