Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts Başkanı: E3 2010 En İyisi Olacak


 
     15-17 Haziran tarihlerinde Amerika'nın Los Angeles kentinde yapılacak olan E3 (Electronic Entertainment Expo) fuarı için oyuncular her zamanki gibi oldukça heyecanlı. Electronic Arts Başkanı John Riccitello'nun sözleri ise bizi daha fazla heyecanlandırıyor.

     Riccitello'ya göre "E3 2010, şimdiye kadarkilerin en büyük ve en iyisi olacak." Açıklamasına "Bütün iyi oyunlar ve en iyi geliştiriciler Los Angeles'ta olacak. Yeni oyunlarla birlikte yaratıcı ve yeni teknolojiler eğlenceyi arttıracak." sözleriyle devam eden başkanın firması bakalım nasıl bir performans sergileyecek.
 
     Michael Patcher ise E3'ün yılın en heyecan verici olaylarından birisi olacağını ve sarsıcı haberlerle karşılaşacağımızı düşünüyor.
 
      Bu E3'te Microsoft, Natal'ı yakından tanıtacakken, Sony'nin de Move teknolojisinin kullanan daha fazla oyun tanıtması bekleniyor. Hatta Xbox 360 Slim söylentilerinin bile E3'te gerçek olduğu ortaya çıkabilir.
 
      Peki sarsıcı oyunlar hangileri olacak? Hiç kuşkusuz bunlar sadece adı duyurulmuş veya şimdiye kadar hiç duyurulmamış oyunlar olacaklar. Bu tür sürprizler her zaman iyidir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak E3 EA Ricitello Patcher 2010
Japonya Konsol Satışları (26 Nisan - 2 Mayıs) PoP : Forgotten Sands'a Müthiş Bir Açılış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız