Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2'ye Mass Effect DLC'si Geliyor

 
    Square Enix, seride ilk kez Final Fantasy XIII-2 ile başlattığı DLC (indirilebilir içerik) desteği konusunda bir açıldı, pir açıldı. Alınan ve adı açıklanmayan bir kaynağı verdiği rapora göre Final Fantasy XIII-2 için yayınlanacak sıradaki DLC paketinde Mass Effect temalı kostümler bulunacakmış.
 
     Şu anda Ubisoft ile anlaşarak oyuna Assassin's Creed temalı kostümler koydurmayı başaran Square Enix, şimdi de EA ile anlaşma sağlamaya çalışıyor. Square Enix'in EA ve Ubisoft ile aralarının iyi olduğunu düşünürsek oyunda yakın zamanda Mass Effect kostümü göreceğimiz anlamına geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 dlc indirilebilir içerik Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
AW: American Nightmare'in İnceleme Skorları Olumlu Transformers: Fall of Cybertron'dan Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2012 14:43:56

0
Asıl Mass Effect'e Final Fantasy kostümleri çıkarsınlar, o daha güzel olur. MAKO yerine de Chocobo'ya bineriz :D.

seifer

21.2.2012 12:47:25

0
quote:

mass effect gibi epic bir oyun final fantasy denen saçma japon cincon oyununa kostüm vermiş ellerinizi semaya açıp dua etmeniz lazımken birde eleştiriyorsunuz.
Arkadaşım Final Fantasy gibi bir oyuna saçma demen senin oyundan anlamadığını ortaya koyuyor. Eyer Final Fantasy'nın tarihine bakarsan Mass Efect gibi oyunu 13 kere cebinden çıkarıp yaptığını anlarsın. Son iki Final Fantasy oyununu saymazsan (Bence bu serileri de güzeldi ama eski havasından çok uzak) diğer hepsi oyun dünyasının unutulmaz bir yapıtlarıdır. Saygılar

BSC Misafiri

21.2.2012 11:17:18

-2
mass effect gibi epic bir oyun final fantasy denen saçma japon cincon oyununa kostüm vermiş ellerinizi semaya açıp dua etmeniz lazımken birde eleştiriyorsunuz.

LeVO

21.2.2012 06:34:46

0
İnanılmaz güzel bir yorum olmuş :) Hislerime tercüman olmuşsunuz.

BSC Misafiri

21.2.2012 06:33:38

+2
Final Fantasy gibi bir ismi yaptıkları son 2 oyunla küçük düşürdükleri yetmiyor. Şimdi bu saçma DLC ile bizim gibi fanatiklerinide rezil ediyor Square-Enix. Yazık gerçekten. Yeni nesil oyuncular dikkatlice izleyin efsanelerin nasıl yok edildiğini ve temelinde batıya YALAKALIK olduğunu amerikan obez bebelerine oyun satmak adına böyle saçma DLC`ler ile bu büyük ismi nasıl kirlettiklerini kendi gözleriniz ile görün. Beynine ATOM atan ülkeye kalkıp deli gibi özenen onların kültürlerini kendilerine adapte etmeye çalışanlar dünyanın en zeki insanlarıda olsa sömürülmeye mahkumdurlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız