Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: Shadows of Boston Gözüktü + İlk Detaylar


     Uzun süredir Fallout 4 hakkında söylentiler devam etmekteydi. Şimdi IMDB'de yeni Fallout oyunuyla ilgili detaylar sızmış görünüyor. Daha önce de IMDB'de başka oyunların sızıntıları yaşanmıştı.
 
   Ortaya çıkan bilgilere göre yeni oyunun adı Fallout: Shadows of Boston olacak ve 2017 yılında piyasaya çıkacak. Eğer oyun bu tarihte çıkarsa beklenenden çok sonra piyasada olacak demektir. 

    IMDB sayfasına göre Ron Perlman ve Three-Dog'un aktörü Erik Dellums da projeye dahil olmuşlar. Projeye dahil olan diğer aktörler ise Metal Gear Solid’ten Paul Eiding, Fallout 3'ten Peter Gil ve Skyrim'den Jeff Baker'mış. Bu isimlerin hepsinin seslendirme yapacağını belirtelim.

     Fallout: Shadows of Boston'ın yazarları ise Obsidian’dan Chris Avellone ve 2K Games'ten Erik Caponi olarak görülüyor. Projede Obsidian Entertainment'ın olması aklımıza Fallout 4 sonrasında Obisidian tarafından geliştirilecek yeni Fallout oyununun Fallout: Shadows of Boston olabileceğini getiriyor.
 
     Hatırlarsanız Fallout 3'ü Bethesda geliştirmesine karşın Fallout: New Vegas'ı Obsidian Entertainment geliştirmişti. Bu nedenle Fallout 4 ile 2015 gibi bir tarihte karşılaşıp sonrasında Fallout: Shadow of Baston'la da karşılaşabiliriz. Resmi açıklamayı beklemek gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
DICE Ödüllerinde Last of Us Yine Temizlik Yaptı Kingdom Come: Deliverance'tan At Binme Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.2.2014 02:00:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar fallout 1 ve 2 bana göre çöptür! aksini iddia eden kanıtlasında görelim:)
"sana göre" çöpse aksini nasıl kanıtlayacağız? al sana kanıt: "bana göre" fallout 1-2 harika oyunlardır. azıcık mantık yav. artık lisede mantık dersleri okutmuyorlar mı?

iamburak

11.2.2014 12:44:46

0
İşte bu be en sonunda kesin bir haber gelmiş ama 2017 nedir arkadaş

ssdsadas

11.2.2014 10:36:49

0
bebeler bilmez fallotu,zamanında dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunuydu fallout 2 grafiklere bakıp aldanmayın şimdi bile oynanılır

BSC Misafiri

10.2.2014 19:52:18

-1
fallout da nedir ki lo?

BSC Misafiri

10.2.2014 13:38:06

0
su fallout 1 ve 2 nin cop oldugunu bildiren arkadas bizden cop olmadigina dair kanit isteyecegine kendisi neden cop olduguna dair bir kanit vermiyor. ben bekliyorum. neden copmus acaba? cok merak ettim. hadi bakalim. kanitla da gorelim.

BSC Misafiri

10.2.2014 13:38:04

0
su fallout 1 ve 2 nin cop oldugunu bildiren arkadas bizden cop olmadigina dair kanit isteyecegine kendisi neden cop olduguna dair bir kanit vermiyor. ben bekliyorum. neden copmus acaba? cok merak ettim. hadi bakalim. kanitla da gorelim.

Kilgrave1907

9.2.2014 15:02:43

-1

Fingolfin.

9.2.2014 00:41:04

+2
Fallout 1-2 efsaneydi lakin ben 3 ve New Vegas'ı da çok beğendim açıkçası.Benim için bu yeni oyunda büyük bi heyecan yaratıyor bu yüzden.

thunderwatcher

8.2.2014 20:41:47

0
Hala sıra tabanlı oyunların mantığını kavrayamamış talihsiz arkadaşlar olduğunu görüyorum aramızda. Allah bilir bırakın Fallout 1-2'yi, hayatlarında 1 saatten fazla sıra tabanlı oyun oynamamış, muhtemelen İngilizce seviyeleri bu tür oyunların gerektirdiği RPG elementlerini anlayacak düzeyde olmayan bu CoD kafalı arkadaşların cehaletleri kendileri için en büyük cezadır diyor, daha da ayar vermeye çalışmıyorum kendilerine. Yine de belki biraz kendilerine gelirler umduyla ufak yoldan izah edelim: Günlük hayatta aynı anda pek çok şey olur ve hepsi de aynı anda olur. İnsan bunların tamamına aynı anda tepki vermek zorundadır. FPS üzerinden örneklendirirsek aynı anda hem şarjör değiştirmeli, hem yakınınıza atılan el bombasından sakınmalı, hem düşmanların yerlerini akılda tutmalı, hem ilerlemek için olası güzergahları analiz etmeli, hem düşmanları öncelik sırasına koymalı hem de görevi akılda tutmalısınız. Bunun getirisi, işlem yükü arttıkça sıradan vatandaşın beyin kapasitesinin yetersiz kalması; dolayısıyla gerçek hayatta pek çok şeyi ezberden, üzerine düşünmeden yapmamızdır. Sıra tabanlı tüm oyunlarda (satranç dahil) bu eksik kalan düşünce faktörü ön plana alınmaya çalışılır. Düşmanınızın kaç HP canı var. Silahının vuruş gücü ne? Yakın dövüş mü yapılıyor uzak dövüş mü? Kaç adamım ve kaç düşmanım var? Bunların savaş alanına dizilimi nasıl? RPG oyunlarından hatırlayacağınız Güç, çeviklik, sağlık, mana, vs gibi diğer özellikleri nelerdir? Kısacası bilgi sahibi olmayan, plan sahibi olamaz, plan sahibi olmayan, zafere ulaşamaz. Ayrıca gerçek hayat sıralı olmasa bile sıra tabanlı oyunlar gerçek hayata daha yakındır. FPS'lerde milyon mermiyle sizi öldüremeyen "elit" düşmanlar, sıra tabanlı oyunlarda görmezden geldiğinizde canınıza okurlar. Çünkü zar puanları (vuruş ihtimalleri) daha yüksektir. Usta asker düşmanı kafasından vurur (critical hit), acemi asker göğüse denk getirirse şanslıdır. Kalaşnikoflu düşmanlara bıçakla hücum ettiğiniz FPS'lerin aksine sıra tabanlı oyunlarda bu tür hareketlerin sonu genelde paçavraya dönmektir (özellikle arada belirli bir mesafe varsa). Sıra tabanlı oyunları bütün bunlara rağmen mantıksız bulanlar şöyle düşünsün: gerçek zamanlı oyunlar saniye saniye ilerler, sıra tabanlı oyunlar sıra sıra. Her bir sıra misal 10 saniye olabilir. Hızlı bir karakter 1 sırada (turn) yani 10 saniyede 3 kare (misal 30 metre) ilerlerken, daha yavaş karakterler (birimler) 1 kare (10 metre) ilerleyebilir. Yani zamanı saniyelere değil daha büyük parçalara ayırdığınızda gerçekçilikten birşey kaybetmiş olmuyorsunuz, aksine normal koşullarda hiç çalışmayan o gariban beyinlerinizi biraz çalıştırma şansı buluyorsunuz. Zekanızı aşan konularda daha alçakgönüllü davranırsanız, sizin anlamadıklarınızı anlayanlara aptal gibi görünme riskinizi de ortadan kaldırırsınız. Anlamanıza rağmen sevmiyorsanız keyif sizin, kim ne diyebilir....

BSC Misafiri

8.2.2014 15:16:26

0
Fallout 3 ü o izometrik kamera açısından çıkarıp (doğal olarak çünkü artık bu nesilde o tarz kamera açısı görmek çok zor ) adamlar en iyi şekilde bu nesile uyarladı. Elder scrolla benziyor deyip geçmek çok kolay ön yargısından önce biraz oynasaymış oyunu.

Pre-clinic

8.2.2014 13:52:32

0
Fallout 1-2 sıra tabanlı olduğu için hiç ısınamadım açıkcası ben bu oyunu asıl Fallout3 le tanıdım New Vegasla sevdim. Fallout3 de sürekli kapalı alanlarda tünellerde dolanmaktan çıkış aramaktan gına gelmişti açıkcası. Üstelik haritalandırma sistemide düzgün olmadığı içn çıkışı bulmak eziyet oluyordu New vegasta kapalı labirentlerde dolanma işi çok daha az olduğu için daha düzgün bir oynanışa sahip olmuş fakat eksikleri hataları vardı. Yine de mükemmel bir oyundu. Bir an önce gelsin 4. oyun 2017 nedir arkadaş. Bence 2014te resmi bir duyuru ve bir an önce oyunun çıkış tarihini açıklaması güzel olur.

cemecem21

8.2.2014 00:52:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar fallout 1 ve 2 bana göre çöptür! aksini iddia eden kanıtlasında görelim:)
Çöpü nasıl algıladığına bağlı. Kimi de The Last of Us'a çöp diyor. Ama gerçekten çöp mü? Fallout 1 ve 2'de benim için çöp değil. Bu da bir bakış açısı. Doğrusu bana göre demişsin zaten, cevap vermenin anlamı yok ama yine yazma ihtiyacı hissettim.

BSC Misafiri

8.2.2014 00:11:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar fallout 1 ve 2 bana göre çöptür! aksini iddia eden kanıtlasında görelim:)
Çok komikmiş kardeş ödülü nereye veriyoruz ?

Hunglasxx

7.2.2014 23:30:28

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

fallout 1 ve 2 nin yeri benim için de ayrıdır ama son iki oyununu hakkını yememek lazım özellikle obsidian nın yaptığı new vegas gerçekten müthiş bir oyun. ayrıca chris avellone nin obsidian firmasında çalıştığını bilmiyorsunuz sanırım? oldschool oyunların artmasını ben de istiyorum ama 3 ve new vegas oyunlarında gayet güzel bir hikaye ve atmosfer var. oldschool oyunları savunup yeni oyunları körü körüne eleştirince oyunlardan anlıyorum şekline mi büründüğünü sanıyorsun. ben ne call of duty oynadım ne minecraft ama 3 ve new vegas ın hatta hiçbir fallout oyununun hakkını yedirmem.son çıkan wasteland 2 oyunun da hakkını yedirmem.
eheh.fallout 3 güzel oyun mu?ya kendinizi kandırmayın allah aşkına.new vegas'ın 3'e nazaran daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama fallout 3'e güzel oyun demek büyük haksızlık.yani kime göre neye göre güzel oyun tartışılır.fallout 2'yi oynamış birisine 3.sünün güzel gelmesi saçmalıktan ibaret.laga lugaya gerek yok,2'yi gördükten sonra 3'ü sevebiliyorsanız o sizin sorununuz yahut tuhaf zevklerinizdir,aha bu kadar da basit.chris avellone'in obsidian'da çalıştığını zaten biliyorum ne alakası var konuyla? ben eski kadrodan bahsettim,tek kişiden değil.tek kişinin etkinliği başka,5 kişinin etkinliği başka en nihayetinde

Leftist Pony

7.2.2014 22:14:43

0
fallout 1 ve 2 bana göre çöptür! aksini iddia eden kanıtlasında görelim:)

S.T.A.L.K.E.R.

7.2.2014 21:48:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

şu adamın mesajını eksilemek oyunlar hakkında hiçbir şey bilmemek demektir.sonuna kadar katılıyorum.ikinci oyundan sonra tabiri caizse b*k ettiler oyunu.brian fargo,mark morgan,chris avellone gibi isimlerin imza attığı bir oyundan bahsediyoruz.bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan birisidir,oyunun içindeki göndermeler,atmosfer vesaire her şey benim için dört dörtlüktü.oldschool oyunlar pek kalmadı artık,bu da tamamen büyük firmaların suçu.grafiğe aban aban,oyunun içine ne senaryo ne oynanış ne de atmosfer koy...valve,cd projekt ve bağımsız yapımcılar hariç diğer oyun firmalarının hepsi paragöz,bu kadar basit.allahtan kickstarter var da wasteland 2 gibi tamamen eski fallout kadrosunun yaptığı bir oyunu deneyim edebileceğiz.siz call of duty'lere,minecraftlara devam edin bre dostlar! hala oyun oynuyorsunuz sanın ^^
fallout 1 ve 2 nin yeri benim için de ayrıdır ama son iki oyununu hakkını yememek lazım özellikle obsidian nın yaptığı new vegas gerçekten müthiş bir oyun. ayrıca chris avellone nin obsidian firmasında çalıştığını bilmiyorsunuz sanırım? oldschool oyunların artmasını ben de istiyorum ama 3 ve new vegas oyunlarında gayet güzel bir hikaye ve atmosfer var. oldschool oyunları savunup yeni oyunları körü körüne eleştirince oyunlardan anlıyorum şekline mi büründüğünü sanıyorsun. ben ne call of duty oynadım ne minecraft ama 3 ve new vegas ın hatta hiçbir fallout oyununun hakkını yedirmem.son çıkan wasteland 2 oyunun da hakkını yedirmem.

BSC Misafiri

7.2.2014 20:38:43

+1
new vegasta gelen hardcore mode Fallout kalitesini ve deneyimini bambaşka bir boyuta taşıdı. ileride çıkacak Fallout oyunlarında da bu mod olursa oynamada yanında yat!

musAKka

7.2.2014 16:38:46

+4
Fallout 1 ve 2'yi bayıla bayıla, sayısız defa bitirmiş biri olarak Fallout 3'ü ve özellikle de Fallout: New Vegas'ı oldukça beğenmiştim. Sonuçta oyunun genel oynanışında köklü bir değişikliğe gidildi; izometrik bakış açısından first person bakış açısına geçildi. Dünyanın en mükemmel oyununu yapsalar yine bu durumdan hoşnut olmayanlar çıkacaktır. Son iki oyunun atmosferi bence üst düzeydi. Inventory sistemi ve vuruş hissi yüzünden kötüleyenler olmuş ancak 1 ve 2'de bunlar çok mu iyiydi? Eğer amaç eksik bulmak ise aynı eksikleri 1. ve 2. oyunlarda da bulabiliriz. Fakat bu oyunları şaheser kabul etmemizin sebebi kılla tüyle uğraşmadığımız içidir. Fallout 3 ve New Vegas'ı beğenmeyenler elbette olabilir ama bu oyunları beğenenlerin de oyunculuğuna laf etmek kimsenin görevi ve haddi olmamalıdır. Bu konuda biraz daha duyarlı olmayı öneririm.

BSC Misafiri

7.2.2014 15:46:40

+1
Wasteland ekibi hakkında çok fazla bilgim yok ama tek bildiğim şey Bethesda Fallout'u henüz almamışken aynı temada ve aynı konuda iki oyuna sahip olmaları. Şuanda Wasteland ekibi zaten post-nükleer temalı bu oyuna sahipken Fallout'u satın alan Bethesda'nın Fallout'a verdiği tarz ile Fallout'u seven olur.Wasteland'i seven olur.Fallout'un şuanki türünü beğenen Wasteland oyununa ve onu oynayanlara zevksiz vb. şeyler diyemez.Aynı şekilde Wasteland'ın türünü beğenenler Fallout oyununa ve onu oynayanlara zevksiz vb. şeyler diyemez. Bethesda'nın Falloutlarının türü de güzeldir bana göre.Çünkü öyle bir atmosferi ve kurguyu insan sıra tabanlı yaşamak istemez.Gerçek zamanlı olarak görmek ister.

Hunglasxx

7.2.2014 14:50:08

0
eheh beni de eksilemişler,izleyin biraz ^^(58.saniyeden itibaren izleyin isterseniz) şuanki oyun sektörü hakkında az da olsa bilgilendirir. (video'daki eleman brian fargo)

ankara

7.2.2014 14:45:29

0
YAKARIM BU GEZEGENİ

Hunglasxx

7.2.2014 14:09:35

-4
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..
şu adamın mesajını eksilemek oyunlar hakkında hiçbir şey bilmemek demektir.sonuna kadar katılıyorum.ikinci oyundan sonra tabiri caizse b*k ettiler oyunu.brian fargo,mark morgan,chris avellone gibi isimlerin imza attığı bir oyundan bahsediyoruz.bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan birisidir,oyunun içindeki göndermeler,atmosfer vesaire her şey benim için dört dörtlüktü.oldschool oyunlar pek kalmadı artık,bu da tamamen büyük firmaların suçu.grafiğe aban aban,oyunun içine ne senaryo ne oynanış ne de atmosfer koy...valve,cd projekt ve bağımsız yapımcılar hariç diğer oyun firmalarının hepsi paragöz,bu kadar basit.allahtan kickstarter var da wasteland 2 gibi tamamen eski fallout kadrosunun yaptığı bir oyunu deneyim edebileceğiz.siz call of duty'lere,minecraftlara devam edin bre dostlar! hala oyun oynuyorsunuz sanın ^^

Guest-56D7221EF

7.2.2014 14:09:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=? Ve ayrıca evet skyrim güzel bir oyun olabilir ama dövüş sistemi ve arayüz rezalet ötesi.
Oyunun dövüş sistemindede,arayüzündede bir sorun yok illa beğenmiyorsam bunun için çıkmış yüzlerce mod var.Oyunun vanilla hali ile şuanki(modlu) hali arasında artık dağlar kadar fark var skyrim,skyrim olmaktan çıktı başka bir oyun halini aldı.

xbox1080-360=?

7.2.2014 13:01:35

-6
Ve ayrıca evet skyrim güzel bir oyun olabilir ama dövüş sistemi ve arayüz rezalet ötesi.

xbox1080-360=?

7.2.2014 13:00:12

-1
Aynı duruma sen düşsen senide savunurum sevgili oyuncu. Sanane istediği başlığa yazar adamın rızkını senmi veriyorsun bethasdadan ekmek kazanıyorsunda ekmeğinimi elinden aldı? Oyuna söylenen laf denin niye zoruna gidiyor?

Repercussion

7.2.2014 12:04:49

+5
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..
İlk iki oyun cidden iyi oyunlardı ancak günümüzde o tür bir oyun çıkarılsa şahsen pek tutacağını sanmıyorum. O zamanlar şartlar öyle olduğu için o şartlara göre öyle bir oyun geliştirildi. Eminim eski oyunları yapan ekibin elinde şu andaki imkanlar olsaydı yine Fallout 3 ve New Vegas tarzında bir oyun yaparlardı. Ayrıca Fallout 3'te de New Vegas'ta da atmosfer son derece iyiydi (şahsen ilk iki oyundan daha çok etkiledi çünkü tps veya fps açısıyla wasteland'de dolaşmak daha iyi bir deneyim sunuyor). Bethesda ve Obsidian yeni nesil bir Fallout en iyi nasıl yapılacaksa öyle yaptılar bence. Yeniliklere açık olmak lazım sonuçta, çağın getirdiklerini kullanarak eskiye takılıp kalmamak lazım diye düşünüyorum.

SheogorathTheMad

7.2.2014 11:47:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Ne RPG'den anlıyorsun Ne oyundan anlıyorsun Sonra gelip bana ahkam kesiyorsun. Bunu ancak şu şekilde kabul edebilirim 12 yaşındasın di mi :D Ulan Skyrim'de ne vuruş hissi var. Ne adam gibi inventory sistemi var. Daha bir sürü hatası var. Bide yağ gibi iste çıkıp daha fazla konunun içine etmek istemiyorum diyip kaçıyorsun :D
Sen kimsin lan bilir kişi falan mısın ? sen nereden anlıyorsun benim rpg bilgimi oyun bilgimi ? cool olduğunu mu zannediyorsun eski şeyleri savununca ? hatta bu yorumları daktilodan falan giriyorsundur sen şimdi :D ayrıca benim sana yazdıklarımı değiştirip bana yazma lütfen zeka yaşını belli ediyorsun

RedBearded

7.2.2014 11:41:58

-3
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad @MuhammedBasol hahahaahaaaah yaav Skyrim gibi olsa ne olur ? Skyrim'in neyi varmış? 10 numara oyun. senin için özel oyunmu yapacak bethesda ? bunumu istiyorsun ?

neyse haberin yorum bölümünün daha fazla içine etmek istemiyorum ben çok haklısın tü kaka bethesda keşke batsalar nalet olsun onlara evet
Ne RPG'den anlıyorsun Ne oyundan anlıyorsun Sonra gelip bana ahkam kesiyorsun. Bunu ancak şu şekilde kabul edebilirim 12 yaşındasın di mi :D Ulan Skyrim'de ne vuruş hissi var. Ne adam gibi inventory sistemi var. Daha bir sürü hatası var. Bide yağ gibi iste çıkıp daha fazla konunun içine etmek istemiyorum diyip kaçıyorsun :D

SheogorathTheMad

7.2.2014 11:30:00

+1
@MuhammedBasol hahahaahaaaah yaav Skyrim gibi olsa ne olur ? Skyrim'in neyi varmış? 10 numara oyun. senin için özel oyunmu yapacak bethesda ? bunumu istiyorsun ? neyse haberin yorum bölümünün daha fazla içine etmek istemiyorum ben çok haklısın tü kaka bethesda keşke batsalar nalet olsun onlara evet

BSC Misafiri

7.2.2014 11:28:41

0
Hatırlarsanız Fallout 3'ü Bethesda geliştirmesine karşın Fallout: New Vegas'ı Obsidian Entertainment geliştirmişti. Bu nedenle Fallout 4 ile 2015 gibi bir tarihte karşılaşıp sonrasında Fallout: Shadow of Baston'la da karşılaşabiliriz. Resmi açıklamayı beklemek gerek. yüreğime su serptiniz bu açıklamayla bende böyle olacağını düşünüyorum :)

RedBearded

7.2.2014 11:24:38

-2
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad
alıntı:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

alıntı:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad




Adam yorumunu yazmış görüşünü belirtmiş bethasda babanın firmasımı fallout kendi ürününmüde adama saldırıyorsun?


bende kendi görüşümü belirttim bu ''adam'' amcanın olğumu kardeşinmide karışıyorsun ?

Birinin her haberde mızmızlanma hakkı varsa benimde böyle konuşma hakkım var sanane birader ?
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten. Neye tahammül edemiyorsun. Çok mu istiyorsun yani Fallout 4 çıkmasını. Ne Rpg'ye benzeyecek ne aksiyonda vuruş hissi olacak. Bug kaynayacak. Skyrim çakması olacak. Bumu koruduğun oyun. Benim savunduğum 2 oyun en iyi 100 Rpg arasından ilk 5 girer bee..

SheogorathTheMad

7.2.2014 11:21:17

-2
quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?
alıntı:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad




Adam yorumunu yazmış görüşünü belirtmiş bethasda babanın firmasımı fallout kendi ürününmüde adama saldırıyorsun?
bende kendi görüşümü belirttim bu ''adam'' amcanın olğumu kardeşinmide karışıyorsun ? Birinin her haberde mızmızlanma hakkı varsa benimde böyle konuşma hakkım var sanane birader ?

RedBearded

7.2.2014 11:18:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad
alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..


Veya wasteland çıktığında sana onu alayım oyalanırsın bir güzel istermisin canım :) Ağlamayı kesersin belki öyle olursa. kıyamam.
Harbiden mi? Wasteland 2 alır mısın bana. Steam hesabımı vereyim mi?

xbox1080-360=?

7.2.2014 11:17:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad
Adam yorumunu yazmış görüşünü belirtmiş bethasda babanın firmasımı fallout kendi ürününmüde adama saldırıyorsun?

SheogorathTheMad

7.2.2014 11:12:25

-2
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..
Veya wasteland çıktığında sana onu alayım oyalanırsın bir güzel istermisin canım :) Ağlamayı kesersin belki öyle olursa. kıyamam.

RedBearded

7.2.2014 11:08:42

-5
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad
alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..


Şekeri elinden alınan 10 yaşında çocuklar gibi her fallout haberinde mızmızlanmak yerine git fallout 2 oyna o zaman
Zaten ilk 2 oyunu oynuyorum. Mızmızlandığım falan yok. Sadece böyle efsane bi markanın böyle rezil hale düşüşüne acıyorum.

SheogorathTheMad

7.2.2014 11:07:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..
Şekeri elinden alınan 10 yaşında çocuklar gibi her fallout haberinde mızmızlanmak yerine git fallout 2 oyna o zaman

RedBearded

7.2.2014 10:58:56

-4
Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..

Kilgrave1907

7.2.2014 10:55:35

+1
HL3 muhabbetine dönmesinde.

BSC Misafiri

7.2.2014 10:54:39

0
2017 mi ? şakamı bu? ee bethesda neyi geliştiriyor bunca zamandır ? yeni fallout yerine Elder Scrolls mu gelicek önce ? bethesda zaten 1 yıldır yeni projelerine geçtiklerini söylüyor Falloutu çıkarmalarının 5 yıl süreceğini zannetmiyorum

BSC Misafiri

7.2.2014 10:54:31

-1
AAMMMMMAAAAAN ALLLAAAHIIIIIM AAAAAAAAAAUUUV YİİİİHHUUUUUUUUU !!!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız