Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

En Köklü Bilim Kurgu ve Fantastik Kurgu Etkinliklerinden METUCON Bu Yıl Yine ODTÜ'de

 
    ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantezi Topluluğu tarafından 18 yıldır aralıksız düzenlenen METUCON bu kez Punk temasıyla 19-20 Nisan 2014 tarihlerinde ODTÜ kampüsünde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
 
     Bu sene METUCON'da en çok merak konusu olacak etkinliklerden biri ise ODTÜ E-Sporlar Topluluğu'nun düzenleyeceği League of Legends, Dota 2 ve Hearthstone turnuvalarının LAN finalleri olacak. 8 LoL, 14 Dota 2 takımının ve 27 Hearthstone oyuncusunun mücadele ettiği online maçlardan sadece üçer takım METUCON finallerinde oynamaya hak kazandı. Finaller etkinlik alanında okulumuz spikerleri ve yorumcuları tarafından canlı anlatılacağı gibi http://www.twitch.tv/metuesportssociety/ adresinden de canlı yayınlanacak. Tüm bunların yanı sıra, E-Sporlar Topluluğu standında katılımcıları heyecan dolu etkinlikler, sürpriz ödüllü yarışmalar bekliyor.
 
Turnuva fikstürlerine
League of Legends: http://metuesports.challonge.com/LoLMETUCON14
Dota 2 : http://metuesports.challonge.com/Dota2METUCON14
Hearthstone : http://metuesports.challonge.com/HearthstoneMETUCON14
adreslerinden ulaşabilirsiniz.
 
    Sponsor bulmakta yaşadığımız tüm sıkıntılara rağmen bu etkinliği gerçekleştirmeyi başardığımızı söylemekten gurur duyarız. E-sporun gerçek bir spor olarak kabul edilmesi için sadece kulüp bazında değil, okul bazında takımların da çıkmasını hayati bir aşama olarak görüyoruz. Bunun için elimizdeki tüm imkanları kullanarak en iyi etkinlikleri organize etmeye çalışıyoruz.
 
    ODTÜ E-Sporlar Topluluğu'ndan kısaca bahsetmek gerekirse, Türkiye'nin ilk üniversite e-spor kulübü ünvanına sahibiz. 2012'nin ekim ayından bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve yaklaşık 500 kişilik bir oyuncu kitlemiz var. Bu kitle ağırlıklı olarak League of Legends, Dota 2, Starcraft II, Hearthstone ve Counter Strike: Global Offensive oyuncularını içeriyor. Bu tarz turnuvaları sıkça düzenliyoruz fakat LAN ortamında 3 farklı oyunun turnuva finallerini gerçekleştirmek sadece bizim için değil, tüm üniversite e-spor kulüpleri için bir ilk olacak. E-spora gönül vermiş herkesi, pek çok ilki gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize bekliyoruz.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Metucon Fantezi Bilim Kurgu Etkinlik 2014
Dark Souls II'nin PC Sürümü Yeniden Ertelenmiş Görünüyor (Güncelleme) Plants vs. Zombies'in Ücretsiz DLC'si Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız