Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV Demosu Yenilenerek Tekrar Karşımıza Çıkacak


      Square Enix, Final Fantasy: Type-0 ile oyunculara sunulan Final Fantasy XV demosu Episode Duscae için bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte Final Fantasy XV demosunda bazı düzenlemeler yapılacak ve demoya yeni özellikler eklenecek.
 
      Square Enix, güncellemenin getireceği yenilikleri detaylı bir şekilde açıklamasa da  Episode Duscae Ver. 2.00 ile Active Cross Battle sisteminde bazı yenilikler yapılacak, hedefe kilitlenme ve oyunun savaş mekaniğinde düzenlemeler yapılacak, oyundaki hatalar düzeltilecek ve demo daha dengeli bir hale gelecek.
 
      Bu ayarlamaların yanında demonun 2.00 sürümü daha yüksek bir fps değeriyle çalışacak. Bahsettiğimiz güncelleme Mayıs ayında oyuncularla buluşacak. Final Fantasy XV'in çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmadığını, Square Enix'in bu sene düzenlenecek olan Gamescom etkinliğinde Final Fantasy XV için büyük bir duyuru yapacağını hatırlatalım. Eğer oyunun demosu hakkında fikir sahibi olmak isterseniz sizin için hazırladığımız Sıcağı Sıcağına videomuza aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera.com final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
Killer Instinct'in Alev Saçan Karakteri Cinder için Yeni Bir Video Paylaşıldı Batman Arkham Knight'ın Season Pass'i 40 Dolar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız