Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve'un 3. Canavarı ve Yeni Açık Betasından Detaylar (Video)

 
     Bu öğlen saatlerinde oyuncular tarafından kontrol edilebilinen 3. canavarını görme şansına eriştiğimiz Evolve, resmi bir tanıtım videosu ile Wraith'i oyuncularla tanıştırdı.
 
Wraith ufak, hızlı ve gizlice hareket etme kabiliyetine sahip bir canavar. Sahip olduğu 2 keskin pençesi ise yakın mesafede ona büyük avantaj sağlıyor. Tanıtılan diğer iki canavara istinaden daha düşük sağlık ve zırha sahip olsa da hızlı bölge sıçraması kabiliyeti savaşlar esnasında onu hedef dışında tutarak daha az hasar almasına yardımcı oluyor.
 
Bu tanıtım videosuyla birlikte yayıncı 2K ve yapımcı Turtle Rock Studios Xbox One'a özel bir açık beta duyurusu gerçekleştirdi. 15 - 19 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek açık betada oyunun "Hunt" modu oynanacak ve bu modda elde ettiğiniz deneyim puanlarını oyunun tam sürümüne aktarabileceksiniz.
 
4vs1 tarzı asimetrik oyun alanıyla dikkat çeken yapım her ne kadar online odaklı bir içeriğe sahip olsa da her bir karakter, her bir harita ve mod Evolve'da offline olarak oynanabilinecek. Offline modda istediğiniz zaman canavar olarak, istediğiniz zaman avcılar kanadına geçerek oynayabileceksiniz.
 
Evolve, 10 Şubat 2015 tarihinde PS4, PC ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Warface'te Soğuk Zirve Operasyonu’nun İkinci Haritası “Pusu" Brink ve Enemy Territory'nin Yapımcısı Yeni Bir Mobil Oyun Duyurdu

crysispeed

19.12.2014 00:09:58

0
yaratığın tasarımı cidden muazzam olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız