Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve Yönetmeni: "Amacımız Oyuncuları Sömürmek Değil"


    Left 4 Dead serisiyle beraber adını duyuran Turtle Rock Studios'un yeni projesi Evolve önümüzdeki ay itibariyle piyasadaki yerini alacak. Şimdiden geniş bir DLC takvimine sahip olan Evolve'un bu durumu eleştiri alırken, oyunun yönetmeninden konuyla ilgili bir açıklama geldi.
 
    Bir röportajda konuşan Evolve yönetmeni Phil Robb, amaçlarının oyuncuları sömürmek olmadığını söyledi. Geçtiğimiz yaz Evolve hakkında "Oyun DLC'ler odaklanarak tasarlandı." açıklamasını yapan firma kurucusunun sözlerinin talihsiz olduğunu belirten Phil Robb, "Aslında amacımız oyunu çıkışından sonraki uzun bir süre yeni içeriklerle desteklemek. Yanlış anlaşılmalar bizi üzüyor. İnsanların bizi el altından iş çeviren pislikler olarak görmesi kalp kırıcı." açıklamalarını yaptı.
 
    Phil Robb, "Bizim amacımız Evolve'a yeni içerikler sunmak. Ancak bunu yaparken oyuncu topluluğunu bölmeyecek, oyunun içerisine öde ve kazan gibi saçmalıklar sokmayacağız. Evolve'da amacımız oyuncuları sömürmek olmayacak. Eğer para kazanmak istiyorsak, para düzgün, içimizin rahat olacağı bir yoldan kazanmalıyız. İnsanların bizi dolandırıcı gibi görmesini istemiyoruz." sözlerini söyledi.
 
    DLC konusunda ayrışmalara önem veren firma, daha önce Evolve'un harita DLC'lerinin oyunculara ücretsiz olarak sunulacağını duyurmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Game of Thrones'un İkinci Bölümünün Tanıtım Videosu Yayınlandı + Çıkış Tarihi Belli Oldu Microsoft Geliştiricileri Cross-Platform için Zorlamayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

23.1.2015 13:49:14

0
yemezler. oyunu zaten sıkıcı buldum acıkcası betaya gırdım 1 saat bıle oynamak canımı sıktı cıktım bırdahada gırmedım oyuna.

MassiveDeviL

23.1.2015 06:48:06

0
Bence oyuna gelecek dlc'ler zaten ahim ve Şahim olmayacaktır. Oyun belli zaten arkadaşlar. Oluru titanfall kadar bana göre. Bende war oynadigim saat 7-8i geçmemiştir titan'i. Buda muhtemelen öyle olucak. Yani ekstra canavar ve karakter verdi diyelim dlc'de; bunu level atlayarak açmak çok da zor olmaz eminim. E şimdi p2w'de yapmiyoruz diyor eleman; ozaman da levele göre mecbur verecek bu içerikleri. Ha ekstra harita içinde takvim yapıyorsa bukadar zahmet etmesin oyunu belli ..

SkYHawKTR

23.1.2015 06:35:05

0
Normalde kodlama yapılırken ya da bir program geliştirilirken gelecekteki kullanılabilirliğide göz önüne alınır. Yani programcılar oyunu geliştirirken ileride nasıl ve ne çeşit içerikler olabileceğini bilmeleri gerekir. Bu tarz uzun vadede geliştirme aşamasını kullanan zibil gibi firma var, sadece hemen açıklamıyorlar :) Gelecek olan DLC'ler Ek paketler hep daha önceden zaman aralığının belirlenmiş olması lazım. Yoksa gelebilecek DLC'ler basit içerikler olur. Örneğin farklı modeller aynı animasyonlar yeni mapler gibi. İleride oyun dinamiğini değiştirecek yeni içerikler eklemek istiyorsanız en başta kodlarken bilmeniz kodlamayı ona göre yapmanız lazım.

# Ace #

23.1.2015 04:49:21

0
Oyunun kendini geliştimesi, güncel kalması güzel. Ama dlc odaklı olması bu işte saçmalık. Gelecek dlc üstünden para kazanmak ise amaç daha çok beklerler. Daha çıkmadan özel sürüm haberleri ile zaten rahatsız ettiler. Çok ucuzlarsa steam hariç gift veya key ile tadımlık denerim.

stun

23.1.2015 03:22:16

+2
oyunda denge yok adam gibi , adam gibi gizlilik yok.. single yok.. sen bunu 60$ a vericeksin sonra dlc dayıyıcaksın .. oyun 30$ anca eder... sonra kalbim kırıldı.. benimde cüzdan gitti.. almıyıcam bu oyunu zaten..

BSC Misafiri

23.1.2015 00:17:49

+1
Şu dlc denen olaya illet oluyorum arkadaş. Ne var yani oyuna daha çok para verenmi düdüğü çalacak yok şu edisyon 10 dolar şu edisyon 20 dolar. Böyle oyuncuları soyan firmaların oyunları alınmamalı ben şahsen almayacağım. Kısacası adamlar daha fazla para daha fazla keyif diyorlar. Birde valveın neden bunları şutladığı belli olmuş. Herhalde beraber çalışmaya devam etselerdi left 4 dead oyunun öbür içerikleride paralı olacaktı.

addidas_85

22.1.2015 23:12:55

+2
Adam kalkmış season pass dan bahsediyor. Biz böyle olduğumuz sürece daha çok kazıklar bu adamlar bizi. Kimse kusura bakmasın ama yerinizde olsam para ile dlc satan hiçbir oyunu gidip de almam... malesef bir oyun zevkimiz vardı onun da içine ettiler Allah razı olsun

Tiny Titan

22.1.2015 22:55:49

+1
Milleti sömür sömür sonra kalbimiz kırıldı,hırtoya bak.

MassiveDeviL

22.1.2015 22:47:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Steam'de oyunun kendisi de pahalı. 2k,Ubi oyunları filan böyle TL ile :(
Aynen ya oyun zaten uçuk fiyatlı birde dlc diyorlar. Ne biçim bi yere gidiyoruz anlamadım.

ErayG-TR

22.1.2015 22:38:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL Nasıl 25dolar ? Steam de daha pahalı tl ye göre.
Steam'de oyunun kendisi de pahalı. 2k,Ubi oyunları filan böyle TL ile :(

MassiveDeviL

22.1.2015 22:16:57

0
Nasıl 25dolar ? Steam de daha pahalı tl ye göre.

BSC Misafiri

22.1.2015 21:52:18

-2
Adamlar seson pass i 25 dolar yapti bence uygun.

BSC Misafiri

22.1.2015 21:18:44

+1
Oyun çıkmadan DLC takvimi hazırladık ne demek yahu? Demek ki sen dlc olarak yayınlayacağın bölümleri oyundan çıkarmışın ve insanlardan para sömürmek için satmaya çalışıyorsun? Eskiden ne güzel expansion paketler vardı, oyunlara onlarca yenilik ekliyordu ve parasını sonuna kadar hak ediyordu. Şimdi ise yok şapka dlc si, yok ayakkabı bağı rengi dlc si :) Oyun çıkmadan bunları satmak için bi de season pass diye bi zıkkım çıkardılar. Aklı başında olanlar bunlara kanmaz.

luganoguz

22.1.2015 21:14:50

0
Atma ziyaaaaaa

redspawn

22.1.2015 20:36:02

+1
Bunca DLC babanın hayrına vermiceksin ya! Sömürüceksin işte adam gibi soyleseniz ya ben zaten bu oyundan umutsuzum

waltran

22.1.2015 20:34:42

+2
Oyunu dlc odaklı tasarladık demek oyunu oyuncuları soymak için tasarladık demekten pek farkı yok benim gözümde. bütün dlcleri bedava verirsin o zaman tamam ama onun dışında ağlama bana! para kazanma odaklı kurulmuş paragöz bir firmasın başka birşey değilsin. bütün firmalar için geçerli boş yere arkadaşımız gibi davranmayın
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız