Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Valve Çalışanının Kickstarter'ı Başarılı Oldu


    Valve'ın Steambox projesi üzerinde çalışan ekibinde yer alan, fakat daha sonra Valve gibi bir firmadan kovulma haberiyle sitelerde gündeme gelen Jeri Ellsworth, geçtiğimiz günlerde bir Kickstarter projesi başlattı. Ellsworth'ün Kickstarter'daki bağış süreci, şimdiden başarıya ulaştı.
 
    400 bin dolarlık bir bağış hedefiyle yola çıkan sanal gerçekçilik gözlükleri, bağış süresinin bitimine 29 gün kala başarıya ulaştı. CastAR isimli bu projeyi iki eski Valve çalışanı geliştiriyor. Projenin ana mimarı Jeri Ellsworth olsa da, bir diğer Valve çalışanı Rick Johnson da gözlüğün programlama bölümüyle ilgileniyor.
 
    Sanal gerçekçilik konusundaki rakibi Oculus Rift'e oranla çok daha küçük ve hafif olan CastAR gözlükleriyle ilgili yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Projenin Kickstarter sayfası ise burada.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
castar virtual reality sanal gerçekçilik
37 Oyun Daha Steam'den Greenlight İzni Aldı Ubisoft, AC IV'ün 10 Milyon Satmasını Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2013 04:08:32

0
Cok begendim aslinda o perde haric duvara karsi birseyler gelistirseler heavyraindeki gibi cok epic olur aslinda cok ilgimi cekti tabi kaca satarlar orasida onemli bir nokta ayrica kablosu da var sondaki uzun sacli arkadasta gorebilirsin ve adami rahmetli Ahmet kayaya benzeten birtek ben miyim ?

trollmaster

17.10.2013 01:52:53

0
Gerçekten ilgi çekici bir projeymiş

RedTurkei

17.10.2013 01:20:11

0
Hafif kolay kullanılabilir kabloda görmedim oculustan daha fazla heyacanlandım oculus kafada 45dk sonra ağrı yapar bence kocaman alet
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız