Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski LucasArt Çalışanlarından Yeni Bir Adventure Oyunu: Thimbleweed Park


       Adventure türünün hayranları daha önce bir klasik haline gelmiş  Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Loom, The Secret of Monkey Island, Zack McKracken ve the Alien Mindbenders gibi oyunların geliştiriciliğini yapan Lucas Art çalışanları Ron Gilbert ve Gary Winnick'i tanıyabilir. Adventure türünde oldukça deneyimli bu iki isim bizleri eskilere götürecek yeni bir oyun duyurdu: Thimbleweed Park.
 
        Yapımcıların belirtiğine göre  Thimbleweed Park, Maniac Mansion ve Monkey Island'ın ruhani devam oyunu. Öyle ki Thimbleweed Park'ta sadece piksel sanatı kullanılmıyor, eski LucasArt oyunlarının arayüzü de bu oyunda bulunuyor. Oyunda beş oynanabilir karakter bulunacak. Bu karakterler arasında istediğiniz zaman geçiş yapabileceksiniz. Thimbleweed Park'ta yüzlerce mekan ve iki zorluk seviyesi yer alacak. Oyunun birden fazla sona sahip olduğunun altını çizelim.
 
       Özellikle eski LucasArt klasiklerini oynamış oyuncuların ağzını sulandıran bu yapım Kickstarter üzerinden 375,000 dolar toplamayı hedefliyor. Oyunun şu ana kadar topladığı bağış miktarına bakarsak (211,792 dolar) yapımcıların hedeflenen miktara kolaylıkla ulaşabileceğini söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ron Gilbert & Gary Winnick Thimbleweed Park adventure lucasart macera bağımsız indie
WoW: Warlords of Draenor, İlk Günde 3.3 Milyon Sattı Bloodborne'da Rastgele Oluşturulan Zindan Tasarımları Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vyn

20.11.2014 17:55:37

0
telltale yürür gider hertürlü oyuncular tadına baktı artık telltale games in oyunlarının ne kadar lezzetli olduğuna :P :))

fazliboz

20.11.2014 17:07:01

0
telltale games te normalde eski lucasarts çalışanlarından oluşturuldu ama yaptıkları adventure oyunlarının kıymeti bilinmeyince adamlar da dizi yapmaya başladılar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thimbleweed Park
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız