Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2'nin İlk İncelemesi Olumlu


     Final Fantasy XIII iyi bir JRPG olmasına karşın FF atmosferinden uzaklaşması ile tepkileri üzerine çekmiş ve sahip olduğu eksikler nedeniyle eleştirilmişti. hikayenin devam edeceği Final Fantasy XIII-2 için ise yapım ekibi yaptığı açıklamada yaptıkları hatalardan ders aldıklarını belirtmişti.
 
     Çıkmasına bir aydan kısa bir süre kalan Final Fantasy XIII-2 için ilk inceleme puanı ise bugün geldi. OXM yaptığı incelemede FF XIII-2'ye 10 üzerinden 9 puan vermiş. Bu yüksek puanlama dışında derginin oyun hakkında yaptığı yorumlarda serinin hayranlarını sevindirebilir. Oyunu inceleyen OXM, Final Fantasy XIII-2'nin bir önceki oyunda yer alan eksikleri başarılı bir şekilde giderdiğini rapor etmiş.
 
     3 Şubat'ta çıkacak olan oyun hikayeyi devam ettirdiği gibi eski karakterler dışında yepyeni karakterlerin de kontrolünü elimize bırakacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Battlefield 3'te En İyi 10 Öldürme Sahnesi -1 Steam'in Gelirleri %100 Arttı!

synchyall

6.1.2012 18:48:37

0
deneme
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız