Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games: Unreal Engine 4 Wii U için Gelebilir

Unreal Engine 4 ile Wii U'da da oyunlar görme şansımız olacak

     Hatırlarsanız Epic Games, Unreal Engine 4'ün Nintendo Wii U için hazırlanmayacağını, bunun nedeninin ise bu oyun motorunun yeni nesile odaklanması olduğunu söylemişti. Şimdi Epic Games bu açıklamanın büyük bir hata olduğunu söylüyor. İşte Epic Games'in kurucularından Mark Rein'in açıklaması:
 
    "Dün Wii U hakkındaki aptalca bir gafımı duydunuz. Eğer bir geliştirici Unreal Engine 4'ü almayı ister ve Wii U'ya oyun çıkarmaya niyetlenirse bunu yapabilir. Eğer Unreal Engine 4 ile geliştirilen bir oyunu Xbox 360'a çıkarmak isterlerse, bunu da yapabilirler."
 
    Epic Games yetkilisinin bu kadar kısa sürede "aptalca bir hata" yaptığını kabul etmesi dikkat çekici. Yoksa Unreal Engine 4 ile Wii U'ya oyun yapan bir geliştirici onları uyardı mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Pokemon X & Y için 'Büyük' Bir Haber Yolda Kirkhope: Banjo 3'ün Wii U İçin Çıkmasını İsterim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.3.2013 18:05:40

+1
İnsanın hatasını kabul etmesi ve ifade etmesi önemli bir erdemdir, keşke oyun dünyasında açıklama yapan herkes böyle yapabilse. @aykut291, Wii U eski nesil değil, daha sistemin gücünü gösteren özel oyunları çıkmadan maziye gömmek nasıl bir zihniyet eseridir anlamak mümkün değil. Konsol ve oyunları ilgi alanında değilse yorum yazmak zorunda da değilsin, Nintendo hayranlarına sen ve senin gibi fanboylardan saygı beklemek hata mı? @17:18:37, oyun dünyasının en köklü firmasını ve onlarca kaliteli oyunundan gördüğün sadece Mario ise ya gözlerinde yada taktığın gözlüklerde sorun var demektir! Gerçekten bi bitmediniz!

BSC Misafiri

31.3.2013 18:05:30

0
Kulağını iyi çekmişler ama Wii U'dan nefret edenleri de acıtmış bu haber. :D

BSC Misafiri

31.3.2013 18:05:28

0
31.3.2013 17:18:37, Mario oyunu oynanması seni niye geriyor? Zevkimin ve paramın hesabını sana mı vereceğim?

BSC Misafiri

31.3.2013 17:18:37

0
iyi gelsin un4 lü mario oynar arkadaşlar...

aykut291

31.3.2013 13:10:27

+1
Yav he he birkere o grafik motorunu ps3 xbox360 ve wii-U iyi bir performans verebileceğini hiç zannetmiyorum. Geçen habere göre ps4 bile azcık kasılmalar oluyomuş. Galiba Nintendo E-mail falan attı veya telefonda sen nediyon ulen falan demiştir. Bu motorun eski nesile gelmesi hiç mantıklı gibi görünmüyo.

Stygián

31.3.2013 11:46:54

+4
Bu nasıl bir olay arkadaş.İki açıklamayı yan yana getirip okuyun.Nereden tutsan elinde kalıyor.Böyle oyun sektörüne yön veren üst düzey insanların bu tarz saçmalıklara imza atması can sıkıcı bir durum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız