Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elite Dangerous Evreni, NASA Verileri İle Oluşturuluyor


 
     Frontier Development'ın Elite Dangerous için oluşturduğu evrenin genişliği gerçekten görmeye değer, fakat bunu nasıl başardıkları hep akıllarda bir soru işaretiydi.
 
     Oyunun sanat yönetmeni Chris Gregor'nin yaptığı açıklamaya göre, oyunda "Stellar Forge" adı verilen akıllı bir teknolojiden yararlanılıyor. Bu teknoloji ise NASA'nın uydularla topladığı verileri işleyebiliyor.
 
     Chris Gregor konu ile ilgili açıklamasında, bu teknoloji ile evrenin ölçülebilir en uzak noktasına kadar olan verileri kullanarak bir simülasyon oluşturduklarını ve buna istinaden kendi evrenlerini oluşturduklarını bildirdi.
 
     Örnek vermek gerekirse; güneş etrafındaki yörüngesi nedeniyle buzla kaplı olması gereken bir gezegen verisi varsa, o noktaya mutlaka buzla kaplı bir gezegen koyuluyor.
 
     Elite Dangerous çoktan büyük bir hayran kitlesi toplamış durumda. Amiga'da Elite 2 oynarken ne kadar heyecanlandığımı düşünüyorum da, artık Elite Dangerous'u da deneme vakti geldi sanırım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
Batman: Arkham Knight'ın 40 Dolarlık Season Pass'inin İçerikleri Açıklandı Haftalık Canlı Yayın Programımız (4 -10 Mayıs)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

3.6.2015 10:02:11

0
helal valla adamlar yapmıs

Curtius

6.5.2015 01:10:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: denizmaradona
alıntı:

Orijinalden alıntı: Curtius

E:D'nin ben de fiyatına değmeyeceğini çok kişiden duydum reddit'te. Herkez aynı düşüncede gibi, oyun iyi ama fiyatına değmiyor, indirimde alınır oynanır. Daha fazlası değil.

SC ile ilgili yorum yapamayacağım, çok bir bilgim yok. P2W "kokuyor" diye pek ilgilenmedim. Çıkınca bakarız ona da, çıkarsa artık.


Bilgim yok yorum yapamayacağım filan diye iliştirmişsin sonuna ama keşke hiç yorum yapmasaymışsın arkadaş. "Herkes" kelimesini herkez diye yazmak nedir. Nefret ediyorum böyle saçma saçma yanlışları görünce.
Grammar Nazi detected.

denizmaradona

5.5.2015 14:59:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Curtius E:D'nin ben de fiyatına değmeyeceğini çok kişiden duydum reddit'te. Herkez aynı düşüncede gibi, oyun iyi ama fiyatına değmiyor, indirimde alınır oynanır. Daha fazlası değil.

SC ile ilgili yorum yapamayacağım, çok bir bilgim yok. P2W "kokuyor" diye pek ilgilenmedim. Çıkınca bakarız ona da, çıkarsa artık.
Bilgim yok yorum yapamayacağım filan diye iliştirmişsin sonuna ama keşke hiç yorum yapmasaymışsın arkadaş. "Herkes" kelimesini herkez diye yazmak nedir. Nefret ediyorum böyle saçma saçma yanlışları görünce.

Curtius

5.5.2015 12:13:11

0
E:D'nin ben de fiyatına değmeyeceğini çok kişiden duydum reddit'te. Herkez aynı düşüncede gibi, oyun iyi ama fiyatına değmiyor, indirimde alınır oynanır. Daha fazlası değil. SC ile ilgili yorum yapamayacağım, çok bir bilgim yok. P2W "kokuyor" diye pek ilgilenmedim. Çıkınca bakarız ona da, çıkarsa artık.
Beyler kızacaksınız ama başlıyorum : Gerçek evreni yapma çabası bir hataydı bence bu oyunda. Evet buz gezegeni varsa oyunda da var ama her yerde AYNI buz gezegeni var yaklaşık bir saat sonra isim dışında farklılık görülmüyor zaten , kafa avcılığı yapıyorsun npc avlıyorsun, npc korsanlar npc tüccarlara saldırıyor , kanlı canlı (npc olmayan) adam görünce rahatlıyorsun(çok nadir çünkü). 50-60 lira eder ama daha fazla değil , peki ben verdiğim 150 liraya pişman oldum mu ? Fazlasıyla. Dediğim gibi indirimde kesinlikle alınır ama şu anki fiyatıyla asla alınmaz. Beyler boyutla karşılaştırma olmaz ama bonus olarak: Elite:Dangerous (sonsuz evren): 8gb Star Citizen:Arena commander ( gemilerin savaştığı mod) : 25gb
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız