Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable Legends Free to Play Bir Oyun Olacak


    Oyun basınında pek fazla ön planda kalamayan Fable Legends için Microsoft'tan epey önemli bir açıklama geldi. Microsoft'un belirttiklerine göre her PC ve Xbox One oyuncusu Fable Legends'i ücretsiz olarak oynayabilecek.
 
    Gelen açıklamalara şöyle bir bakarsak Microsoft, Killer Instinct'te kullandığı sisteme benzer bir yapıyı Fable Legends için de sunacak. Oyunun ana çıkışı birçok ücretsiz senaryo göreviyle beraber yapılacak. Fakat aylar ilerledikçe yeni ücretli senaryo bölümleri güncellemelerle beraber sunulacak.
 
    Bunun haricinde Fable Legends'teki karakter sistemi de yine Killer Instinct ve League of Legends tarzı bir döngüde karşımıza çıkacak. Microsoft, her iki haftada bir değişen dört adet ücretsiz karakteri oyuncuların kullanımına sunacak. Karakterleri satın almak için ise bir ücret ödemek durumunda kalacağız.
 
    Microsoft, oynanışa etki edecek her türlü şeyi oyun içi para birimleriyle satın alabileceğimizi belirtiyor. Oyundaki karakterler de bu kısıma giriyor. Firmanın açıklamalarına bakarsak para tuzağı olarak nitelendirebileceğimiz bir şey şimdilik görünmüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
fable fable legends aksiyon rpg aksiyon rpg xbox one xbox microsoft exclusive özel oyun
Vasiyetinizi Hazırlayın! Google'ın Yapay Zekası Oyun Oynamaya Başladı! Reus'un Geliştiricisinin Yeni Oyunu için Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

28.2.2015 22:05:47

-1
oyun cok iyi ustelik free de olunca xbox one alma sebebi olur.

Sir Maximus is BACK

28.2.2015 21:02:36

0
napıyım,herkesin her fırsatta,Xbox'ı savunduğum her konuda bana bunu söylemelerinden bıktım.Ben de imzaya koyuyum dedim.

F355 Challenge

28.2.2015 20:16:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus çok iyi.
İmza çok çılgın.

ykrr

28.2.2015 01:13:42

0
ve microsoft fable nin de içine eder..... ?%&/((())) ne diyeyim sana microsoft .

Tam35tr

27.2.2015 12:46:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Koskoca seriyi cop ettiler yazik gercekten. Fable 1-2 hayatinizda oynayabileceginiz en farkli ve en guzel hikayelere sahip iki oyundu. Inanilmaz buyuleyici iki oyundu. Ben PS2 aldigim zaman arkadasim Xbox almis ve Fable ciktigi zaman PS2`mi arkadasimla takas etmistim oyunu bitirene kadar. Inanilmaz bir oyun serisiydi Fable.

Tut sen Free To Play yap. Neden? Daha fazla para kazanmak icin ve PC`lere sirin gorunmek icin. Ahh Microsoft sende para cok ama yonetecek yonlendirecek kafa yok Xbox bolumunde. Cok belli oldu. Sony olum doseginde bile elindeki kaynaklarin suyunu cikartarak harikalar yaratiyor donanim farki ekliyor oyunda zaten iyiler. Sen gidip 2.5 milyar dolara MineCraft yapimcisi satin alip Fable free to play yapiyosun ne diyelim.
minecraft dediğin oyunun popüleritesini tartışmaya gerek yok bence çok iyi bir gelir kaynağı,ha senin ilgini çekmez orası ayrı bir konu.Ama Microsoft ilerde hologram teknolojisini minecraft gibi oyunlarla birleştirebilirse devrim niteliğinde olur.Şuanda minecraftın finansal getirisi ortada bence kötü bir hamle olmamış.Fable olayına gelirsekte fable 3'ün satışlarından sonra gidilmiş bir yöntem olabilir.Birde killer instictteki f2p sistemi güzel bir gelir sağlamışsa Microsoft'a fable'da da aynı sisteme geçmiş olabilirler.

BSC Misafiri

27.2.2015 01:19:58

+1
Koskoca seriyi cop ettiler yazik gercekten. Fable 1-2 hayatinizda oynayabileceginiz en farkli ve en guzel hikayelere sahip iki oyundu. Inanilmaz buyuleyici iki oyundu. Ben PS2 aldigim zaman arkadasim Xbox almis ve Fable ciktigi zaman PS2`mi arkadasimla takas etmistim oyunu bitirene kadar. Inanilmaz bir oyun serisiydi Fable. Tut sen Free To Play yap. Neden? Daha fazla para kazanmak icin ve PC`lere sirin gorunmek icin. Ahh Microsoft sende para cok ama yonetecek yonlendirecek kafa yok Xbox bolumunde. Cok belli oldu. Sony olum doseginde bile elindeki kaynaklarin suyunu cikartarak harikalar yaratiyor donanim farki ekliyor oyunda zaten iyiler. Sen gidip 2.5 milyar dolara MineCraft yapimcisi satin alip Fable free to play yapiyosun ne diyelim.

esmerbuyucu

26.2.2015 20:09:46

0
Xbox onedan pccilerle oynamak komik olacak.

Sir Maximus is BACK

26.2.2015 18:21:37

-1
çok iyi.

absurdgamer

26.2.2015 17:53:24

+1
Şu free to play modası işin suyunu çıkardı.

Mr xXx

26.2.2015 17:40:35

+1
Eskiden oyun demoları vardı şimdi nerde onlar? Ben söyliyim hepsi büyüdü tam oyun oldu abileri ve bizde eskiden demo denilen ve bedava olan oyunları alıyoruz..

Tam35tr

26.2.2015 17:01:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ücretsiz oynamak derken şimdi oynamak var oynamak var demo oyun bedavaya verip üstüne oyun içi satış yapacaklar kutulu 60$ kesmiyor artık bunları yolabildiği kadar yolacaklar milleti bu sistem bunu gösteriyor.


Yanlışım varsa Xbox sahipleri düzeltsin, oyuna 60$ verip komple sahip olabiliyoruz diye biliyorum (Killer Instinct).

Ha öyle değil de zırt pırt para alacaklarsa epic fail.
Dediğin gibi killer instictte oyunu beğenirsen tam sürümünü satın alabiliyorsun.Ücretsiz sürümünde dövüşçü sayısı az ve bazı içeriklere erişemiyorsun ama bedava oynayabiliyorsun sonuçta oyunu bence güzel bir uygulama.Fable oyununda da oyunun ana kısmını,ücretsiz sürümün içerdiği herolarla oynayabileceksin.Yeni gelen içerikler ve karakterler paralı olacak.Yani oyunu 60 dolar vermeden hiç oynayamamaktansa böyle oynayabilmekte bir avantaj bence.Sonuçta kimse yeni karakter al para ver diye zorlamıyor.İnsanların league of legends'te sorun etmediği sistem burda sorun oluyor ilginç.Mesela driveclub oyunu güya ps plus üyelerine özel bir versiyonu gelecekti kısıtlı içerik içeren ama hala gelmedi adamlar resmen kandırdı milleti ve hala satma derdindeler oyunu.Şu an driveclub oynamak isteyen paşa paşa almak zorunda,kısıtlıda olsa bedava bir versiyonu yok.O yüzden microsoftun yaptığının sadece sömürmek amaçlı olduğunu düşünmüyorum saygılar...

weNM

26.2.2015 16:43:08

+1
Oyun halen daha Steam mağazsında yok. Phil Spencer, yapacaksan bari düzgün yap işini oyunu Steam mağazasına koy, arkadaşlarımızı kolay bulalım.

MantarTheGreat

26.2.2015 16:06:37

0
KI'nin yanına Project Spark ı da ekleyebiliriz. F2P'den daha fazla kazanabilir. Sonuçta oyun boş kalmayacak, oyunu beğenen kişi ise harcama yapacak. E zaten PC ile cross game de olacağından Xbox tarafında ki sayı düşük olursa, PC ile her türlü o açığı kapatırlar. MS muhakkak kazançlı çıkacaktır ama önemli olan biz oyuncular için durum ne olacağı? Şahsi fikrim Fable'a yakışmıyor bu tarz bir sistem. Ama son oyunun satış rakamları da pek iç açıcı değildi. Neyse, hayırlısı...

Wayward Son

26.2.2015 16:01:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ücretsiz oynamak derken şimdi oynamak var oynamak var demo oyun bedavaya verip üstüne oyun içi satış yapacaklar kutulu 60$ kesmiyor artık bunları yolabildiği kadar yolacaklar milleti bu sistem bunu gösteriyor.
Yanlışım varsa Xbox sahipleri düzeltsin, oyuna 60$ verip komple sahip olabiliyoruz diye biliyorum (Killer Instinct). Ha öyle değil de zırt pırt para alacaklarsa epic fail.

BSC Misafiri

26.2.2015 15:48:44

0
Ücretsiz oynamak derken şimdi oynamak var oynamak var demo oyun bedavaya verip üstüne oyun içi satış yapacaklar kutulu 60$ kesmiyor artık bunları yolabildiği kadar yolacaklar milleti bu sistem bunu gösteriyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable Legends
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız