Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout'tan ilham alan Ashfall için ilgi çekici fragman yayınlandı

 
 
NetEase Games tarafından yayınlanacak olan Fallout'tan ilham alan kıyamet sonrası nişancı oyunu (MMORPG) Ashfall için oyuna genel bakış fragmanı paylaşıldı. Genel bakış fragmanı içerisinde oyunda yer alacak kıyamet sonrası atmosfer görüntüleri, bazı düşmanlar, karakterler, silahlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Dikkat çekici bir oynanış fragmanı yayınlandı
 
 
 
Kıyamet sonrası nişancı deneyimini bizlere aktaracak olan Ashfall oyununda çöller, terk edilmiş kasabalar, eski dünyadan kalma yıkık dökük alanlar, hayatta kalanların yerleşimler bölgeleri ve daha fazlası yer alacak. Her bir alan farklı bir temaya ve atmosfere sahip olacak. Bunun yanı sıra her hayatta kalanların kendine özgü yaşayış biçimleri ve kültürleri bulunacak. 
 
Oyun sadece nişancı ve aksiyon unsurlarını değil aynı zamanda rol yapma unsurlarını da bünyesinde barındıracak. Bu özelliklerle beraber karakterimizi özelleştirebilecek, kendimizi geliştirebilecek, silahları yükseltebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz..
 
Oyunda ek olarak dinamik bir hava durumu mekaniği ve gerçekçi silah tepmesi gibi özellikler bulunacak. Aynı zamanda hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları da içerecek. Oyunun Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Ashfall genel bakış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Ashfall
Telltale oyunu The Expanse'in ilk bölüm tarihi açıklandı: Çıkış tarihi ve tüm detaylar Gerçekçi görüntülerle dikkat çeken Unrecord benzeri yeni oyun geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız