Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV'ün Bedava Oynama Süresi Bitmiyor

Final Fantasy XIV oynayanlardansanız, deneyimlerinizi yorumlar bölümünde aktarırsanız seviniriz.
 
    Square Enix, oldukça sorunlu olduğu ortaya çıkan ve beğenilmeyen MMO oyunu Final Fantasy XIV'ü satın alanlar için aylık ücret istememe kararı almıştı. PC çıkışını çok önceden yapan oyunun sunucuları depremde zarar görünce bedava oynama süresi Nisan ayına kadar uzatılmıştı. Ancak Nisan ayına girdiğimiz şu günlerde Square Enix, bedava oynama süresini uzatmışa benziyor.
 
    Çıktığı günden beridir bedava oynama süresi uzayan Final Fantasy XIV için yapımcı ekip, oyunculara en iyi Final Fantasy deneyimini sunana dek bu uygulamaya devam edeceklerini açıkladılar. Yapımcı ekipteki pozisyonlar değiştirildi ve yama çalışmaları son sürat devam ediyor.
 
    Yeni yapımcılardan biri olan Naoki Yoshida, bedava oynanışın ne zaman sona ereceğinin belli olmadığını belirtti ve ekibin ancak düzgün bir oynanış ortaya koyduklarında ücret alacaklarını söyledi.
 
     "Eğer aksi olursa, ben, kendim bir oyuncu olarak oyunculardan ücret istersem kendimi iyi hissetmem, uzatılan bedava oynama süresi bu durumu ne kadar ciddiye aldığımızın bir göstergesidir."
 
    Gerçekten takdir edilesi bir durum, umarız en yakın zamanda gerçek Final Fantasy XIV deneyimini görebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG ücret bedava oynama süresi
Treyarch'tan CoD: Black Ops 2 Projesi Gelecek mi? Duke Nukem'dan Terbiyesiz Hareketler (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Victor_Rebelias

2.4.2011 22:23:44

0
Final Fantasy 7-8- ve 9 u ps1 zamanı başından kalkmadan oynadığımı bilirim. Final fantasy 14 online oyun dunyasına yeni bir soluk kazandırmıştır. Tam bir simulasyon tadındadır zaten final fantasy oynayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlar. Direk bilindik bir online oyunda oynayanların final fantasy'i sevmesini bekleyemezsiniz.Çünkü ff aşırı ayrıntıdır. Zırhını tamir ettirirken metal vs parçalar bulman gerekir. Haritaya bakmak için sürekli çantandan çıkarman gerekir. Ve daha bir çok şey. Tam masaüstü frp yi bir oyuna ancak bu kadar adapte ederler. Birçok inceleyici sitenin final fantasy'i aşırı derecede ezdiğini düşünüyorum. Ama bence square enix in yaptığı gayet sağlam bir oyun. Bende yaz aylarında başlamayı düşünüyorum başlayacak arkadaşlar varsa tanışalım kaynaşalım. Eli yüzü düzgün bir guild kurup rpg nin dibine vuralım. Özellikle Naoko Yoshida'nın açıklaması. son zamanlarda paranın dibine vurmak için herşeyi yapan bazı oyun şirketlerine büyük bir ders olmalı. İyi oyunlar

Victor_Rebelias

2.4.2011 22:18:07

0
Final Fantasy 7-8- ve 9 u ps1 zamanı başından kalkmadan oynadığımı bilirim. Final fantasy 14 online oyun dunyasına yeni bir soluk kazandırmıştır. Tam bir simulasyon tadındadır zaten final fantasy oynayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlar. Direk bilindik bir online oyunda oynayanların final fantasy'i sevmesini bekleyemezsiniz.Çünkü ff aşırı ayrıntıdır. Zırhını tamir ettirirken metal vs parçalar bulman gerekir. Haritaya bakmak için sürekli çantandan çıkarman gerekir. Ve daha bir çok şey. Tam masaüstü frp yi bir oyuna ancak bu kadar adapte ederler. Birçok inceleyici sitenin final fantasy'i aşırı derecede ezdiğini düşünüyorum. Ama bence square enix in yaptığı gayet sağlam bir oyun. Bende yaz aylarında başlamayı düşünüyorum başlayacak arkadaşlar varsa tanışalım kaynaşalım. Eli yüzü düzgün bir guild kurup rpg nin dibine vuralım. Özellikle Naoko Yoshida'nın açıklaması. son zamanlarda paranın dibine vurmak için herşeyi yapan bazı oyun şirketlerine büyük bir ders olmalı. Online oyunlar oyun

waltran

2.4.2011 18:21:24

0
helal olsun adama gerçekten. ben olsam söke söke alırdım parayı yama felanda çıkarmazdım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız