Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Five Night at Freddy's Serisinin Dördüncü Oyunu Duyuruldu

Bağımsız korku oyunları arasında kendine yer edinen Five Nights at Freddy's serisinin yeni oyunu duyuruldu. Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter, adından da anlayabileceğiniz gibi serinin son oyunu olacak.

 
      Serinin yaratıcısı Scott Cawthon, Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter'ın serinin en uzun geliştirilme süresine sahip olan oyun olacağını belirtiyor. Yapım Cadılar Bayramı dönemi yani Ekim'in sonu Kasım'ın başında oyuncularla buluşacak. Oyun için yayınlanan ilk görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter pc bağımsız korku steam horror
Hitman: GO, Windows Phone'a Geldi Valve'dan Geri Adım: Steam'in Paralı Mod Sistemi Skyrim'den Kaldırılıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.4.2015 15:26:47

-1
Bunlar da iyice suyunu çıkarttılar adam bir yılda iki oyun çıkartıyo ya:D Bu seri 7'yi bulur bence de o zaman kimse oynamaz bunu

turcalo

29.4.2015 03:40:46

-1
quote:

Orijinalden alıntı: thebrightmaster İnsanlar bu seriye neden bu kadar tepkili anlayamıyorum ? Cod Bf veya Ac her yıl oyun çıkarınca alıyorlar (Dlc ile birlikte) ama bağımsız bir yapım (çok da pahalı değil bana göre) böyle bir hareket yapınca ise yer yerinden oynuyor adaletli olun biraz bu oyun çoğu "korku" oyununun yapamadığını yapıyor ve korkutabiliyor. Korkutmuyorsa bile gerebiliyor. Piyasadaki aksiyon/gerilim oyunları gibi değil yani öhöm (Dead Space 3,Re6).
Yılda bir kere çıkarsa gene iyi adam biraz zorlarsa yılda 5. oyunu çıkaracak. Oyun birde birşeye benzese overrated oyun.

winxperror

28.4.2015 22:41:40

0
Benim anlayamadığım bu oyunu tamamen Littlebigplanet içinde nasıl yaptılar? Hala aklım almıyor.Tabi LBP ile Metal Gear Solid yapan da var ama bu oyun tamamen farklı bir yapıya sahip.

ResVR

28.4.2015 21:28:05

-1
ulan helal olsun bunun yapımcılarına adamlar baktı iyi tuttu diziye çevirdiler resmen. :D

vipersix

28.4.2015 17:33:01

-1
pewdiepie sayesinde ünlü oldu bu oyun

TheTrueDetective

28.4.2015 08:38:13

-2
İnsanlar bu seriye neden bu kadar tepkili anlayamıyorum ? Cod Bf veya Ac her yıl oyun çıkarınca alıyorlar (Dlc ile birlikte) ama bağımsız bir yapım (çok da pahalı değil bana göre) böyle bir hareket yapınca ise yer yerinden oynuyor adaletli olun biraz bu oyun çoğu "korku" oyununun yapamadığını yapıyor ve korkutabiliyor. Korkutmuyorsa bile gerebiliyor. Piyasadaki aksiyon/gerilim oyunları gibi değil yani öhöm (Dead Space 3,Re6).

lonemisone

28.4.2015 02:58:48

0
Son oyun olacak olması beni üzdü sevdiğim bir seriydi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy's 4
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız