Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epin'den Steam Ortaklığı


     Online ödeme çözümleri ile ülkemizde faliyet gösteren Epin, yaptığı açıklama ile Steam ortaklığını duyurdu. İki firma arasında yapılan anlaşma ile EPIN ve Steam, Türkiye pazarı için Wallet Key satışı konusunda anlaşmaya vardı.
 
     Bu anlaşma ile birlikte Epin kullanıcıları kredi kartı, havale, PaybyMe kart, fastPay veya mobil ödeme gibi çok çeşitli yöntemleri kullanarak Steam kodlarını güvenle satın alabilecek. Konu ile ilgili yapılan diğer açıklamalar ise şu şekilde;
 
 EPIN’in COO’su Taygun Alban, Steam ile yapılan işbirliğinin her iki taraf için de önemli bir adım olduğunu söylüyor ve bu heyecan verici ortaklığın Türkiye’deki oyuncu topluluğu açısından önemini vurguluyor. Taygun Alban, “Türkiye pazarında Valve ile direkt olarak anlaşarak büyük bir iş başardığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki yıl daha büyük bir iş ortaklığının haberini verebiliriz” diyor. EPIN, Valve’ın Steam Wallet Key satışı için Türkiye’den anlaştığı tek şirket olma özelliği taşıyor.

2010 yılında kurulan EPIN, Türkiye’nin oyun, dijital eğlence ve internet sektöründe önemli girişimlerinden biri. Şirketin kısa sürede gerçekleştirdiği çıkış oldukça dikkat çekti. Dijital alışverişe getirdiği hızlı ve güvenli ödeme çözümleriyle alanında pazar lideri konumunda bulunan EPIN şu anda online oyun piyasasındaki alışveriş ve işlemlerin ortalama %40 - %45’inde kullanılıyor.

EPIN’in 2004’den bu yana oyun ve internet sektöründe faaliyet gösteren ekibi, ödeme çözümlerinin yanısıra, farklı departmanlarda da dikkat çekici çalışmalar yürütüyor. Şirketin faaliyet alanları arasında oyun yerelleştirme, topluluk yönetimi ve tanıtım/reklam/pazarlama çözümleri de var. EPIN’le çalışmayı tercih eden önemli firmalar arasında Steam’in yanısıra, Elements platformuna EPIN ödeme çözümlerini entegre eden Live Gamer ve Nival, Wargaming, Riot, Nfinity, Dao Games, Gravity gibi lider isimler yer alıyor.

EPIN ve Steam’in Türkiye pazarı için iş ortaklığı bu kadarla bitmeyecek. Her iki şirket Wallet Key satışındaki işbirliğini başka şekillerde de sürdürmek niyetinde.

Steam platformunda geçerli kodunuzu TL olarak satın almak için: https://www.epin.com.tr/oyunlar/Steam/Steam/
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Prime World Nival F2P MOBA
Battlefield 4 Alfa Sürümünden 28 Dakikalık Video! Tomb Raider'ın Çizgi Romanı, Oyunu Devam Ettirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FOX-BytkN

24.7.2013 01:46:00

0
çooooooook pahalıya geliyo bu ne yahu :( allahtan kk var :D

nucLear

23.7.2013 23:28:03

+1
Arkadaşlar mobil ödemede o aşırı yüksek komisyonu operatörler alıyor firmalar değil. Şaka gibi gelecek ama online oyun kodlarına operatörlerin istediği komisyon oranları %30-50 arası.. Üstelik firmalara parayı 50-60 gün sonra veriyorlar ve sadece faturalarını tahsil ettikleri işlemlerinkileri veriyorlar. Yani olay açgözlü operatörlerin firmaların suçu değil.

Mütercim Bey

23.7.2013 21:55:54

0
20 EP (TL) için 33.33 TL istiyor Mobil ödemede. Şaka mı yapıyorlar? 25 falan istersin anlarım da 13.33 TL eklemek ne lan? Kredi kartıyla almaya devam.

BSC Misafiri

23.7.2013 20:19:23

0
alıntı: Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong Kredi kartı olmayıp mobille almaya çalışan kişilerden parayı kıracaklar yine.. Aynen yine küçük kesim kazığa oturma deneyimini yaşayacaktır. G

BSC Misafiri

23.7.2013 20:16:52

0
Bana daha çok kredi kartı olmayıp cep telefonu olan çocuklardan parayı kıracaklar gibi geldi.

op.55 no.1

23.7.2013 18:25:35

0
Paypal şu an için vazgeçilmezim.

SenJi

23.7.2013 18:00:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong Kredi kartı olmayıp mobille almaya çalışan kişilerden parayı kıracaklar yine..
Çok doğru söylemişsin.Zaten kredi kartı olan epinden almaz direk steamden alır alıcağını.Epinden alıcaklar belli mobil kesim alıcak paryıda ordan kırıcaklar.

omelette

23.7.2013 17:24:08

0
Kredi kartı olmayıp mobille almaya çalışan kişilerden parayı kıracaklar yine..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prime World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız