Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FTL'den Esinlenilen Into the Stars, Erken Erişime Geliyor


    Subset Games'in çerezlik gibi görünen ancak birçok iç detaya sahip olan oyunu FTL, küçük boyutlu bir uzay gemisi simülasyonuydu. Oldukça büyük başarılar elde eden FTL'i daha gerçekçi görünüşle görmek ister miydiniz? Cevap evetse FTL'den esinlenilerek oluşturulan Into the Stars'a bir bakmalısınız.
 
    DICE'dan ayrılan bir ekip tarafından kurulan Fugitive Games'in ilk oyun projesi Into the Stars, FTL gibi kendini sürekli tekrardan oynatacak bir yapım. Uzay geminizdeki ekibi detaylı bir şekilde yönetebildiğiniz oyunda oldukça devasa bir yıldız sistemi bulunuyor. Oyundaki savaş sistemi de FTL gibi hedef seçme şeklinde tasarlanmış.
 
    Türü sevenleri oldukça heyecanlandıran Into the Stars, 9 Temmuz'da Steam'in erken erişim servisiyle beraber satışa sunulacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pc Mac Into the Stars kickstarter bağımsız indie uzay
Skullgirls'ün Önümüzdeki Hafta PS4'e Geliyor PlayStation 4'e Küçük Bir Güncelleme Geldi

agathadaemonn

2.7.2015 14:26:34

0
Ya tek oyunculu bir oyunu neden erken erişime çıkarıyorlar anlamıyorum, oyun tamamlanana kadar görevlerden, oynanıştan sıkılacak millet..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Into the Stars
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız