Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fransa'ya Özel İlginç Bir Xbox One Paketi


    Microsoft, farklı ülkelerde farklı kesimlere ulaşmak için yeni fikirlerle yoluna devam ediyor. Firma, Fransa için ilginç bir Xbox One paketinin duyurusunu yaptı. 
 
   Fransız futbol takımı PSG ile yapılan anlaşma sonrasında, 580 euroluk fiyata sahip ilginç bir Xbox One paketi ortaya çıktı. Bu pakette PSG imzalı özel Xbox One ve yine futbolcuların imzaladığı bir PSG forması bulunuyor. Bunun haricinde 2014 - 2015 sezonu için PSG TV aboneliği ve özel çıkartmalar da bu pakete dahil edilmiş.
 
    Sezonun sona ermesine az bir süre kala böyle bir paketi piyasaya sunmak ne kadar mantıklı tartışılır. Ancak Türkiye'de, Sony veya Microsoft'tan tuttuğunuz takıma böyle özel bir paket satışa çıksaydı satın almak ister miydiniz, merak ettik doğrusu. (Konsolun normal fiyatının 499 euro olduğunu hatırlatalım)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Battlefield 4'te Oyunların Kaderini Değiştirebilecek Yeni Bir Hata Keşfedildi Beyond Good & Evil 2'de Jade Yepyeni Bir Görünüme Kavuşmuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

15.4.2014 20:44:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- Yakın zamanda GALATASARAY içinde duyurulur. Nede olsa Xbox (Microsoft) resmi sponsorumuz :D
Ms Türkiye pazarına resmi olarak girdiğinde buna benzer bir paket satışa cıkarabilir hatta Fenerbahçe ve Beşiktaş ilede anlasıp onlar içinde boyle paketler sunabilir.

- The Stig -

15.4.2014 19:25:33

0
Yakın zamanda GALATASARAY içinde duyurulur. Nede olsa Xbox (Microsoft) resmi sponsorumuz :D

wustti

15.4.2014 12:38:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei

Sen ülke olarak üretme ondan sonra milletin eğlencesine oyununa tvsine ambargo koy %40 vergi al bitmiş ülkemin bitmiş beyinleri yazık üzülüyorum herşey yasakla değilmi hiç öz eleştiri yok lig tv parasını ben veriyorum hasan mehmet için ödemem o parayı getireceksin yıldız lütfen sömürücülerin arkasında olmayın
sadece futbol olarak bakarsak olaya üretemezsin tabi bilmem kimi alacam diye 15 20 milyon doları çat diye verirsen altyapıya yatırım yapamazsın. bi oyuncu alırsın basket yelken voleybol yüzme gibi sporlara kaynağın kalmaz. normalde bu tür şeyler başka ülkelerde olmaz pek avrupada çünkü adam şerefiyle namusuyla yapıyor. %40 vergi al demişsin ne güzel yazmışsın sence o vergi neden alınıyor. o vergilerde y.dışına giden o futbolculara verilen paralar da var. eğer senin mantığına bakacak olursak bunun sonu yok. kuluplerin yöneticilerine yaptırım yok. adamlar yüzmilyonlarca dolar borçlandırıp çekip gidiyor. o vergiler affediliyo sen ben ödüyoruz. son yıllarda gelen yabancılara bak kaç yabahcı alınmış kaçı oynuyo kaç para verilmiş hesap ortada. y.dışında adam gibi başarın yok liginde keyif yok. adamın kara kaşını kara gözünü seyretmeye gidiyosan git güzel kardeşim. daha pahalılarını alsınlar hatta gidin fotoğraf çektirin adamla.

Recharged

15.4.2014 11:51:06

0
Bu paketi alır, Xbox One'ı satardım ve imzalı formayı saklardım.

The_Rahip

15.4.2014 10:36:01

0
Güzel paket olmuş, Ms'in böyle bundle işlerini iyi yapıyor

KAKÁ

15.4.2014 00:46:25

-1
Fenerbahçe edition çıksa düşünmeden alırdım :D

Ahayri

15.4.2014 00:18:24

0
Yalnız kutu felan iyiymiş beğendim.

RedTurkei

15.4.2014 00:14:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: wustti kesinlikle fark vermem uzerine. ayni para olursa ya da daha ucuza olursa alirim. futbol olayi bizim ulkemizde bitmis. herkese zarar veriyor ama bizim insanimiz tepkisiz. lafla soylersen hepsi karsi cikar ama yaparsan kimse aldirmaz.

yabamci oyuncu getiriliyor. dunya para veriliyor. cari acik artiyor. ulkenin parasi disari kayiyor. kuluplerin vergi borcu artiyor. odeyemiyorlar devlet affediyor. ben oduyorum sen oduyosun. yabanci adam parayi cebine atiyo. basari var mi yok. futbol var mi yok. maclardan zevk aliniyor mu hayir. bence daha fazla futbola yatirim yapilmamali alternatif sporlara yogunlasilmali. ek olarak bi de maclarda cikan olaylar yuzunden metrobusler otobusler sokaklar duraklar zarar goruyo parasi yine bizden cikiyo.

ben yetkili biri olsam turk kuluplerine yabamci oyuncuyu yasaklatirim yerli oyuncu sarti getiririm ya da belli bi sinir koyarim o sinira kadar tutan miktarlarda transfere izin veririm. hepimizin cebinden bos yere para cikiyor ama farkinda degiliz.
Sen ülke olarak üretme ondan sonra milletin eğlencesine oyununa tvsine ambargo koy %40 vergi al bitmiş ülkemin bitmiş beyinleri yazık üzülüyorum herşey yasakla değilmi hiç öz eleştiri yok lig tv parasını ben veriyorum hasan mehmet için ödemem o parayı getireceksin yıldız lütfen sömürücülerin arkasında olmayın

Nikomer

14.4.2014 23:40:29

0
Microsoft' ta ne yapsamda şu konsolu satsam diye bakıyor :D Bizim karagümrük sporada özel paket çıkarsın :)

wustti

14.4.2014 23:32:38

-2
kesinlikle fark vermem uzerine. ayni para olursa ya da daha ucuza olursa alirim. futbol olayi bizim ulkemizde bitmis. herkese zarar veriyor ama bizim insanimiz tepkisiz. lafla soylersen hepsi karsi cikar ama yaparsan kimse aldirmaz. yabamci oyuncu getiriliyor. dunya para veriliyor. cari acik artiyor. ulkenin parasi disari kayiyor. kuluplerin vergi borcu artiyor. odeyemiyorlar devlet affediyor. ben oduyorum sen oduyosun. yabanci adam parayi cebine atiyo. basari var mi yok. futbol var mi yok. maclardan zevk aliniyor mu hayir. bence daha fazla futbola yatirim yapilmamali alternatif sporlara yogunlasilmali. ek olarak bi de maclarda cikan olaylar yuzunden metrobusler otobusler sokaklar duraklar zarar goruyo parasi yine bizden cikiyo. ben yetkili biri olsam turk kuluplerine yabamci oyuncuyu yasaklatirim yerli oyuncu sarti getiririm ya da belli bi sinir koyarim o sinira kadar tutan miktarlarda transfere izin veririm. hepimizin cebinden bos yere para cikiyor ama farkinda degiliz.

Lifad

14.4.2014 22:57:38

-1
bunun galatasaraylısı <33333333

lostrock

14.4.2014 22:56:36

+3
xbox Galatsarayla sponsorluk anlaşması imzaladı zaten, şuan statda ve basın kulislerinde xbox reklamları dönüyo belki böyle birşeyi türkiyedede yaparlar tabi ben galatasaraıma ps4 ü yakıştırırım ama... ha bu arada zaten playstation şampiyonlar liginde gs ın sponsoru

BSC Misafiri

14.4.2014 22:55:49

-2
Yookk Böyle bir şeyy. Çok Geçerliiii.

ilgazarda

14.4.2014 22:48:53

0
Alacak olabilsem Xbox için değil IBRAHIMOVIC in imzası için alırdım.

Venom Snake

14.4.2014 22:47:23

+3
Monaco taraftarlarının tepkisini de merak ediyorum açıkçası

arkham92

14.4.2014 22:46:29

-3
Cihaza canlılık gelmiş, hava katmış ama xbox one' ı, PSG bile kurtaramaz... :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız