Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün Gerçek Pip Boy'u Hangi Telefonları Destekleyecek?


    Fallout 4'ün koleksiyoncu sürümü serinin birçok hayranını harekete geçirmişti. Gerçek boyutlu bir Pip-Boy'a sahip olacak olan paketteki alete telefonunuzu koyup sunulan uygulamayı da indirerek birçok Fallout oyuncusu hayallerini gerçekleştirebilecek. Peki bu alet hangi telefonları destekleyecek?
 
    Bethesda'dan yapılan açıklamalara göre koleksiyoncu sürümü Pip Boy'u iPhone 6, iPhone 5/5S, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy 5 ve Galaxy 4'ün boyutları baz alınarak tasarlandı. Yani iPhone 6+ ya da Galaxy Note gibi popüler cihazların sahipleri Pip-Boy'u kullanmakta bazı sıkıntılar yaşayabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Battleborn'dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Splatoon'a İki Yeni Silah Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Biyonik Kumanda

28.6.2015 06:14:16

0
Oyunla ilgili birkaç haber daha var. Creation Kit 2016 öncesi kullanıcıya sunulacakmış muhtemelen Aralık'ta gelir. Haritanın boyutu Skyrim'e yakın olacakmış fakat oyun alanı daha fazla olacakmış çünkü Skyrim'de dağlar yüzünden oyun alanı kısıtlıydı etrafından dolanmak zorundaydık fakat bu oyunda daha açık olacakmış. Sanırım her yerde yükleme ekranı çıkmayacakmış yani Fallout 3'te çıktığı kadar çıkmayacakmış. Sony mod desteğini kabul ederse Playstation 4 için de getirmek isterlermiş. Bunlar yalan haber midir? BSC bunları neden haber yapmadı? Muhtemelen vardır bir bildiğiniz. Ben de Reddit'te gördüm. Oradan röportajın kaynağına gidip bakabilirsiniz. Bir Todd Howard röportajı. Tamamını okudum ve yeni olanlar bunlardı.

TLOU

27.6.2015 19:20:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Reul bir şey sorucam bu pip boy oyundayken aktif bir şekilde çalışıcak mı? öyleyse çok zevkli bir şey olur sanırım
Oyunla senkron halinde olacak demişlerdi diye hatırlıyorum

BSC Misafiri

27.6.2015 17:44:03

0
Arkadaşlar eğer o kola takılan aleti almayacaksanız bir sorun yaşamazsınız. Yani adamlar sadece boyut açısından o belitrilen telefonlara göre tasarladık demiş. Yani uygulamayı her android ya da ios sahibi kullanabilir. Heyecanlanmayın hemen :)

silverygt

27.6.2015 07:47:43

-1
Yani en fazla 5 inç ekranlari problemsiz destekleyecek diyebiliriz sanirim.

BSC Misafiri

26.6.2015 23:48:22

-1
Bir 6+ kullanıcı olarak hayal kırıklığına uğradım. Umarım ''bazı sorunlar'' ya zamanla giderilir ya da çok rahatsız edici düzeyde olmaz.

Reul

26.6.2015 23:39:55

+1
bir şey sorucam bu pip boy oyundayken aktif bir şekilde çalışıcak mı? öyleyse çok zevkli bir şey olur sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız