Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts Mobil Oyun Sektöründe Büyüyor

Electronic Arts mobil oyun sektörünün geleceğine inandığını bu satın alma işlemiyle gösterdi

     Oyun dünyasının en büyükleri arasında bulunana Electronic Arts, mobil oyun sektöründe büyümeye devam ediyor. Daha önce Playfish'i satın alan firma şimdi de Avustralya'lı mobil oyun geliştiricisi Firemint'i satın aldı.
 
      iPhone ve iPad için Flight Control ve Real Racing gibi oyunları geliştiren Firemint, Ocak ayında Puzzle Quest'in yapımcısı Infinite Interactive'i satın almıştı. En büyük balık EA de diğer küçük balıkları yemiş oldu.
 
       4 hafta içinde Electronic Arts ve Firemint arasındaki anlaşmanın imzalanması bekleniyor. Böylece EA oyun dünyasında giderek artan bir paya sahip olan mobil oyun sektöründe güçlenmeye devam ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 EA Firemint PC iPhone Mobile Mobil
L.A. Noire'dan Kısa Öyküler Microsoft Halo Fest'i Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BERGX

4.5.2011 00:58:39

0
Firemint Real racing 2 ile araba yarısında lider oyun en iyi single-online iphone ipod touch oyunu ve en cok satan oyun aynı zamanda bakalım Ea neler yapacak

BSC Misafiri

4.5.2011 00:24:19

0
büyüsün canım büyüsün EA da Crytek te bana lazım hele Crytek tam lazım umarım oyun senaryomu kabul ederler gerçi daha yollamadım ama bitsin notere tasdikletip yollayacam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız