Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable 3'e Kinect Desteği Daha Sonra Gelecek


 
     Xbox 360'ın en çok beklenilen oyunlarından birisi olan Fable 3 Ekim ayından itibaren piyasada olacak. Bu efsane serinin Microsoft'un harekete duyarlı kontrol aleti Kinect'i destekleyeceği daha önce açıklanmıştı. Anlaşılan bu destek için biraz daha beklememiz gerekecek.
 
     Lionhead Studios (Microsoft Game Studios Europe da diyebiliriz) başkanı Peter Molyneux tarafından yapılan açıklamada oyunun piyasaya çıkar çıkmaz Kinect desteğinin olmayacağı açıklandı. Daha sonra gelecek bir yama ile harekete duyarlı kontrol aleti desteklenecekmiş.
 
     Açıkçası Fable 3'ü Kinect ile nasıl oynarız bilemiyorum. Şu ana kadar bir gösterim yapılmadı, ama Molyneux'a göre oyun Kinect'i mükemmel bir şekilde destekleyecek.
 
     Yıllardır en yakın dostlarımızdan birisi olan Joy Pad'imiz ile de Fable 3'ü gayet zevkli bir biçimde oynayacağımıza eminim.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg xbox 360 Fable 3 Microsoft Kinect
The Conduit 2'nin Geliştiricisi Eleman Çıkarıyor Vanquish'te "Robot Köpek" Yardımcımız Vardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

5.8.2010 23:57:47

0
Yalan olduğuna katılmıyorum galiba süre yetmedi Kinect için ve Fable III'İn Kinect desteği + Milo&Kate ertelendi biraz Kinect'i ertelemektense daha mantıklı..

SolidRock

5.8.2010 10:05:24

0
O kadar abartılan Kineckt'in adam gibi tek oyunu buydu, o da yalan oldu. Böyle olacağı ta başında belliydi, Kinect ile ilgili hayallerinizi 5 yıl sonraki yeni nesile saklamaktan başka çıkar yolunuz kalmadı. Bakalım bu sonbahar 360 fanlarının satış patlaması yapacağını söylediği 360, tek bir hardcore oyunu olmadan acaba kaç Kinect satacak?

jrazrael

5.8.2010 09:58:10

0
Daha sonra bir DLC ile satmayımı düşünüyor bunlar anlamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız