Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve'a Arena Modu Duyuruldu


    Satışlar açısından iyi bir sonuç elde etse de, popülaritesini kısa bir süre içerisinde kaybeden Evolve için planlanan büyük duyuru ortaya çıktı. Turtle Rock Studios oyunun Arena modunu duyurdu.
 
    Evolve'un Arena modunda oyunun sahip olduğu 4 vs 1 anlayışı devam ediyor olsa da, bu modda oyuncular direkt olarak bir aksiyonun içerisine giriyor. Öyle ki bu modda yaratığı oynayan oyuncuyu bulmak için zaman harcamıyor, direkt olarak küçük bir bölgenin içerisinde doğuyorsunuz. Mod içerisinde haritalar, belli başlı arenalara ayrılmış durumda. Evolve'un sahip olduğu 14 haritada toplam 70 farklı arena bölgesinin olduğu belirtiliyor.
 
    Modun işleyişi ise üç ayrı oyun üzerinden yapılıyor. İki skora en hızlı ulaşan taraf oyunu kazanmış oluyor. Ücretsiz güncelleme için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
The Witcher 3'ün Xbox One Sürümünün FPS Değerleri Kilitlenecek CD Projekt 2017 Yılına Kadar Cyberpunk 2077'den Bahsetmeye Niyetli Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ardaq

26.5.2015 22:05:53

0
aktif oyuncularını merak ediyorum. oynayan varsa iyi.

MassiveDeviL

26.5.2015 21:43:30

0
Videodan anladığım kadarıyla; Monster'in leveli 1 Ee Arena modunda evolve'de olamicana göre yenemez ki hunter'lari ... bilemedim; Monster 3.level olmalı. yyoksa imkansız yenmek.

BSC Misafiri

26.5.2015 21:31:28

+1
P2P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız