Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 10'un Yaması Hazırlanıyor

Avrupa'da hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşan oyunun Amerika performansı merak ediliyor.
Geçtiğimiz haftalarda Avrupa için piyasaya çıkan ve bugün de Amerika çıkışını gerçekleştiren FIFA 10'un yaması hazırlanıyor.
 
Oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonları için hazırlanan yama ile birlikte grafiksel hataların dışında özellikle oyunun online modlarında iyileştirmelere gidileceği söylenmiş.
 
Yama için yapılan en iddialı yorum ise en düşük bağlantılarda bile oldukça akıcı ve maçı bitirebilecek kalitede bir oynanış vaad edeceği belirtiliyor.
 
Bunun dışında Pro Ranked maç aratmalarında rakip bulunamaması gibi hatalarında yayınlanacak olan yama ile giderileceği söyleniyor.
 
Açıklanan online özelliklerinden başka oyunda bulunan menejerlik modu, live season ve friends league gibi bölümlerdeki hatalarda giderilecek. Oyunun oynanış kısımlarında giderilecek problemlerde ise özellikle yapay zeka sorunları ön planda olacak.
 
Hazırlanan yamanın ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA 10 ea sports PS3 xbox 360 Yama
Halo Waypoint, Gold Üyelere Özel Olacak PSP Go, Avusturalya'da 1000 Adet Sattı

Kullanıcı Adınız

20.10.2009 18:17:43

0
1 megabit hızlı internette çok sıkıntı yaşadım çoğu zaman online oyuna bile giremedim 1 maç yaptım ondada 25. dakkada bağlantı koptu fifa 09 da akıcı bir şekilde çok rahat maçlar yapıyodum işallah adam gibi bir yama olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 10 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız