Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FPS Oyunu Outpost: Infinity Siege'in Resmi Duyuru Fragmanı Yayınlandı

 
 
Team Ranger tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Outpost: Infinity Siege için resmi duyuru fragmanı yayınlandı. Resmi duyuru fragmanı içerisinde oyunun çıkış aralığı, oyun içi görüntüler ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Üs inşa etme mekanikli birinci şahıs nişancı oyunu
 
 
 
Outpost: Infinity Siege, kule savunma öğelerini, FPS ve rol yapma öğeleri ile birleştiren benzersiz bir oynanışa sahip olarak karşımıza çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde biz oyuncuların görevi kendimize ait sağlam bir üs inşa etmek ve bu üs içerisinde yer alan yapıları farklı yönlerden gelen çok sayıda yaratığa karşı korumak.
 
Oyun içerisinde birçok tehdit bizleri bekliyor olacak. Bu tehlikelere karşı önlem almak, donanmak, kurduğumuz üssü korumak ve kollamak tamamen bizim işimiz olacak. Outpost: Infinity Siege içerisinde çok çeşitli silahlardan oluşan bir cephanelik, farklı düşman türleri, kendimize ait savaş becerileri daha fazlası bulunacak. 
 
Outpost: Infinity Siege, 2023'ün üçüncü çeyreğinde çıkış yapacak. 
 
 
Outpost: Infinity Siege resmi duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Outpost: Infinity Siege
Epic Games Bu Hafta Üç Ücretsiz Oyun Veriyor Redfall ve Forza Motorsport'un Çıkış Tarihleri Xbox Etkinliğinde Açıklanabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız