Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Versus 13'ün TGS Videosu Sızdı


 
     Final Fantasy 13'ün klasik FF temalarından uzak olmasından sonra gözler iyice Final Fantasy versus 13'e çevrilmiş durumda. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyun "TGS 2010'da yer alacak mı almayacak mı?" derken FF Versus 13, Square Enix'in son TGS listesinde kendisine yer edinmeyi başarmıştı. Square Enix'in klasik olarak kapalı kapılar arkasında gösterdiği Final Fantasy Versus 13'ün TGS 2010 tanıtım videosu bugün internete sızdı.
 
     Daha önce belirtildiği gibi oyunun tanıtım videosu FF Agito 13 ile birlikte yapılmış. Video ise Agito 13'ün bitip, Versus 13'üb başladığı yerden açılışını yapıyor. Videonun hemen başında grafikler oldukça dikkat çekiyor. Oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Noctis Lucis Caelum'un üzerindeki detay seviyesi oldukça tatmin edici.
 
     Oyunun başında bulunan Tetsuya Nomura daha önce yaptığı bir açıklamada, oyunda dünya haritası olacağını belirtmişti. TGS videosunda da daha önceki ekran görüntülerinden, uçurum kenarını ve benzinlik kısmını görüyoruz. Bu kısımlar muhtemelen oyunun dünya haritasından olabilir.Videonun son kısmında ise savaş dinamiklerine yer verilmiş. Bu kısımda en dikkat çeken nokta ise tabi ki kan unsuru oluyor. Noctis'in yaptığı ataklar sonucu düşmanımızdan kan çıktığını görüyoruz. Savaş kısmından bir diğer dikkat çeken nokta ise Noctis'in hareket ve animasyonları oluyor. gene fantastik bir şekilde olsa da diğer Final Fantasy oyunlarına göre daha gerçekçi saldırılar yaptığını görüyoruz.
 
     Final Fantasy versus 13 ve Agito 13 için Square Enix, önümüzdeki Ocak ayında önemli bir tanıtım yapmayı amaçlıyor. Tahminimce TGS 2010'a zar zor yetiştirilen oyunların asıl önemli tanıtımlarını Ocak ayında görebileceğiz. oyunun başında tetsuya Nomura bulunduğu için açıkçası beklentim oldukça yüksek. Final Fantasy Versus 13'ün fuardan çekilen bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
"MGS: Rising'de Bazı MGS Karakterleri Gözükecek" Fable 3 ve GeoW 3 Eurogamer Expo'da Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.9.2010 17:22:15

0
kingdom hearts daki attacklar gibi olmuş önceki tralierdeki o noctis olduguna inanmak zor önceside ışınlanabiliyo ve havadan kılıç çıkarabiliydu.inşallah böle değildir yoksa ffxiii ye devam lightning daha aksiyonlu dövüşüyor.

BSC Misafiri

17.9.2010 17:21:54

0
Tam hayâlini kurduğum gibi, off 2011'e yetişse bari.

kazegami

17.9.2010 14:31:03

0
Behemoth dövüyor herif sokak ortasında!

BSC Misafiri

17.9.2010 13:36:02

0
sonunda bişeyler görebildik harika
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız