Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2016'nın Çıkış Tarihi ve Yeni Özellikleri Paylaşıldı


    Si Games'in her sene binlerce oyuncuyu uykusuz gecelere sürükleyen Football Manager serisi, yeni sezonda da tam gaz devam ediyor. Bugün firmanın Football Manager için olan Twitter hesabı üzerinden Football Manager 2016'nın çıkış tarihi ve yeni özellikleri paylaşıldı.
 
    13 Kasım'da PC, Mac ve Linux için çıkacağı açıklanan Football Manager 2016'nın ilk özelliklerinden birisi menajerimize getirilen karakter yaratma ekranı oluyor. Bu kısımda tıpkı bir RPG oyunundaymış gibi menajerimizi oluşturabiliyoruz. Maç esnasında yedek kulübesinden doğru menajerimizi bu haliyle görebileceğimiz belirtiliyor.
 
    Her sene maç motoruna yenilikler ekleyen yapımcı ekip, Football Manager 2016 ile beraber üç boyutlu maç motoruna 2000'den fazla yeni animasyon eklemiş. Daha detaylı duran top taktikleri yapmamızı sağlayacak olan yeni maç motorunda yapay zeka geliştirmeleri de yapılmış.
 
    Football Manager 2016'da menajer özelleştirmesi yapabildiğimiz gibi, futbol kulüplerini de istediğimiz şekilde değiştirebileceğiz. Oyunda her ne kadar sıfırdan yeni bir kulüp oluşturma seçeneği yer almıyor olsa da, mevcut herhangi bir takımı istediğiniz şekilde değiştirebileceksiniz
 
    Oyuncu kontratı, transfer ekranı, sakatlık, yönetimle finansal konuşmalar ve oyuncu tedavisi konularında da büyük yenilikler sunmayı hedefleyen Football Manager 2016'dan ilk görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Football Manager Sega Si Games Sports Interactive Football Manager 2016
Destiny'nin Senaryosundaki Değişiklik Oyunun Bir Yıl Ertelenmesine Neden Olmuş Nintendo, Pikmin 4'ü Duyurdu! + Tamamlanmasına Çok Az Kalmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.11.2015 23:51:42

0
oyun koluyla oynanır mı

BSC Misafiri

9.9.2015 22:17:39

+1
Sıfırdan takım kurma 2015 te yokmuydu ?

gopgop

8.9.2015 15:44:30

0
ön sipariş verenlere oyunun çıkımına 1-2 hafta kala beta açılıyor yani kısmen 30 ekim veya 6 kasımda çıkıcak

BSC Misafiri

8.9.2015 11:22:04

0
Çeviri hatanız var sanırım. Oyuna Sıfırdan takım kurma hatta renklerini vesaire belirleme özelliği geldi.

- The Stig -

8.9.2015 00:01:58

0
çık artık adını sevdiğim :)

emrebdt

7.9.2015 23:33:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Prequel Kasım ne ya? Az daha zorlayın seneye çıksın. Üstelik bu kadar geç çıkmasına rağmen gene rezil bir maç motoruyla gelecek yamalar beklenecek. Her sene 1 ay erteleye erteleye bir gün gelecek oyunu hiç çıkaramayacaklar. Yenilikler kulağa güzel geliyor da gene bodoslama doldurmuşlardır. Önemli olan bunların oyuna nasıl eklendiği ve oyuna nasıl etki ettiği, oyunu ne kadar bir bütün olarak sunabildikleri. Vaktim değerli olduğu için FMC modunu oynuyorum, bu özelliklerin o moda nasıl eklendiği beni ilgilendiriyor. Benim için en önemli olan şey 3D'yi geliştirsinler. Çöp adamlarla oynamaktan sıkıldık.
Aynı düşüncedeyiz sanırım ama seninki biraz daha görsellikle alakalı galiba.Benimde derdim maç motoruyla. Bunu her fm haberinin altına yazıyorum ama bıktım artık fm 13'den beridir oyuncular sanki kayıyormuşçasına topla hareket ediyor veya şut çekiyor.Bıktım artık yenilik istiyorum sürekli fm 12 fm 12.4 senedir oynuyorum dolu dolu.Yani tek dert o bence yukarıdaki şey.2000 yeni animasyon eklemiş ama boş.Facebook sayfasında 15 saniyelik video paylaşmışlar eğer öyle çıkaracaklarsa hiç çıkarmasınlar.Ben zaten sırf 3d maç motoru için 2009 senesinde başladım fm serisine.O yüzden şu maç motorunu adam akıllı halletseler yeter.2012'de artık adamın ne tarafa gideceğini ne yapıcağını ezberledim çünkü oyuncu hareketler saçma değil birden diğer tarafa dönmeler falan yok.Fiziksel olarak ne tarafa gidebilecekse oraya gideceğini biliyorum.Mesela sol kanattan top sürüyorsa karlısında oyuncu varsa birde sağ çekmiyor önce bir açısını ayarlıyor çok hafif dönüyor sağa sonra yetenekliyse çekiyor ama diğerlerinde oyuncu zaten kayıyo gibi hareket ediyor hop bakmışsın birden arkasına dönmüş hop sağa hop sola.Bekliyorum artık dayanamazsam korsan morsan o berbat motora rağmen oynicam fm 16'yı bıktım güncel olanı oynamak istiyorum.

cepAnkara

7.9.2015 23:21:32

0
Keşke konsola da çıksa nedense konsola hiç oyun çıkmıyor

KaptanKenway

7.9.2015 23:11:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: FerreT
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Ne görmemiş adamlar çıktınız siz ya. Görmekten bıktık yeter bi defolun şu forumdan, geri kafalı adamlar.
Krdsm daha bugun açıklandı nasıl görmekten bıktın ? Sen nani'nin başka bişeyini görmüş olmayasın
Bi görmemiş daha. Fıfa çıkar naniyi gösterirsiniz, Pes çıkar naniyi gösterirsiniz. Görmemişliğinde bi sınırı var. Gerçi roberto carlostan sonra uzun bi süre yıldız görmeyen takım taraftarı için normaldir sizede hak veriyorum. Cimbomun yıldızlarını görmekten bıkmış olup, şimdi bunları gözümüze sokanları hor görmemek lazım :)

stevan

7.9.2015 22:16:44

0
keşke fmlive ı ana oyuna adapte etseler de oynasak tekrar

FerreT

7.9.2015 21:09:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKenway

Ne görmemiş adamlar çıktınız siz ya. Görmekten bıktık yeter bi defolun şu forumdan, geri kafalı adamlar.
Krdsm daha bugun açıklandı nasıl görmekten bıktın ? Sen nani'nin başka bişeyini görmüş olmayasın

admix

7.9.2015 21:01:57

0
piyasada tekel olunca boyle oluyor kardes

S.P.E.C.I.A.L.

7.9.2015 20:15:59

+2
Kasım ne ya? Az daha zorlayın seneye çıksın. Üstelik bu kadar geç çıkmasına rağmen gene rezil bir maç motoruyla gelecek yamalar beklenecek. Her sene 1 ay erteleye erteleye bir gün gelecek oyunu hiç çıkaramayacaklar. Yenilikler kulağa güzel geliyor da gene bodoslama doldurmuşlardır. Önemli olan bunların oyuna nasıl eklendiği ve oyuna nasıl etki ettiği, oyunu ne kadar bir bütün olarak sunabildikleri. Vaktim değerli olduğu için FMC modunu oynuyorum, bu özelliklerin o moda nasıl eklendiği beni ilgilendiriyor. Benim için en önemli olan şey 3D'yi geliştirsinler. Çöp adamlarla oynamaktan sıkıldık.

KaptanKenway

7.9.2015 19:25:21

-2
quote:

Orjinalden alıntı: FerreT
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ne görmemiş adamlar çıktınız siz ya. Görmekten bıktık yeter bi defolun şu forumdan, geri kafalı adamlar.

FerreT

7.9.2015 17:39:17

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Ayavuzyilmaz54

7.9.2015 17:29:01

+1
Bir an önce çıksa da oynasak
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2016
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız