Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

En Popüler Oyunlar Uygun Fiyata Playstore'da


     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, güncellenen sitesi ve en popüler oyun seçenekleri ile oyunseverlere, eğlence ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Açılan Playstore Facebook sayfası üzerinden kullanıcılara oyunlar hakkında yorum yapma ve yeni oyunları takip etme fırsatı da sunan Playstore, 1000’e yakın farklı oyun seçeneği ile sizi oyuna davet ediyor.
 
     En güzel ve en popüler oyunları oynama imkanı sağlayan Playstore, 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla farklı oyun deneyimleri sunuyor. Kredi kartı ya da mobil ödeme seçenekleri sayesinde Playstore’da istenilen oyun hemen indirilerek oynanmaya başlanıyor.

     Playstore’da yer alan yeni oyunlar arasında oyunseverlerin büyük ilgi göstereceği; Darkness II, Jagged Alliance Back In Action, Serious Sam 3, The Adventures Of Tin Tin, Lord Of The Rings War In The North gibi seçenekler bulunuyor.

     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, uygun fiyattaki oyun seçenekleri ile oyun oynamanın keyfini artırıyor. Shogun Total War Gold, Far Cry, Splinter Cell, The Golden Horde, Imperium Romanum gibi birçok oyun 10 TL’nin altında satışa sunulurken; Sonic the Hedgehog 4, Max Payne 2, Ateş ve Kılıç, Beyond Good&Evil, Brothers in Arms, Moto GP, Prince of Persia, Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, World in Conflict gibi oyunlar 20 TL’nin altında fiyatlarla oyunseverlerle buluşuyor.
 
     Ayrıca Call of Duty: Modern Warfare oyunu da Cuma gününe kadar 19.90'lık fiyat etiketi ile oyun severleri bekliyor.

     Playstore’un popüler oyun seçenekleriyle artık oyun oynamak çok daha keyifli…
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC TTNET Playstore Türkiye
Game of Thrones RPG'sinden Savaş Sistemi Videosu Xbox, Avrupa'daki 10. Yaşını Doldurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

15.3.2012 04:06:23

0
böyle ısmarlama haberlere dayanamıyorum. tamam TTNET rica ediyor sizde yapıyorsunuz ama bizde bu sitenin müşterisi sayılırız yapmayın bunu. sonuçta PLAYSTORE denen yer tuttuğunu öpen, TTNET gibi bir bataklığın vitrinlerinden biridir. lütfen BSC yapma bunu!

Gabriel TR

15.3.2012 01:08:42

+1
Reklam yapma ersin'cim yemezler biz soyulacak kazmıyız? Para Uğruna Oyuncuları Kandırmakda N-neyin nesi BSC? iz bu işleri yapıyorsunuz ve halen Ebem zamnından kalma oyunları maşallah yok arkadaş alınmaz kimsede almasın ne bu fiyatlar ? Yeme bizi ersin Yeme

galaksi546

14.3.2012 17:27:33

0
cod 4 steam a göre çok avantajlı steam de oyun 20$ oynamamış fakat merak edenler için çok ideal

theodorus321

14.3.2012 17:11:11

0
TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, uygun fiyattaki oyun seçenekleri ile oyun oynamanın keyfini artırıyor. Shogun Total War Gold, Far Cry bu oyunların çıkış yılları 2002 2005 arası ve call of duty mdoern warfare 19.90 sanki yeni bi oyun ya bu arada the shogun cevabı vermiş başka söze gerek yok

The Shogun

14.3.2012 16:47:27

+6
Uygun fiyatlı denilen oyunların hepsi eski oyunlar, şuan en popüler olan bir iki oyunun fiyatına bir bakalım: Steam'de 54TL olan Shogun 2, Playstore'da 99TL ve her ikiside dijital sürüm ! Oyunun ülkemizdeki kutulu fiyatı bile 40TL ve Shogun 2'yi nerden alırsanız alın, yine dönüp dolaşıp steam'den aktif etmek zorundasınız çünkü oyun steamwork. Bir başka örnek: Steam'de 70TL olan(Şuan indirimli 36TL) L.A Noire Complete edition Playstore'da 134TL ve her ikiside dijital sürüm ! bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Hem "En Popüler oyunlar uygun fiyata bizde" vb. şekilde reklam yapıp hemde bu fiyatlara dijital oyun satması, tamda ttnet'e yakışacak bir davranış. Elin Rusya'sında orjinal yazılıma teşvik etmek için insanları, normal fiyatının yarı fiyatı veya daha ucuza satılırken ülkemizde orjinal yazılım aldırmamak için iki katı daha pahalı satılıyor. TEBRİKLER :)

söny

14.3.2012 15:55:34

0
Cod mw (4) 19.99tl di uygun fiyatta eski güzel oyunlar var mmorpg leri çok sıkıntı 4e yakın oyun var swtor bunların içine dahil büyüyen bir ttnet kampanyasımı denir sitesimi denir alan varmı acaba geçen sene crysis 2 le ün tanınmıştı yanlış hatırlamıyorsam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız