Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Versus XIII'ün Adı Değişebilir

Final Fantasy Versus XIII'ün bu kadar gecikmesi serinin hayranlarını üzüyor

     Final Fantasy Versus XIII uzun süre önce duyurulmasına rağmen oyundan hala ses seda yok. Square Enix oyunun akibetine yönelik tatmin edici açıklamalarda da bulunmuyor, ama oyuncular henüz ümitlerini kaybetmiş değil.
 
      Oyunla ilgili şu günlerde ortaya ilginç bir haber de çıktı. Amazon Japonya, Final Fantasy Versus XIII'ün adının yanına "geçici isim" ifadesini de ekledi. Perakendecilere bu tür bilgilendirmeler basından önce de yapılabiliyor. O nedenle oyunun adının değiştirilmesi sizi şaşırtmasın.
 
      Aslında Square Enix, Final Fantasy Versus XIII adının aradan geçen uzun zaman sonunda oyuncularda pozitif bir etki yaratmayacağını düşündüğünden böyle bir değişime de gidebilir. Sonuç olarak biz oyuncuların Square Enix'e söyleyeceği tek bir şey olabilir "Oyunu çıkarın da, ismi önemli değil"

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
Wii U ve 3DS e-shop'ın En Çok Satanları Rockstar Games, Bully'i PS3'e Taşıyor Gibi(Güncel)

ykrr

19.12.2012 21:35:08

0
bu oyun bence yalan oldu aynen last guardian gibi sony ve square bu oyunlar için halen iptal edilmediklerini açıklıyor ama ikisi ilel ilgili gözle görülür bir şey yok.neredeyse ps3 çıkmadan exc. olarak duyurulan oyunlar eğer yapılırsa galiba ps4 de psn den indirilerek oynanacak.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız