Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Şu anda strateji oyunu Bloons TD 6'yı ve kart oyunu Loop Hero'yu kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 10 Ağustos  Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan Epic Games diğer hafta Europa Universalis IV ve Orwell: Keeping an Eye on You oyunlarını ücretsiz verecek. 
 
Bloons TD 6
 
 
 
Maymun atıcıların ile farklı karakterlerin yer aldığı Bloons TD 6'da temel amacımız belli bir bölgeyi savunmak. Kendi savunmamızı oluşturduğumuz oyunda farklı mekanizmaları kurabiliyor ve yerleştirebiliyoruz. Bu savunmaları aynı zamanda yükseltebiliyor ve güçlerini arttırabiliyoruz. Klasik bir kule savunma deneyimi bizlere aktarılıyor.
 
 
Loop Hero
 
 
 
Kart tabanlı bir deneyimi bizlere sunan Loop Hero'da en iyi desteyi oluşturmak için büyük bir mücadeleye atılıyoruz. Mistik kartların yer aldığı oyunda çeşitli kahraman sınıfları bulunuyor ve bu sınıfların farklı farklı özellikleri bulunuyor. Sağlam deste oluşturmak ve üst düzey ganimetler elde etmek için çeşitli döngülere girdiğimiz oyunda yeni kartların ve sinsi gardiyanların kilidini açabiliyoruz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Yeni GTA 5 Modu Oyundan Çıkarılan Tüm Şarkıları Geri Getiriyor The Elder Scrolls V: Skyrim, Path Tracing ile Daha İlgi Çekici Görünüyor

Dhalsim

5.8.2023 14:31:00

+1
teşekkürler bilgilendirme için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız