Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün Koleksiyoncu Paketi İçin Daha Fazla Pip-Boy Üretilmeyecek


    Fallout 4'ün koleksiyoncu sürümünde yer alan gerçek boyutlu Pip-Boylar, akıllı telefonların da desteğiyle beraber oyunculara Fallout serisindeki gibi gerçekçi bir Pip-Boy sunuyor. Ön siparişe açılmasından kısa bir sonra çoğu perakendecide stoğu tükenen Pip-Boy sürümleriyle ilgili bir açıklama geldi.
 
    Bethesda'nın pazarlama yöneticisi Pete Hines, firmanın daha fazla Pip-Boy üretmeyeceğini açıkladı. Bunun oyunun Pip-Boy sürümünü değerli yapma isteğinden değil, imkan kısıtlılığından kaynaklandığını belirten Hines, anlaşmalı fabrikayla olan üretim stoğunun tamamlandığını, fabrikanın daha fazla Pip-Boy üretemediğini söyledi. 
 
    Bethesda'nın şimdiye kadar en fazla ürettiği koleksiyoncu paketi olan Pip-Boy Edition hakkında Pete Hines, "İlk başta birçok Pip-Boy ürettik, stok tükendi, yine gittik. Bunu birkaç kez tekrarladık. İnternette bazı oyuncuların 'Ama sadece birkaç bin tane üretmişsiniz!' gibi serzenişlerini duyuyoruz. Hayır, bu paket için tonlarca Pip-Boy ürettik. Bu paket için şimdiye kadar Bethesda oyunları için çıkan herhangi bir Collector's Edition paketinden daha fazla üretim yaptık." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
"Rise of the Tomb Raider Anlaşmasının Oyuncuları Kızdıracağını Biliyorduk" CoD: Advanced Warfare'in Son DLC'si Haftaya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pscosocial

28.7.2015 22:26:14

0
İyi yapmışlar böyle özel şeylerin az olması lazım

asaltek

28.7.2015 12:36:44

+1
o zaman 3d modellerini versinler, biz bir şekilde üretiriz.

Vinewood

28.7.2015 08:49:56

-1
Teso tutsaydı Warcraft'ta olduğu gibi arkası kesilirdi serinin , ama tutmadı . Bence 2 sene içinde Tes6 duyurulur

fuatX

28.7.2015 04:14:31

0
Fallout da guzel de keşke elder scrolls un yeni bir serisi daha çıksa. Umarım online versiyonun ekmeğini yemekle yetinmezde yeni oyunu çabucak duyurur bethesda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız