Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza 4'te Kafa İzleme Özelliği Bulunacak

Yarış oyunu sevdalıları için Forza Motorsport 4 ilaç gibi gelecek.
 
    Kinect desteği sayesinde çok daha çekici bir hâl almayı başaran Forza Motorsport 4 için yeni bir özellik daha onaylandı.
 
    MSN Autos raporuna göre Forza 4'te kafa izleme de olacak. Ancak bunun ne gibi interaktifliğe yol açacağı açıklanmamış. Acaba yarış anında  kokpit kamerasında kafamızı sağa sola çevirdiğimizde baktığımız yerleri mi göreceğiz? Nedense benim aklıma ilk gelen bu oluyor?
 
    Sizce kafa izleme ile oyuna neler aktarılabilir? Sizlerin de değerli fikirlerinizi alalım. Bu arada, Forza Motorsport 4, bu senenin Sonbahar'ına göz kırpıyor, sadece Xbox 360 için. Kinect kullanımı ise opsiyonel olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Autos.msn Forza Turn 10 Xbox 360 Yarış Racing Microsoft kinect kafa izleme
Gran Turismo 5'in Büyük 1.06 Güncellemesi Yayında Crysis 2 Demosu PS3'e de mi Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MantarTheGreat

18.2.2011 19:01:01

0
e3 tanıtımında arabayı incelemek için kullanılıyordu, bence ondan bahsediyorlar.. ama kokpit için gelirse nasıl olur bilemiyorum... sonuçta sağa bakmak için kafamızı sağa çevirdiğimizde ekrana nasıl bakıcaz... 30 derece mi çeviricez... öyle birşey olursa en azından opsiyonel olmalı, sonuçta sürekli ekrana bakmak zorunda olmayalım, mesela ben araç kullanırken arada bir kafamı sağa sola çeviririm ama bunu yaparken ekranın değişmesini istemem... ne biliyim yapıcaklarsa da sağlam yapsınlar... olmadı gamepad devam :)

No-One

18.2.2011 17:09:32

0
GT5 de bunu PS3 kamerası sayesinde yapıyor ama Kinect'in daha çok merceği olduğu için kafa hareketlerini daha duyarlı izler.

SOLID SNAKE

18.2.2011 16:06:06

0
Zaten öyleki; IGN editoru Erik Brudvig,E3'te özel olarak forza 4 ü oynadı ve videosunda kafasını eğdiğinde kokpit görüşü aşağı iniyor ve kafasını çevirdiğinde kokpitte sağa sola bakabiliyor. Video : http://www.youtube.com/watch?v=IhaycgyFt2U&feature=fvwrel

hamitkursun

18.2.2011 14:10:28

0
Öyle olmak zorunda,eğer yön verme olarak kullanılırsa zor olur yani arada odaya falan giren oluyor oyun oynarken konuşamayacakmıyız da:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 4
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız