Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ether One PlayStation 4 İçin de Gelebilir


    İlgi çekici bağımsız yapımcı duyurularından Ether One, 25 Mart'ta PC için çıkacak. White Paper Games'in geliştirdiği oyun, PC çıkışından sonra PS4 için de gelebilir gibi duruyor. 
 
    Şu an için resmi bir duyuru yapmasa da OnlySP isimli bir siteye konuşan yapımcılar, konuyla ilgili planların bulunduğunu söyledi. Oyunun yapımcısı Pete Bottomley, "Ether One'ı PS4'e getirmemiz için iki neden var. İlki, ekipte hepimiz PlayStation oyuncularıyız. Günde oyunu geliştirmek içiin PC üzerinde 15 saat oturduktan sonra hepimiz eve gittiğimizde PS3'ün karşısına geçeriz. PlayStation'un özel içeriklerini ve PS Plus servisini seviyoruz."
 
    "İkincisi, Sony oyunun yapım sürecinde bize ulaştı ve çok dost canlısı davrandı. Oyunun yapım sürecinde bazı yardımlarda bulundu. Konsollardan önce PC çıkışına hedeflenmiş durumdayız. Ama eğer oyunu PlayStation 4'e getirecek olursak uyarlama oyunu değil, PS4'ün nimetlerinden faydalanan bir oyun görürsünüz." açıklamalarına yer verdi.
 
    Sözlerinin devamında Bottomley, Microsoft'la ilgili de, "ID@Xbox etkinliğine katılmayı denemedik. Açıkçası Microsoft'la bir görüşmemiz de olmadı. Microsoft'tan bir yetkili bizle iletişime geçmedi. Dolayısıyla henüz Xbox'la ilgili planlarımız yok." eklemelerini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Adventure Macera Puzzle Virtual Reality White Paper Games
Asheron's Call'a Destek, 15 Yıl Sonra Sona Eriyor Free to Play Loadout, İki Haftada İki Milyon Oyuncuya Ulaştı

MantarTheGreat

3.3.2014 00:53:11

+1
Elemanın açıklamaları bayağı reklam kokuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ether One
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız