Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enclave HD Sürümünün PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Ziggurat Interacitve, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Enclave HD'nin PlayStation 5 sürümünün 5 Aralık'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Enclave HD ilk olarak 29 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yaptı.
 
HD sürüm PS5'e özel geliştirmelerle geliyor
 
 
 
Üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Enclave'in HD sürümünde güncellenmiş grafikler, yenilenmiş müzikler ve kalite iyileştirmeleri yer alıyor. Şimdiye kadarki en iyi haliyle geri döndüğü belirtilen bu sürüm hayranlar tarafından seviliyor.
 
Oyunda her fraksiyon için mevcut altı sınıf seçeneği bulunuyor. Bu sistemle beraber yoğun ortaçağ savaşlarına katılacak ve iki ayrı sefer boyunca ilerleyebileceksiniz. Aydınlık ve Karanlığın güçlerin yer aldığı yapımda geniş çaplı bir deneyim sizleri bekliyor.
 
PS5 çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Enclave HD
Synapse Geliştiricisi nDreams, Aonic Tarafından Satın Alındı:110 Milyon Dolar Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız