Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Firewatch'un Filmi için Kollar Sıvandı

 
 
   Geliştirici stüdyo Campo Santo ve yapım şirketi Good Universe yaptığı açıklamayla birlikte ortaklıklarını duyurdu. The Hollywood Reporter sitesi aracılığıyla duyurusunu yapan iki firma video oyun ve film dünyası arasında köprü görevi görecek projeler üreteceğini belirtti.
 
   Campo Santo ve Good Universe adlı firmanın ilk yapacağı proje ise Firewatch olacak ve bir başka video oyunu daha büyük ekrana taşınacak.
 
   Firewatch, Henry adlı karakterin yaşadığı üzüntülerden sonra yangın gözetleme personeli olarak ormanda insanlardan uzak bir hayata adım atmasıyla başlar ve ormanda yaşanan gizemleri ortaya çıkarmaya çalıştığımız bir oyun olarak devam eder.
 
   Firewatch özellikle merek unsuru konusunda iyi bir iş çıkartmıştı ve bize telsiz konuşmaları ile eşlik eden Delilah karakteri de merak unsurunu epey yükselten birisiydi. Oyundaki diyalogların da epey güzel yazıldığı oyun umarız ki güzel bir şekilde filme uyarlanır.
 

 
   Firewatch, PlayStation 4 ve PC için 9 Şubat, Xbox One için ise 21 Eylül tarihinde çıkış yapmıştı ve bu platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Firewatch Campo Santo Klei Double Fine Telltale 2K Marin First Person Adventure PC
Eski Sony CEO'su PS Vita'nın Başarısızlığını Geç Gelmesine Bağladı Inversion'ın Türkçe Yaması Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vyn

27.9.2016 14:23:30

0
oyun belki biraz daha survival tarzda olabilirdi bana göre ne bilim gece kuleye değilde ormanda kamp vs gibi :P

Jack Rabbit Slims

27.9.2016 12:29:08

0
Sonu çok yetersizdi,[spoiler=6026498226] tüüüm her şeyden sorumlu 1 tane adam, onu da oyunun sonundan 10 dakika önce tanıyorduk zaten.[/spoiler]

2K

27.9.2016 12:00:39

+1
Bence güzel bir oyundu fakat kısa sürmesi ve sadece yürüyoruz diye tepkiler almıştı ama ben konusunu beğenmiştim [spoiler=4172916057]oyunda ilerken bizde ana karakter gibi kendimizi yaratık, cinayet ya da büyük komplo teorileri gibi olayların içine düştük sanıyorduk ama sonunda gayet gerçekçi o kadar büyük olmayan bir olay olduğu ortaya çıkıyordu. Ana karakter başına gelen olaylardan sonra öyle olayların arasında kalmak istiyor, dolu olan kafasını boşaltmak, yaşadığı hayatı dışında şeyler ile meşgul olmak istiyordu.[/spoiler] O açıdan beğenmiştim ama film olarak çok daha başarılı olabilir.

BSC Misafiri

27.9.2016 12:00:05

+1
Bioshock Infinite yi yapsınlar. Cristopher Nolan filmi gibi oyun mübarek :D

RolanD1999

27.9.2016 10:21:39

0
Çok gereksiz oyun o hissi veriyordu zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Firewatch
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız