Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 140 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda aksiyon macera oyunu Deliver Us Mars'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 30  Kasım Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Diğer yandan haftaya yani 30 Kasım itibarıyla Jitsu Squad ve Mighty Fight Federation adlı oyunlar oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.  
 
Deliver Us Mars
 
 
 
Ödüllü oyun Deliver Us The Moon'un devamı niteliğinde olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronotluk deneyimi sunuyor. Oyunda yoğun atmosferli bir bilim kurgu macera deneyimi yer alıyor. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim yüklü ve yüksek riskli bir görevde yeni sınırları keşfetmeye çalışıyorsunuz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
ARK: Survival Ascended Xbox Series X ve PC Grafik Karşılaştırması Valve Yanlışlıkla İlk Left 4 Dead Prototipini Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2023 21:30:01

0
Steam boykot edilmeli.Bu fiyatlarla halen Steam den oyun almak hem Epic Games gibi sitelerin de pahalı olmasına neden olacak hem de bankalar dolar komisyonuna zam yapacak.

BSC Misafiri

26.11.2023 18:50:43

0
Steam bitmiştir.

BSC Misafiri

26.11.2023 14:50:31

0
Steam'mi kaldı yaa.

BSC Misafiri

26.11.2023 14:20:15

0
Oyuncuların yeni limanı Epic Store.Böyle fırtınalı havalar için kocaman bir bedava oyun kütüphanesi oluşturdum.

alex59

25.11.2023 22:16:53

0
Steam ana oyunsuz sadece sims 4 dlc verirken epic daha çıkalı 1 sene bile olmamış hit bir oyun olan Deliver Us Mars veriyor. Tek kelime ile helal olsun adamlara steam uzun yıllardır bu sektörde ama daha bir sefer bu ayarda bir oyun hediye verdiğine henüz şahit olmadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız