Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Front Mission 1st: Remake için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Forever Entertainment ve geliştirici MegaPixel Studio, FRONT MISSION 1st oyununun yeniden yapım sürümü (Remake) için ikinci bir oynanış fragmanı yayınladı. Remake sürüm güncellenmiş grafikleri içeriyor ve yenilikçi bir yaklaşımı benimsiyor.
 
FRONT MISSION 1st oyununda oyuncular olarak bir taraf seçiyoruz ve bizlere sunulan savaş alanına giriş yapıyoruz. Huffman Adası'nda geçen bu yapımda gelecek bizimle şekilleniyor.
 
Remake sürümünde yeni içerikler yer alıyor 
 
 
 
Yeni oyun modu, oynanış ve mekanikte ince ayarlar içeren yeniden yapım sürümünde yer alan film müziği tamamen yeniden düzenlenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Orijinal ses kayıtlarının da bulunduğu bu sürüm, onlarca karakteri, hikayeyi ve aksiyon sahnelerini bizlere sunacak.
 
2090 yılını konu alan bu yapımda Wanzers adı verilen dev savaş makineleri yer alacak. Biz de bu savaş makinelerini kullanarak düşmanları alt etmeye çalışacağız.
 
Front Mission 1st: Remake Nintendo eShop üzerinden Switch için 30 Kasım'da çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Front Mission 1st: Remake
Fire Emblem Engage için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Black Clover M: Rise of the Wizard King, Garena Tarafından Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız